lorak Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Kobe jak Kobe, wiadomo że to legenda i jakiego poziomu by nie prezentował to należy mu się ten występ. za to wynik Porzingisa to dopiero robi wrażenie. ależ by było fajnie gdyby się dostał kosztem Melo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 (edytowane) A ja dla kb obejrzę to coś po raz pierwszy od ok 10 lat Kto wchodzi w zakład że West będzie grał na MVP Mamby? Edytowane 25 Grudnia 2015 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 według jakich kryteriów chcesz to oceniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 (edytowane) to samo chciałem podjąć, o 5 dych że jeśli Kobe wystartuje i będzie miał +20 minut w meczu to ma MVP nie po to zabierali zbiórkę Mutombo dla statystyk Jordana by teraz nie ukręcić statuetki dla steka Edytowane 25 Grudnia 2015 przez Elwood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 przy tak jasnych warunkach to wchodzę w to Elwood. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Lorak jeśli będą na niego grać, ułatwiać mu robienie statów a nawet jeśli East się też do tego przyczyni wówczas będzie chyba można uznać że grali dla jego MVP A biorąc pod uwagę dyspozycję strzelecka Bryanta bez pomocy wschodu się nie obejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 dobra Joseph, to czy oddanie co najmniej 20 rzutów z gry możemy uznać za granie pod niego? jeśli tak, to wchodzę w zakład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Kobe nie potrzebuje gry pod niego żeby oddać 20 rzutów. he's shooting that motherfucker anyway. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 A ja dla kb obejrzę to coś po raz pierwszy od ok 10 lat Kto wchodzi w zakład że West będzie grał na MVP Mamby? Jak dla mnie granie pod Bryanta jest raczej argumentem przeciwko oglądaniu tego widowiska, ale co ja tam wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Ja bym chciał w końcu zobaczyć ASG grane na 100%, jak kiedyś w Salt Lake City. Chociaż w Atlancie bodaj w 2003 też nie było źle. Edytowane 26 Grudnia 2015 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 A ja bym chcial MJ'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Ja bym chciał w końcu zobaczyć ASG grane na 100%, jak kiedyś w Salt Lake City. jeszcze mam VHS od Ronina z tym meczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 VHS też mam, nagrane z TVP2. Tylko video brak ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Elwood, Joseph, to wchodzicie w ten zakład czy już wytrzeźwieliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Ja wchodzę. Wiesz, życie poza forum pozwala mi tu zaglądać okazjonalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Mam ten mecz z slc też na vhsie i planuję na wolumenie kupić sprzęt żeby pozgrywac to wszystko, jeśli jeszcze da się to odtworzyć A w zakladzik o skromne 50zeta chętnie wejdę, dla samej zabawy, przynajmniej ASG wygeneruje u mnie jakieś emocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zaza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zaza, Kanter i Barnes najśmieszniejsze na zachodzie, na wschodzie zaskoczeniem jest Carroll. Bo Lin to żadna niespodzianka. Porzyguś, tak jak na boisku, trochę siadł w głosowaniu chyba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Sam Kobe ma więcej niż Lebron i Durant razem wzięci. Niesamowite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi