Kubbas Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 TONEY DOUGLAS jest najgorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Randle pięknie zaczął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Kally to taki scrub, że przy nim nawet Hickson wygląda jak superstar. Nie zazdroszczę. Fajny pojedynek dwóch Kempów Edytowane 4 Listopada 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Randle kocur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Mamy 4 mecz sezonu i póki co jeszcze nie widziałem żeby D'Angelo wykreował komukolwiek open shot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Orlando red hot w Houston, Cavs się kończą? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 OKC zgodnie z planem, a Knicks widzę cisną coraz lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 #ŁotyszMVP dodał Love do swojego poster resume! Nice! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Raptors rzucają na 31% z gry i prowadzą do przerwy. Po raz kolejny zabijają nas straty i beznadziejna gra rezerw na czele z DJ Augustinem oraz Singlerem, który ma ujemny PER w tym sezonie (WTF?!). A Morrow nie dostał ani minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Nix na razie bardzo pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Aldridge, Love Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Pop chyba zawału dostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 BEAL !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Pop pewnie myśli, na ch*j mi ten gruby kaktus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Wade jak przejął końcówkę drugiej kwarty to aż musiałem się upewnić czy faktycznie mamy 2k15... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Wade jak przejął końcówkę drugiej kwarty to aż musiałem się upewnić czy faktycznie mamy 2k15... A to w 2k14, 2k13, 2k12 nie przejmował kwart? Gość jak jest zdrowy, to jest po prostu znakomity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 nie wiem czy przejmował, bo niezbyt często miałem okazję i chęci oglądać Heat, teraz gdy mam LP jest inaczej hahaah Nuggs zrobili 11-0 na Jazz, Gobert zblował dunka nad Hicksonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Jumperkujący Rose nas pojechał. Przykro patrzeć na naszą grę, a obrona Westbrooka dzisiaj tak fatalna, że brak słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) ..że o obronie Gasola nie wspomnę... ...na przykładzie tego meczu mimo wszystko widać, że Gasol rok temu, jak grał w s5 z Joakimem, to niejako był ukrywany w obronie... Bloki blokami... Jak miałbym 2.10 wzrostu, to chyba tylko ciężkie kalectwo mogłoby mnie powstrzymać przed dawaniem 3 gleb na mecz... Od Gasola brakuje mi tego, qrva, jednego kroku w kierunku gracza rzucającego... Noah nawet jak nie ma szans na blok, to i tak się pręży i wygina i mimo, ze czasami jego wyciągnięte łapy są na poziomie pępka gracza rzucającego, to mi sie mimo wszystko podoba... Jak mamy switch w obronie i Pau zostaje z jakimś niskim szybkim zawodnikiem, to odwraca się i idzie inicjować grę zza lini końcowej... Jako, że Mirotić też wirtuozem defensywy nie jest, to czemu Fred nie posłuchałeś głosu rozsądku i głosu milionów fanów, mówiącego, że albo Gasol i Gibson, albo Noah i Mirotić... Ogólnie dziwny mecz.. Rose mnie odzwyczaił od takich... ...tylko nie odbierzcie mnie źle...Gasola bardzo lubię, cieszę się, że gra teraz dla nas... Edytowane 6 Listopada 2015 przez Benon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Dobre strzelanie w Chicago, i Wiggins mnie zaskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi