rw30 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 muhammad ali nie zyje. smutelek ale czemu do ch**a na nba com sa trzy czy cztery rozne naglowki na ten temat? po co mi adam silver' statement na ten temat?? Tu nawet nie chodzi o jego osiagniecia sportowe ale o osobowosc. Dla black community zrobil / znaczyl wiecej niz wszyscy czarni koszykarze w historii razem wzieci, wiec raczej o to chodzi, a nie o to komu oprał mordę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 może bedzie to kontrowersyjne ale mi jest ciężko rozpaczac po tak wielkim gościu gdy przez ostatnie kilkanaście lat itak go już tak choroba ograniczała że no nie wiem sam jak to ująć mentalnie już dawno był martwy? jeżeli rozumiecie o co mi chodzi jakby odszedł Bill Russell tfu tfu tfu tfu k**** tfu to by mnie to na prawdę uderzyło a takto sam nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 może bedzie to kontrowersyjne ale mi jest ciężko rozpaczac po tak wielkim gościu gdy przez ostatnie kilkanaście lat itak go już tak choroba ograniczała że no nie wiem sam jak to ująć mentalnie już dawno był martwy? jeżeli rozumiecie o co mi chodzi jakby odszedł Bill Russell tfu tfu tfu tfu k**** tfu to by mnie to na prawdę uderzyło a takto sam nie wiem. Powiem tak - jak już ktoś przekroczy wiek 60-65 lat to człowiek liczy się z tym, że taka osoba długo nie pożyje. Ale w przypadku Alego to już było odliczanie, bo był tak zniszczony. I w sumie racja - od 10 lat jak patrzyłem na niego to jakbym widział kukiełkę widział, która nie wie za bardzo co mówi, co się dzieje i kto nim steruje. W porównaniu do Niemczyka, który też niedawno zmarł - ten trzymał poziom do końca, a Ali od jakichś 10 lat to było widmo samego siebie. A że wszyscy w USA i z grona NBA o tym mówią? Skoro większość koszykarzy jest czarna to jakoś to ich dotknęło. Martin Luther King, właśnie Ali, dla bardziej kontrowersyjnych Malcolm X - dla czarnej społeczności oni odegrali kluczowe role dla czarnoskórych w USA. Więc nic dziwnego, że taki jest nacisk na to. Mnie to trochę śmieszy, ale nie dziwi w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Tak mnie naszło. Wie ktoś coś o walce ( lub jej braku ) z dopingiem w NBA? Jest w ogóle jakiś program antydopingowy badania itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Tak mnie naszło. Wie ktoś coś o walce ( lub jej braku ) z dopingiem w NBA? Jest w ogóle jakiś program antydopingowy badania itp? Są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 btw. dla spokoju muszą być , ale nie są random z tego co wiem i jakieś dwa razy w roku. zadnych nowych info nie znalazłem poza tym że HGH też zakazane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Są i to ciekawe Ciekawe do tego stopnia ze przed IO dzieją się cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Tak mnie naszło. Wie ktoś coś o walce ( lub jej braku ) z dopingiem w NBA? Jest w ogóle jakiś program antydopingowy badania itp? w NBA nie ma nielegalnego dopingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) w NBA nie ma nielegalnego dopingu.Może to przez całonocną pracę nie ogarniam, ale dobrze rozumiem, że zawodnicy mogą brać w sumie co i ile chcą ( poza narkotykami ) ? Bo właśnie w kontekście igrzysk mnie to interesuje. Edytowane 7 Czerwca 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) Może to przez całonocną pracę nie ogarniam, ale dobrze rozumiem, że zawodnicy mogą brać w sumie co i ile chcą ( poza narkotykami ) ? Bo właśnie w kontekście igrzysk mnie to interesuje. wiesz, teoretycznie to są stosowne zakazy, ale w praktyce się tego nie stosuje bo rywalizacja na najwyższym poziomie uber alles. czasem jakiegoś bolka, jak ostatnio Hedo, "złapią", ale to raczej przykładowy pstryczek w nos, a nie dbanie o "czystość NBA". jak to jest na IO to nie wiem, pewnie opłaca się komisje antydopingowe lub "doping" w NBA jest kilka (naście) lat do przodu w porównaniu z wykrywalnością. Edytowane 7 Czerwca 2016 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeszka Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Wczoraj na atak serca zmarł Sean Rooks, ostatnio pracował w 76ers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Sluchal ktos ostatniego podcastu Simmonsa z Gladwellem? Bo jest w nim mocna ciekawostka odnosnie LeBrona, ze na utrzymanie max mozliwosci organizmu wydaje 1,5 miliona rocznie! To by przynajmniej czesciowo tlumaczylo dlaczego tak malo mial kontuzji? Edytowane 10 Czerwca 2016 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 A na co by miał to wydawać tak z ciekawości spytam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Swiety_76 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Na nowe włosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 A na co by miał to wydawać tak z ciekawości spytam?Simmons wymienil trenerow, masazystow, dietetykow, speca od spania i sprzet. W razie czego ten fragment jest do posluchania od 62 minuty w/w podcastu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Przede wszystkim dobra kasa musi iść na lekarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 1,5 bomby to on by dostał od jakiegoś producenta Makaronu Lubella, zdrowy LeBron to kontrakty reklamowe, które mu zwrócą te 1,5 bomby po pół roku z nawiązką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 speca od spania Co on go obraca w nocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LakeShow Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 1,5 bomby to on by dostał od jakiegoś producenta Makaronu Lubella, zdrowy LeBron to kontrakty reklamowe, które mu zwrócą te 1,5 bomby po pół roku z nawiązką Ja bym powiedzial, że nawet po kilku tygodniach zwróci się z nawiązką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Co on go obraca w nocy? Wieśka Graczyka zatrudnia, wszak był najbardziej znanym sleepingowym w naszym kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi