Hennenberg Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Stephen Curry, Andre Drummond Named NBA Players Of The Week Dawno temu jakiś tłok został graczem tygodnia, oby ta decyzja wpłynęła na Drummonda motywująco nad pracą nad swoimi słabościami... Co do Curryego to nic dodać nic ująć wibitny rzucający Edytowane 2 Listopada 2015 przez Hennenberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Łotysz wygląda też niesamowicie solidnie, a co dopiero jak się do dobrze wystruga? Rywalizacja o ROTY będzie mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Co GSW zrobili O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Jak to zobaczyłem to pomyślałem , że pomyłka a później od razu przypomniał mi się piąty mecz PO między Jazz i Portland i moja załamka po wyniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Jabari Parker wraca do gry!Dzięki takim informacjom aż człowiekowi chce się zrywać o 2 w nocy, by oglądnąć mecz z 76ers. Nawet Plumlee grający 40 minut nie zepsuje tej nocy. Edytowane 4 Listopada 2015 przez mikrofalowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Ja mam jakiegos dziwnego streama czy Breenowi się głos nagle obniżył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Ja mam jakiegos dziwnego streama czy Breenowi się głos nagle obniżył? Daj link, bo ja tych lejkersów słuchać nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Kobe gra w piżamie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Naprawdę nie wiem jak skomentować poziom tego meczu. Wygra mniej słaby. Tymczasem, przełączam na chwilę na drugi mecz i widzę Mozgova trafiającego za trzy. Weird sunday. Edytowane 8 Listopada 2015 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Wiecie co? Kobe może już nie ma zdrowia, aby być liderem i dominować jak przed laty, ale umiejętności nikt mu nigdy nie odmówi. Schorowany dziadek, który do rzutu składa się lepiej niż Curry. Obłęd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Wiecie co? Kobe może już nie ma zdrowia, aby być liderem i dominować jak przed laty, ale umiejętności nikt mu nigdy nie odmówi. Schorowany dziadek, który do rzutu składa się lepiej niż Curry. Obłęd. nie wiem czy lepiej sie "składa" ale tak sie składa żeskuteczność ma na pewno gorszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Wiecie co? Kobe może już nie ma zdrowia, aby być liderem i dominować jak przed laty, ale umiejętności nikt mu nigdy nie odmówi. Schorowany dziadek, który do rzutu składa się lepiej niż Curry. Obłęd. O co Ci chodzi? Selekcja rzutowa Kobego w 2 kwarcie to jawna kpina. Jak tak ma wyglądać jego mentorowanie, to gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Mozgov poszerza swój range bo się za trójki Rusek bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Niestety trzeba się zgodzić z Tobą barcalover.Najbardziej wkurza, że wg. nie jest w meczu. Uśmieszki, podśmiec***ki. Szkoda słów. Carmelo też nie lepszy. Dodatkowo ta akcja 1/1 z Kobe, żenada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Dlatego polecam przełączyć sobie na Pacers vs Cavs i zobaczyć ładny pojedynek Georga z Lebronem i Mozgova rzucającego trójki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 http://www.e-nba.pl/topic/4513-jazda-jazda-czyli-rs-20152016-na-%C5%BCywo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 O co Ci chodzi? Selekcja rzutowa Kobego w 2 kwarcie to jawna kpina. Jak tak ma wyglądać jego mentorowanie, to gratulacje. Nie o selekcję mi chodzi, tylko jego swobodę w tym. Stoi bokiem do kosza, dostaje piłkę i rzuca. Poza tym, jak ja to pisałem, to była jeszcze 1. kwarta. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) no random shit to z pewnoscia 2 proby trojki przez mozgova dzisiaj Edytowane 8 Listopada 2015 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Połowa Casów wygląda jak drużyna z lat 80 z tymi ich wąsikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Wszyscy zmienili image, strach pomyśleć jak będą Irving i Shumpert wyglądać jak wrócą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi