Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Raven2156 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Dzięki, że zwróciłeś uwagę na to jako pierwszy na tym forum. Ba, jeszcze nikt nawet nie sprawdził aktualnego rekordu GSW z b-ref. A ty jeszcze dorzuciłeś informację o 72-10 Bullsów za Jordana 1995/1996, z czego prawie nikt nie zdawał sobie dotychczas sprawy. Zadałem wyraźne pytanie "Myślicie, że jest możliwe?" (pobicie legendarnego rekordu). Chciałem usłyszeć opinię innych, a nie wciskać wam jakieś "news'y". Następnym razem czytaj ze zrozumieniem Tak btw. nie wiem czemu Ty masz coś takiego, że po prostu uwielbiasz przysłowiowo "hejtować" ludzi za wszystko i za nic Tak sobie Ciebie wyobrażam (bez urazy) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zadałem wyraźne pytanie "Myślicie, że jest możliwe?" (pobicie legendarnego rekordu). Chciałem usłyszeć opinię innych, a nie wciskać wam jakieś "news'y". Następnym razem czytaj ze zrozumieniem Tak btw. nie wiem czemu Ty masz coś takiego, że po prostu uwielbiasz przysłowiowo "hejtować" ludzi za wszystko i za nic Tak sobie Ciebie wyobrażam (bez urazy) : Nie przejmuj się gościem. Nim się mało kto przejmuje i każdy już się nauczył żeby go zlewać w milczeniu. Ty tu krótko jesteś więc się dopiero nauczysz. A memem wygrałeś dzisiaj internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ten gosciu ma bardzo duza wiedze, jak chcecie mu odpisywac to odpisujcie normalnie, nastepne posty podobne do dwoch wyzej bede usuwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ten gosciu ma bardzo duza wiedze, jak chcecie mu odpisywac to odpisujcie normalnie, nastepne posty podobne do dwoch wyzej bede usuwal Który gościu i na jaki temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Który gościu i na jaki temat? mnie tu nie było a rekord jak najbardziej do pobicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 mnie tu nie było a rekord jak najbardziej do pobicia. A skąd wysnułeś takie wnioski? Czy wiesz że chodzi o rekord Chicago Bulls z 1995/1996 sezonu NBA? Wtedy kiedy grał Michael Jordan oraz Scottie Pippen. To jest niesamowity rekord. Wtedy Chicago Bulls wygrali 72 spotkania a przegrali tylko 10 i czy Ty myslisz że Golden State Warriors w tym sezonie ze Stephem Currym mogą pobić ten rekord? Jak to obliczyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 A skąd wysnułeś takie wnioski? Czy wiesz że chodzi o rekord Chicago Bulls z 1995/1996 sezonu NBA? Wtedy kiedy grał Michael Jordan oraz Scottie Pippen. To jest niesamowity rekord. Wtedy Chicago Bulls wygrali 72 spotkania a przegrali tylko 10 i czy Ty myslisz że Golden State Warriors w tym sezonie ze Stephem Currym mogą pobić ten rekord? Jak to obliczyłeś? liczą to nerdy , ja mam przeczucie jak chcesz nazwij to instynktem kobiecym ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJEK_PL Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Który gościu i na jaki temat? No i jak bardzo dużo wiedze ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ten gosciu ma bardzo duza wiedze, jak chcecie mu odpisywac to odpisujcie normalnie, nastepne posty podobne do dwoch wyzej bede usuwal To ze jestes modem jest jawna kpina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 A skąd wysnułeś takie wnioski? Czy wiesz że chodzi o rekord Chicago Bulls z 1995/1996 sezonu NBA? Wtedy kiedy grał Michael Jordan oraz Scottie Pippen. To jest niesamowity rekord. Wtedy Chicago Bulls wygrali 72 spotkania a przegrali tylko 10 i czy Ty myslisz że Golden State Warriors w tym sezonie ze Stephem Currym mogą pobić ten rekord? Jak to obliczyłeś? Jesteś pewien, że skoro wygrali 72 to przegrali 10? Może oni wygrali 72 a te 10 wygrał ktoś inny? 9 x b2b do końca sezonu. W tym 2 x lamusami z Arizony i 2 x z lamusami z Ostrogowca Świętokrzyskiego. Na PO będą zyebani jak koń po westernie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 A tak serio to miloby bylo jakby zrobili 70w tez historyczne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrekk Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Z Rapparem jest tak trochę jak z Timothym D. Najpierw Cie wkurwia, ale po paru latach zaczynasz doceniać to co robi...;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Aha czyli nie wiesz Specjalnie dla Ciebie. https://soundcloud.com/warriors/steph-curry-postgame-locker-room-11616?in=warriors/sets/warriors-pistons-1-16-16 W skrócie: "Pistons zagrali agresywnie. Próbowaliśmy nawiązać walkę, ale nie wychodziło." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Specjalnie dla Ciebie. https://soundcloud.com/warriors/steph-curry-postgame-locker-room-11616?in=warriors/sets/warriors-pistons-1-16-16 W skrócie: "Pistons zagrali agresywnie. Próbowaliśmy nawiązać walkę, ale nie wychodziło." Jaki wniosek? Spurs<<<<PIstons ? Spurs nie grali agresywnie, nie próbowali nawiazać walki i tak to wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Dzięki, że zwróciłeś uwagę na to jako pierwszy na tym forum. Ba, jeszcze nikt nawet nie sprawdził aktualnego rekordu GSW z b-ref. A ty jeszcze dorzuciłeś informację o 72-10 Bullsów za Jordana 1995/1996, z czego prawie nikt nie zdawał sobie dotychczas sprawy. Z Rapparem jak z Rapparem, każdy wie jak jest.. W ogóle co sądzicie o pobiciu legendarnego rekordu Bulls z sezonu 95/96, a mianowicie najmniejsza ilość przegranych meczy podczas sezonu zasadniczego? Rekord wynosi 72 mecze wygrane i tylko 10 przegranych. Drużyna z Oakland ma jak na razie 42 mecze wygrane i tylko 4 przegrane i jeśli utrzymają taką formę do końca sezonu to rekord zostanie pobity! Myślicie, że jest to możliwe? Ekipa Curry'ego jest w stanie pobić niesamowity już rekord ustanowiony przez MJ'a, Pippen'a i resztę? ale Kruku widać, że jesteś nowy na forum(i to cieszy - siema!), do tego jesteś przemiły no i ambitny... bo dałeś sobie cel 50 postów do końca stycznia 2016. Może ankieta na ww pytanie w poście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) ale Kruku widać, że jesteś nowy na forum(i to cieszy - siema!), do tego jesteś przemiły no i ambitny... bo dałeś sobie cel 50 postów do końca stycznia 2016. Może ankieta na ww pytanie w poście? No witam Z tymi postami na pewno ich nie liczę i nie mam zamiaru ich specjalnie nabijać Zadaje pytania, jeśli coś mnie interesuje, lub jestem ciekawy opinii innych. A co do ankiety to jak najbardziej jestem za - zapraszam do głosowania poniżej. ----->http://strawpoll.me/6669709 <----- Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) No i to jest solidny forumowicz. Chciałbym tego rekordu, ale dałem "so close", bo 8 meczów ze Spurs/OKC/LAC, czyli 3-4 porażki raczej trzeba wliczyć, jako, że Spurs będą na pewno mocno napaleni po ostatnim blamażu, do tego należy dodać ze 3-4 porażki z bolkami wynikające z b2b/zmęczenia/tego, że są ludźmi. Kurde, myślę, że będzie blisko, 70 winów, jak ktoś kiedyś powiedział... https://www.youtube.com/watch?v=C9kX23Lq7-c Edytowane 29 Stycznia 2016 przez microlab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Jaki wniosek? Spurs<<<<PIstons ? Spurs nie grali agresywnie, nie próbowali nawiazać walki i tak to wyszło Za proste. Pistons wygrali z Warriors, Warriors z Bulls, a Bulls z Pistons. Jaki z tego wyciągniesz wniosek? Dajmy spokój bo brniemy w ślepą uliczkę. Co do tekstu napisanego małą czcionką to trudno się z nim nie zgodzić, ale jak już zostało powiedziane wygrana, która poza przybliżeniem do HCA jest takim samym zwycięstwem jak z 76ers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (...) ale jak już zostało powiedziane wygrana, która poza przybliżeniem do HCA jest takim samym zwycięstwem jak z 76ers. To akurat nie jest prawda, bo ze Spurs walczycie bezpośrednio o HCA, więc wygrana z nimi to nie tylko dodatkowy W u Was, ale też kolejny L u nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Za proste. Pistons wygrali z Warriors, Warriors z Bulls, a Bulls z Pistons. Jaki z tego wyciągniesz wniosek? Dajmy spokój bo brniemy w ślepą uliczkę. Co do tekstu napisanego małą czcionką to trudno się z nim nie zgodzić, ale jak już zostało powiedziane wygrana, która poza przybliżeniem do HCA jest takim samym zwycięstwem jak z 76ers. No w sobotę zobaczymy czy wam się uda z Sixers wygrać. A jesli chiodzi o wyciąganie wniosków to wyciagnałeś take jakie zamierzałem btw. Widzę że Kerr coraz więcej głębokie rezerwy ogrywa aby mieć sporo ogranych kolesi. btw2. zajebistej muzy słucham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi