bulek Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Skład ligi: 1. sto 2. Maciek9020 3. RonnieArtestics 4. Answer03 5. Blaugrana 6. Radzio 7. VinsCarter15 8. Ledley 9. przem 10. Mazik77 11. cvbe 12. artek 13. ptb 14. k4sztan 15. Rango Liga będzie 15-osobowa, bo tylu się zgłosiło uczestników. Myślę, że to nie będzie problemem, a wprost przeciwnie, będzie ciekawiej na drafcie i nie tylko. A oczywiście głupotą byłoby podziękowanie nowym. Zapraszam do wypowiedzi w sprawie ustalenia komisha, terminu draftu oraz formatu rozgrywek: wąż/aukcja. Edytowane 11 Października 2015 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artek Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Ja jestem za wężem. Co do terminu wolałbym na tygodniu bo w weekendy każdy jakieś tam swoje plany ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rango Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Może mnie przygarniecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) OK, dopisuję Ciebie jako 15 osobę, chyba, że ktoś się jeszcze dopisze, to utworzymy 4 ligę. Na sznurowadle mieliśmy 17-osobową ligę fantasy-point, tak więc się da to ogarnąć. Edytowane 11 Października 2015 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 wrzucam ankietę do draftu , zanim jeszcze zgłosi się komisarz. wypełniajcie jak najszybciej;) http://doodle.com/poll/qa5na9n2cxzdm9yd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Wypełniłem ankietę. Jestem za aukcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 mi pasuje kazdy dzien byle nie w weekendy, w weekendy po 22:30 bo mam studia w innym miescie niz mieszkam wtedy. aukcja ciekawsza wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Hej, wiem że już późno ale jakby w jakiejś lidze zwolniło się miejsce to chętnie bym dołączył. Za sobą mam kilka lat doświadczenia w graniu na Yahoo w ligach FB zakładanych jeszcze przez ludzi z pl.rec.sport.koszykowka. Nie chwaląc się w ostatnim sezonie zająłem pierwsze miejsce w FB1 i gwarantuje zaangażowanie przez cały sezon pozdro Zagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Jesli ktoś z tej 15 się nie odezwie, wskakujesz na miejsce. Szczerze to nawet nie jest to niemożliwe wg mnie. Edytowane 12 Października 2015 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4sztan Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ja za aukcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 trochę to olewactwo zaczyna mnie rozwalac, tym bardziej ze start ligi za 2 tygodnie, gram w innych ligach wolalbym wiedzieć na czym stoje jeśli chodzi o terminy. wyslalem spiącym rycerzom powiadomienia, zobaczymy czy się obudza;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ja również wysłałem. Myślę, że jakies miejsce na pewno sie zwolni i Zagiego dolączymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinsCARTER15 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ankieta poszła. Draft: snake Pozdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ankieta wysłana, snake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rango Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 zrobione. Czy ktoś moze mi powiedzieć co to jest snake i aukcja. Podrzucić reguły gry:) i kiedy wybieramy zespoły bo zielony jestem w to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Obojętne mi to czy będzie ankieta czy snake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Snake przy 15 zawodnikach wypacza rozgrywki w dużym stopniu, dlatego wolę aukcję. Edytowane 12 Października 2015 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 poszła ankieta, draft obojętnie, tylko jak będzie aukcja toś musi mi z grubsza powiedzieć zasady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) 1. Na draft masz określoną ilość - przeważnie 200 - $ 2. Rozporządzasz nimi do woli, pamiętając, że minimalna ilość $ za gracza to jeden - za tego, którego nominujesz. 3. Każdy nominuje zawodnika jakiego chce, kolejność jest wyznaczona przez yahoo, ale w przeciwieństwie do snake'a - nie ma ona znaczenia. 4. Nie jest możliwe wykorzystać całej puli przed zatrudnieniem 12 graczy - Yahoo na to nie pozwala. 5. Po drafcie każdego waivera jakiego się chce mieć też się licytuje - pula jest już osobna. Ten, kto da najwięcej, do tego waiver trafia. (choć chyba można to pominąć i dać normalne zasady?) FA jest na zasadach tradycyjnych. 6. Ilość czasu na bida to 30 lub 20 sekund. Jak na zegarze jest mniej niż 10 sek i idą dalsze bidy (licytowania) zegar wraca do pułapu 10 sek, aż do czasu, kiedy nikt nie da więcej. Korzyści: - zasady sprawiedliwe - można mieć zawodnika, jakiego się chce (trzeba tylko uważać, by nie przesadzić) Minusy: - praktycznie tylko dłuższy czas na draft. Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Edytowane 12 Października 2015 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 data draftu chyba przesądzona 27 X(wtorek). Jeżeli wybierzemy aukcję, to 22 przy draftowaniu ok 2-3h robi się trochę poźno jak na środek tygodnia. Może zacznijmy o 21-21.30? No i najważniejsze, czas założyć ligę na Y! Moglbym to zrobić tylko potrzebne mi są ustawienia, bulek pomóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi