internista Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Pasuje mi każdy termin :-) Godzina tak naprawdę też, choć im później tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 wiLQ jesli chodzi o zmiane godziny startu draftu to nie robmy juz zamieszania Pasuje mi każdy termin :-) Godzina tak naprawdę też, choć im później tym lepiej.W takim razie mamy juz potwierdzenia od wszystkich, wiec zaklepujemy termin 25.X o godzinie 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Juz wiadomo, ze w IV California sa potrzebne minimum dwa transfery i obu pasuje tutejszy termin, wiec pytanie do GMow z tej ligi... czy ktos moglby draftowac 8.X. lub 21.X.? Bo jesli tak i nie mialby nic przeciwko przenosionom w druga strone to wtedy i tam bylby komplet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejj Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Juz wiadomo, ze w IV California sa potrzebne minimum dwa transfery i obu pasuje tutejszy termin, wiec pytanie do GMow z tej ligi... czy ktos moglby draftowac 8.X. lub 21.X.? Bo jesli tak i nie mialby nic przeciwko przenosionom w druga strone to wtedy i tam bylby komplet... mi pasują te terminy (8.10 i 21.10) więc możesz mnie przenieść do Californi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 W takim razie ja dołączam do Was za maciejja. Striker27 prosiłbym o zaproszenie do ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 W takim razie ja dołączam do Was za maciejja. Striker27 prosiłbym o zaproszenie do ligiJuz masz w skrzynce, ale najpierw musi sie wypisac maciejj ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejj Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Juz masz w skrzynce, ale najpierw musi sie wypisac maciejj ;-) wypisanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 wypisanym Ty z kolei czekasz az sie wypisze mikrofalowka z Californii i tez masz juz w skrzynke linka do nowej ligi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ty z kolei czekasz az sie wypisze mikrofalowka z Californii i tez masz juz w skrzynke linka do nowej ligi ;-) Komisz może go przecież wywalić i nie trzeba czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ty z kolei czekasz az sie wypisze mikrofalowka z Californii i tez masz juz w skrzynke linka do nowej ligi ;-) Mnie już od 4 dni nie ma na California. Także czekam na miaciejja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejj Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Mnie już od 4 dni nie ma na California. Także czekam na miaciejja Mnie od wczoraj tez już nie ma na Florida, także czekaj na zaproszenie do ligi. Ja już jestem w Californi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Jestem już w Florida. Nazwa mojej drużyny - Milwaukee Badgers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Gotowi do dzisiejszego draftu?strategia przygotowana?czas zarezerwowany?ciekaw jestem jak to dzisiaj bedzie wygladalo...zastanowiło mnie tylko że wychodzi na to ze draft w koncu zaczyna sie o 22 a nie o 21 jak bylo planowane.albo ja jakoś źle patrze...wolałbym start o 21 zeby nie siedziec nad tym do 1 czy 2 w nocy...ale tak czy inaczej bede obecny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 zastanowiło mnie tylko że wychodzi na to ze draft w koncu zaczyna sie o 22 a nie o 21 jak bylo planowane.albo ja jakoś źle patrze...W razie watpliwosci spojrz na odliczanie ile zostalo do dratu. W tym momencie wyswietla u mnie ~4,5 godziny czyli poczatek wychodzi wlasnie na 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Wszedłem na waszą ligę. Wygląda że draft jest ustawiony na 21. Zaczyna się za 4h30min. Zegarek przestawiłes w nocy? Wysłano z M2 Note przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Października 2015 przez szkoda-czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Zegarek przestawilem.ale to nie dlatego widzialem inna godzine draftu.jeszcze wczoraj o 22 jak wszedlem na apke Y! Pokazywalo ze start draftu jest za 24h.ale juz jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Gotowi do dzisiejszego draftu? Gotowi. Czteropak się chłodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Wszyscy sa na drafcie? Jesli nie to kogo brakuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Jestem bardzo zawiedziony rozzalony i zly ze nie udalo mi sie zdazyc na rozpoczecie draftu w lidze IV Florida.Niestety obowiazki domowe zwiazane z opieka nad dzieckiem byly wazniejsze i nie moglem ich przelozyc...nie przygotowalem sie tez na taka ewentualnosc i nie zabezpieczylem sie przed niechcianymi wyborami zawodnikow i tym samym po 40 minutach draftu mialem juz tylko 16$ a w skladzie niechcianych nowitzkiego i irvinga.thompsona i vucevica bym przezyl ale nie wydalbym na nich tyle kasy.z chcianych trafil mi sie tylko gobert ale tez za zbyt wysoka cene.tym samym nie jestem juz w stanie doprowadzic swojego skladu do stanu chociaz wzglednie przeze mnie akceptowanego.tym samym nie bede mogl czerpac z gry w lidze takiej frajdy jak oczekiwalem.mimo to nie jestem z tych co od razu sie poddaja i dlatego jesli nie bede mial wyjscia to bede gral tym co mi los da najlepiej jak potrafie zeby nie wypaczac wynikow w lidze.jednak jesli jest mozliwosc (i tu pytanie do organizatorow) to przekazalbym w spadku swoja druzyne komus z listy rezerwowych ktorzy mimo ze nie mieliby wplywu na sklad druzyny wciaz czerpaliby radosc z gry (wychodzac z zalozenia ze lepiej grac nawet slaba druzyna niz nie grac wogole).jesli taka mozliwosc jest i ktos bylby chetny prosze o dokonanie transferu druzyny w rece chetnego jednoczesnie proszac o wyrozumialosc i nie dyskwalifikowanie mnie z udzialu w przyszlorocznych rozgrywkach bo jesli tym taka zamiana mialaby sie skonczyc to wycofuje moja prosbe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) tym samym nie jestem juz w stanie doprowadzic swojego skladu do stanu chociaz wzglednie przeze mnie akceptowanego.tym samym nie bede mogl czerpac z gry w lidze takiej frajdy jak oczekiwalem.To chyba troche za wczesnie napisales... wiesz, ze mozesz negocjowac wymiany, prawda? Tzn mozesz probowac sprzedac tych niechcianych graczy za tych chcianych [choc tu pod warunkiem, ze sa max podobnego kalibru]. jednak jesli jest mozliwosc (i tu pytanie do organizatorow) to przekazalbym w spadku swoja druzyne komus z listy rezerwowych ktorzy mimo ze nie mieliby wplywu na sklad druzyny wciaz czerpaliby radosc z gry (wychodzac z zalozenia ze lepiej grac nawet slaba druzyna niz nie grac wogole).Nie ma nikogo na liscie rezerwowych. A nastepny chetny, ktory sie pojawi, dolaczy do IV NY. Ponadto wciaz masz 16$, a wiec szanse uzupelnic druzyne czyli bedziesz mial na nia wiekszy wplyw niz ktos kto dostalby calosc. jesli taka mozliwosc jest i ktos bylby chetny prosze o dokonanie transferu druzyny w rece chetnego jednoczesnie proszac o wyrozumialosc i nie dyskwalifikowanie mnie z udzialu w przyszlorocznych rozgrywkach bo jesli tym taka zamiana mialaby sie skonczyc to wycofuje moja prosbe.Nie ma takiej mozliwosci chocby z braku chetnego. W kazdej lidze wielu GMow jest niezadowolnych z draftu! Ale nikt nie przekazuje druzyny komus innemu... to jest jedno z wyzwan tej gry powalczyc ze slabsza druzyna ;-) Edytowane 25 Października 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi