antek Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Info dla nowych gmow. Oddam pick w tegorocznym drafcie za wybór w mini drafcie. Wymagania mam "ciut" mniejsze niż Tryczek A ją nie gram od samego początku, ale pamiętam czasy gdy komisarzem był Kosi, więc faktycznie trochę lat już minęło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Panowie czekam na odp na propozycje wymiany, jutro do 10.00. Wtedy podam swój wybór w mini drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Chętnie posłucham propozycji za picki 8 i 9 w mini-drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_kosa Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 ja też nie gram od początku, przejąłem od kogoś zespól, dość silny i chyba przez 3 sezony byłem w top3 .... ale nawet nie pamiętam kto w nim był .... gdzies na e-baskecie została nasza historia ligi ... ciekawe kogo miałem hmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Oczywiście dalsze picki też są dostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Składy drużyn na pierwszej stronie zaktualizowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Zapomniałeś o Foye <-> Zeller. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 pozyskam jakiegoś weterana za pick 2016 lub moich młodych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Wymiana między:Atlanta Hawks - buła < - > New Orleans Pelicans - macNik Stauskas <-> Wilson Chandler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Z dostępnych teamow wybieram Bucksów. Hinkiepalooza w Milwaukee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Dzięki Julius liczyłem że jednak zostawisz mi Bucksów w takim razie biore Wizards Edytowane 23 Września 2015 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 wybacz, też starałem się do Wizz przekonać, ale te nowe stroje, Alfabety... nie moglem sie oprzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 trade z tomko : Big Al za Ibaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Tragić jest też SG, czy tylko PG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 PG i SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Potwierdzam wymianę z Szulim oraz informację hermmana89. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Jacyś chętni na Amira, Bassa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Zapomniałeś o Foye <-> Zeller. Dzięki, naprawione.... Przy okazji dorzuciłem dzisiejsze wymiany, dodałem przyszłoroczne picki i za sprawne draftowanie zestawiłem obecne składy nowych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ktoś zainteresowany moim przyszłym wyborem w mini drafcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ja. Mam pick na zbyciu w tegorocznym drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi