Falki Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Chętnie zagram. Przekierował mnie cieglo ze sznurowki. Gram w ROTO od dawna. Problem natury draftowej. O ile draft odbędzie się po 24 października to mi wszystko pasuje. Wcześniej 17-18 października, ale zapewne za szybko. W razie czego czekam na informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Chętnie zagram. Przekierował mnie cieglo ze sznurowki. Gram w ROTO od dawna. Problem natury draftowej. O ile draft odbędzie się po 24 października to mi wszystko pasuje. Wcześniej 17-18 października, ale zapewne za szybko. W razie czego czekam na informacje.Brakuje jeszcze ludzi zeby ruszyc z pelna liga, wiec draft pewnie sie odbedzie wlasnie w ostatnie dni przed sezonem. Ale witamy i niniejszym 10 GMow czeka na zapelnienie sie 5 wolnych miejsc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramek Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Witam, Ja również przychodzę ze sznurowadła i chętnie bym zagrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Witam, Ja również przychodzę ze sznurowadła i chętnie bym zagrał. Super, wiec jeszcze tylko dolaczy 4 GMow i mozna jechac z dodatkowa liga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwaball Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Hej, Jestem chetny do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Też bym chętnie zagrał, tylko pod warunkiem że udało by mi się być na drafcie. Jest jakiś wstępny termin? pozdro jared (zagi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Poniedziałek 26.10? PS. Ja także uczestnictwo uzależniam od możliwości zaliczenia draftu. Zrobimy ankietę, niekoniecznie musimy mierzyć w termin przed rozpoczęciem sezonu NBA - uważam, że istotniejszy jest komplet na drafcie i pozytywne z niego wrażenia. To często ustawia sezon i strata kilku dni (późniejszy start ligi) wydaje się niską ceną. To oczywiście opcja, może uda się zgrać wcześniej ale podkreślam, że draft to bardzo istotna sprawa. Edytowane 17 Października 2015 przez cieglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Chętny do gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Liga IV Sznurizona in the making Ewentualnie Sznurecticut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eLJot Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Witam, przychodze ze sznurowadła i zgłaszam chęć do gry o ile sa jescze wolne miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Liga IV Sznurizona in the making Ewentualnie Sznurecticut Bardziej chyba ten Sznurecticut albo Sznurichigan bo jest Texas i California z EAST a z WEST tylko Florida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Jak brakuje tylko 2 to nie ma co i ligę im zakładać trza. Tych brakującycj dojdzie, a jak nawet nie to co za problem puścić taką ligę? A jeżeli już musi być dokładna liczba to z pewnością 2 osoby znajdą się z wyższych lig do uzupełnienia braków (z założeniem, że zajęte przez nich miejsce nie będzie się liczyć przy awansach; jakby co z chęcią uzupełnię brakujący slot gdyby była potrzeba). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Chętnie dołączę do ligi. Nigdy nie grałem, dlatego mam prośbę. Jakbym miał jakieś głupie pytania to do kogo mogę uderzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Chętnie dołączę do ligi. Nigdy nie grałem, dlatego mam prośbę. Jakbym miał jakieś głupie pytania to do kogo mogę uderzyć?Pytaj na forum w watku FAQ dla debiutantow - http://www.e-nba.pl/topic/3012-faq-dla-debiutantów-w-fb/ On wlasnie do tego sluzy i zawsze ktos zajrzy oraz odpisze ;-) Jestem chetny do gry Chętny do gry! Witam, przychodze ze sznurowadła i zgłaszam chęć do gry o ile sa jescze wolne miejsca Dopisani! W zwiazku z tym jest juz komplet, wiec jedziemy z nowa liga! Ostatnio zapisani niech sprawdza skrzynke! Liga IV Sznurizona in the making Ewentualnie SznurecticutIronicznie zgodnie z kolejnoscia wypada New York, wiec nawet pasuje do sytuacji ;-) Edytowane 18 Października 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Jeden GM zrezygnowal, wiec znow jest jedno wolne miejsce do zajecia z listy rezerwowej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mashi Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Biorę! 3-letnie doświadczenie Rok temu grałem z wami, ale w związku z potężną falą kontuzji odpuściłem ligę. Mea culpa, przyznaję się do winy, zdarzyło mi się to pierwszy raz w karierze i najprawdopodobniej ostatni. Teraz znowu bardzo chętnie zagram, i to do końca! ), szczególnie, że brakuje Wam jednego chętnego:) Jeśli jednak moja ubiegłoroczna wpadka wyklucza mnie z rozgrywek na ten sezon, zrozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Rok temu grałem z wami, ale w związku z potężną falą kontuzji odpuściłem ligę. Mea culpa, przyznaję się do winy, zdarzyło mi się to pierwszy raz w karierze i najprawdopodobniej ostatni. Teraz znowu bardzo chętnie zagram, i to do końca! ), szczególnie, że brakuje Wam jednego chętnego:) Jeśli jednak moja ubiegłoroczna wpadka wyklucza mnie z rozgrywek na ten sezon, zrozumiemTak wlasnie jest. Szkoda, ale gdybys nie odpuscil bylbys juz dawno w jakiejs lidze, wiec nie musialbys sie zapisywac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mashi Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Jasne. Rozumiem doskonale, chociaż szkoda. Jakbyście jednak kogoś nie znaleźli, to czekam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaK Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 A więc zajmę to wolne miejsce, jeśli można. Doświadczenie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) A więc zajmę to wolne miejsce, jeśli można. Doświadczenie jest Sprawdz skrzynke. A sprytni podpowiadacze niech kombinuja czy to jest Mashi, ktory wlasnie zalozyl inne konto czy nie ;-) EDIT: nazwa druzyny identyczna jak w zeszlym sezonie?? Bardziej bezczelnie sie nie dalo... Edytowane 19 Października 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi