cieglo Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Liczę na to, że być może ktoś nie dołączy do ligi na yahoo. To się stosunkowo często zdarza i często potrzebne jest błyskawiczne zastępstwo. O ile data draftu podejdzie - jestem do usług Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Liczę na to, że być może ktoś nie dołączy do ligi na yahoo. To się stosunkowo często zdarza i często potrzebne jest błyskawiczne zastępstwo.Prawda, ale w tym przypadku na Yahoo sa juz wszyscy, wiec sa marne szanse, ze ktos nie dolaczy ;-) Takze teraz ewentualne zastepstwa beda dopiero po drafcie danej ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Hej, wiem że już późno ale jakby w jakiejś lidze zwolniło się miejsce to chętnie bym dołączył. Za sobą mam kilka lat doświadczenia w graniu na Yahoo w ligach FB zakładanych jeszcze przez ludzi z pl.rec.sport.koszykowka. Nie chwaląc się w ostatnim sezonie zająłem pierwsze miejsce w FB1 i gwarantuje zaangażowanie przez cały sezon. A jak nie teraz to za rok może pozdro Zagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Szkoda, ze te zgloszenia tak pozno ;-( Zwlaszcza, ze na dodatkowa lige jest Was za malo, a zeby wszystkich dopisac do istniejacych to za duzo. mam kilka lat doświadczenia w graniu na Yahoo w ligach FB zakładanych jeszcze przez ludzi z pl.rec.sport.koszykowka.Z grubsza przenieslismy sie tutaj ;-) pozdro Zagi Nie wiem czemu, ale zawsze mnie intryguje gdy ktos uzywa zupelnie innego nicka forumowego od tego stosowanego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Z grubsza przenieslismy sie tutaj ;-) Nie wiem czemu, ale zawsze mnie intryguje gdy ktos uzywa zupelnie innego nicka forumowego od tego stosowanego... No właśnie widzę po nickach Zakładając konto nie za bardzo przemyślałem login a teraz nie widzę możliwości jego zmiany. Zagi użyłem żeby ktoś ewentualnie skojarzył ze starymi ligami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra9om1ak Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Witam ponownie Z tego co pamietam, gralem z Wami pare sezonow na pl.rec.koszykowka (Pistooonz). W H2H chyba nawet wygralem jakies rozgrywki. Roto nie bardzo mi podchodzilo. Chetnie dolacze. Pozdro. Ra9om1ak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 No właśnie widzę po nickach Zakładając konto nie za bardzo przemyślałem login a teraz nie widzę możliwości jego zmiany. Zagi użyłem żeby ktoś ewentualnie skojarzył ze starymi ligami Możesz poprosić adminów o zmianę nicka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasto Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 witam, jestem (prawie) nowy. dostałem link od kumpla, że szukacie grajka do ligi drzewkowej. gram w roto od 15 lat. pierwsze wersja POINTS (snadbox, Yahoo) a od 7-8lat ROTO. pzdr, Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 dostałem link od kumpla, że szukacie grajka do ligi drzewkowej.Jakby co jestes 7 na liscie rezerwowej czyli jeszcze 8 osob i powstanie nowa liga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasto Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 a:) siedzi naprzeciw i mówił, że akurat jednego brakuje. ale luz poczekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 możesz jeszcze tu sebasto http://www.e-nba.pl/topic/4455-fantasy-points-kilka-wolnych-miejsc/?do=findComment&comment=379663 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajman8 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Jakby było jeszcze jakieś wolne miejsce to się piszę. Debiutant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 hej. chętnie zagram,doświadczenie kilka lat z sznurowadła i e-nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 hej. chętnie zagram,doświadczenie kilka lat z sznurowadła i e-nbaFajnie, ze chcesz dolaczyc bo grasz juz w III Pacific... ;-) A do pelnej dodatkowej ligi brakuje 7 GMow, wiec odliczanie trwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 nie myślałem, że jeszcze trwają tu zapisy do kolejnych lig, a dostałem mail z info o wolnych miejscach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrady Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 tomgrady zgłasza się do debiutu przedtem 4 lata grałem na sznurowadlo.pl jako grzetom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 tomgrady zgłasza się do debiutu Super, jest 9 na liscie, wiec potrzeba 6 GMow do odpalenia ligi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek Furtak Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Siemano, to by była moja ostatnia ekipa, więc count me in! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Siemano, to by była moja ostatnia ekipa, więc count me in!Grasz juz w lidze II West... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek Furtak Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Grasz juz w lidze II West... ;-) My bad, myślałem że to jakiś nowy twór, nie doczytałem, pozdro ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi