wiLQ Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) W LIGACH JEST JUZ KOMPLET, WIEC ZAPISY SA NA LISTE REZERWOWYCH. To daje nastepujace mozliwosci: - jesli zbierze sie 15 osob [teraz jest 0] bedzie mogla powstac dodatkowa pelna liga, - w razie znikniec ludzi po draftach bedziecie mogli ich zastapic, - w przyszlym roku wysle prywatna wiadomosc z informacja o rozpoczeciu organizacji. W tym watku niech sie zapisuja osoby zainteresowane dolaczeniem do wielopoziomowych rozgrywek fantasy NBA w formule Roto + Aukcja, ktore co roku trwaja od pazdziernika do polowy kwietnia. Na najblizszy sezon mamy w sumie 10 lig i 150 grajacych osob czyli w praktyce dolaczasz na poziom IV w przyjetej drzewkowej strukturze rozgrywek. Jak ktos ma jakies pytania odnosnie gry czy rozgrywek niech najpierw sprawdzi czy nie ma odpowiedzi w FAQ dla debiutantow http://www.e-nba.pl/topic/3012-faq-dla-debiutantów-w-fb/] oraz Regulaminie [http://www.e-nba.pl/topic/3015-regulamin-lig-roto/], a jak nie ma to niech bez skrepowania zada pytanie w watku pod tym pierwszym podanym linkiem. Ten drugi jest istotny rowniez dlatego, ze dolaczajac zgadzacie sie na przestrzeganie zasad opisanych w regulaminie. A tak poza tym, witamy i zyczymy dobrej zabawy ;-) W 2015 dolaczyli do rozgrywek: hermman89;2 johnnymnemonic;0 Slaw441;2 rk18tw;4 KapitanPlaneta;3 krisss;1 ArtZ;14 airmax;3 bartolTe;0 internista;0 adrian277;0 iglo13;0 Agnelll;0 Mikowal83;2 byme;0 MJ1;0 tmac1_81;3 ozzy110;0 armands;0 ksajd;0 jurass;0 sokolinek;0 striker27;11 Sachs;6 bankrut;0 Globson The Bulldog;0 andrzej_badgirl;3 czarek_d;3 kemizo;0 kubollowsky;0 immortal_87PL;2 maniejj;0 seether10;1 iverson12;0 Big Tree;0 Wojtas1989 Bors25 jacobsman13 cieglo jared sebasto Szyman8 tomgrady Falki gramek kwaball szogo eLJot Regis JaK Lista Rezerwowa: Edytowane 19 Października 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Chętnie zagram Doświadczenie 2 lata Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez hermman89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnymnemonic Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Ja także. To będzie mój pierwszy sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłaszam się. Rok temu nie ogarnalem ale teraz na bank dam rade. Doswiadczenie 2 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Witam! Zgłaszam chęć udzialu w rozgrywkach, 3 sezony doświadczenia. Mam nadzieję, że brak postów nie jest żadną przeszkodą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rk18tw Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Witam. Zgłaszam się. Doświadczenie w grze fantasy NBA 4 lata. Choć na tej stronie pierwszy rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisss Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Witam, ja również się zgłaszam. Dwa lata temu próbowałem, ale niestety nie wyszło i chciałbym jeszcze raz spróbować. Jeden rok doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtZ Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Zgłaszam się, 14 sezonów doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Zgłaszam się. Gram od 3 sezonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolTe Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Witam. Nigdy nie grałem, ale chciałbym spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
internista Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 chodzę w to, pierwszy raz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian277 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Zgłaszam się, jeszcze nigdy nie grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 wysyp ludzi po 2-3 posty? sam sie zapisuje, mój debiut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnelll Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Zgłaszam się, debiut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Zgłaszam się. Pierwszy raz grałem w 2006 w head-to head i byłem 5-ty (po playoffach) na 10 drużyn. W 2007 znowu grałem w lidze head-to-head i byłem 1-szy ale z tego co pamiętam gracze nie angażowali sie specjalnie w gre więc nie było trudno wygrać tą lige. Od tamtej pory już nie grałem. W systemie Roto zwłaszcza z draftem na zasadach aukcji grałbym pierwszy raz. Edytowane 23 Września 2015 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byme Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Zgłaszam się, będzie to mój pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Chętnie wezmę udział, to będzie mój pierwszy raz Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałem zasady gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmac1_81 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Witam, bardzo chętnie wezmę udział, 3 letnie doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Zgłaszam się. Będzie to mój pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armands Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 zgłaszam swój akces do gry:). Rookie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi