ignazz Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zacznij od podstawy. Kokejcja DVD Klossa ma napisy po angielsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 to ja ze swojej strony zaproponuje serial gen.Italia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 22 minuty temu, julekstep napisał: to ja ze swojej strony zaproponuje serial gen.Italia Tylko kropkę trzeba usunąć przed wpisaniem w google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Ja polecam II Wojna na Froncie Wschodnim Sowiecki punkt widzenia, ale ogląda się lux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Dziś szukając przepisów na drinki wpadłem na coś takiego. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Dobre, polecam. Oglądałem jakoś z tydzień przed świętami i mimo, że nic nowego, to oglądało się bardzo przyjemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 podbijam, dobry zestaw ludzi znających realia tamtych czasów, zwłaszcza obejrzałbym kiedyś coś na bazie wiedzy, którą posiada Majami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 17 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: którą posiada Majami Tylko żeby nie on gadał, bo typa nie da się słuchać. Od siebie mogę polecić tę serię: Sześć świetnych odcinków. Niedawno widziałem jeden na TVP Historia i wciągnąłem wszystkie na dwa podejścia. Na yt brakuje pierwszego, ale da się znaleźć. Świetnie zrobiony materiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zawody za wschodniej granicy dotarły i do nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 (edytowane) Jak ktoś jeszcze nie wziął 3miesięcznego dostępu do YT Premium, to k**** polecam. Muza na wyłączonym ekranie i od razu człowiek szczęśliwszy.* * Wiem, że to można zrobić w biosie koma, ale nigdy mi się nie chciało. Edytowane 10 Stycznia 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 A nie prościej wydać 19 zł na miesiąc za Spotify Premium? Wszystko jak na dłoni, bez reklam, bez przerywników. Muzyczne premiery światowe o czasie, ogromna scena podcastów + możliwość tworzenia własnych playlist i tak dalej. Jak wiesz, że nie będziesz mieć sieci, to możesz pobrać pliki do odsłuchu off-line. Jednym słowem "bajeczka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Spotify spoko ale coraz częściej przewijają się głosy że z powodu zbyt małej liczby subskrypcji za jakiś czas mogą się zwinąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 18 godzin temu, josephnba napisał: Spotify spoko ale coraz częściej przewijają się głosy że z powodu zbyt małej liczby subskrypcji za jakiś czas mogą się zwinąć... Hmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 (edytowane) W dniu 13.01.2020 o 12:48, Przemek_Orliński napisał: A nie prościej wydać 19 zł na miesiąc za Spotify Premium? Wszystko jak na dłoni, bez reklam, bez przerywników. Muzyczne premiery światowe o czasie, ogromna scena podcastów + możliwość tworzenia własnych playlist i tak dalej. Jak wiesz, że nie będziesz mieć sieci, to możesz pobrać pliki do odsłuchu off-line. Jednym słowem "bajeczka". YT to nie tylko muzyka, subuje różne dziwne vlogi i inne takie, poza tym masz 3mce za free, więc póki nie muszę płacić to jestem bardzo zadowolony no i również można pobierać filmy i oglądać/słuchać off-line Edytowane 14 Stycznia 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 (edytowane) Samo to, że aplikacja wymusza zakup wersji premium aby działać przy wygaszonym telefonie jest żałosne. A te vlogi mogą być w formie podcastów na Spotify. Wielu twórców migruje na tę platformę. No chyba, że musisz oglądać z wizją, to już nie dyskutuje Edytowane 14 Stycznia 2020 przez Przemek_Orliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 bardzo lubię te rozmowy o wyższości świąt bożego narodzenia od wielkiej nocy. Zwłaszcza że wiadomo że te bożego narodzenia sa lepsze a tak bardziej w temacie, to ile ta płatna subskrypcja YT ma kosztować na miesiąc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 On 1/14/2020 at 2:06 PM, Cardi said: Hmmmm Bardzo zaskakujące dane Może chodziło o polski Spotify, są może takie dane? Tak czy inaczej ten wykres bardzo mnie cieszy bo Spotify jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 1 godzinę temu, josephnba napisał: Bardzo zaskakujące dane Może chodziło o polski Spotify, są może takie dane? Tak czy inaczej ten wykres bardzo mnie cieszy bo Spotify jest mega Nie mam pojęcia, ale mój roczny wykres pokazuje, że przywykłem do niego coraz mocniej, dlatego mnie zaniepokoiłeś taką informacją. Btw. da się jakoś do tego podsumowania wrócić? Bo mam tylko playlistę, a nie widzę dostępu do tej grafiki za 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 YT niestety przegina z tym wyskakującym okienkiem o miesiącu gratis. Nie dość że reklam coraz więcej to teraz jeszcze właśnie ta nachalna nagonka na premium Za chwilę i na to będą kody od PiSu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 13 godzin temu, Cardi napisał: Btw. da się jakoś do tego podsumowania wrócić? Bo mam tylko playlistę, a nie widzę dostępu do tej grafiki za 2019 Na maila którego podałeś podczas rejestracji powinni wysłać link tym podsumowaniem. 12 godzin temu, josephnba napisał: YT niestety przegina z tym wyskakującym okienkiem o miesiącu gratis. Nie dość że reklam coraz więcej to teraz jeszcze właśnie ta nachalna nagonka na premium AdBlock i po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi