Gość (Przemek...) Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Jedyny polski fan Grizzlies go prowadzi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Jedyny polski fan Grizzlies go prowadzi :] Wiem, wiem. Wrzuciłem, bo uważam że zasługuje na większe zasięgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 6:30 ta fake chyba co? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 6:30 ta fake chyba co? ;] tak, widać jak się kadr przesuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Laska streamuje na twitchu przy klawiszach. Twitch chat rzuca wyzwanie. Through the Fire and Flames od DragonForce Laska nigdy nie słyszała tej piosenki Wjeżdża słuch absolutny i zaczyna grać tak o po prostu piosenkę... WOW Wyjebało mnie z butów i nie mogę podnieść szczęki z podłogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Gdyby na gitarze to zrobiła to bym nawet się uśmiechnął :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Gdyby na gitarze to zrobiła to bym nawet się uśmiechnął :] Na gitarze to jednak inna baja mocniej trzeba zamiatać paluchami Podobno jego kobieta nie może chodzić 3 dni po... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 (edytowane) Meh! To mit. Technika > szybkość :] Swoją drogą, to fajnie, że takie quasi matematycznie granie ma jeszcze swoich odbiorców. Może i dziadzieję, ale np: "Meshuggah" nie robi na mnie już takiego wrażenia, a przy ostatnim "Dream Theater" miałem ochotę się pociąć zdjęciem Jokicia... Edytowane 8 Marca 2019 przez Przemek_Orliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Laska streamuje na twitchu przy klawiszach. Twitch chat rzuca wyzwanie. Through the Fire and Flames od DragonForce Laska nigdy nie słyszała tej piosenki Wjeżdża słuch absolutny i zaczyna grać tak o po prostu piosenkę... WOW Wyjebało mnie z butów i nie mogę podnieść szczęki z podłogi. typiarka jeszcze niecałe 2 miesiące temu nie wychodziła z 5 tys wyświetleń, wow, robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Laska wymiata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 vlog jest chyba o Medellin, ale głowy nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 vlog jest głownie o Wenezueli i katastrofie jaką zgotował jej Maduro razem chavistami ale są też wstawki i innych krajów Ameryki Płd, też polecam dobra rzecz, na innym kanale jest też jego trip po Azji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 BezPlanu kozak, propsuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 przede wszystkim gostek jako jeden z niewielu robi to przede wszystkim dla siebie, nie musi na tym zarabiać, a to powoduje, że materiały są naprawdę epickie no i trzeba przyznać, że typek ma jaja ale najbardziej zaimponowała mi ta Wolontariuszka z Bogoty nie chciałbym być na miejscu jej rodziców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) Wiadomo bez planu wymiata. Przez świat na fazie zeszło na psy, fazowski w ogóle nie wchodzi już w interakcje z tubylcami i odleciał sobie trochę. Co mnie wkurzyło w nowej serii to np ze zapowiadał wielce w trailerach ze będą Filipiny i zamiast je pokazać to pokazał cmentarz w manili na którym żyją ludzie i jakieś wzgórza i się zawinął do Chin... Tu natomiast masa interakcji i np pokazanie slumsów w Wenezueli i rozmowy z tymi ludźmi co tam żyją. A ta przewodnicZka z Medellin jest przezajebista . Edytowane 20 Marca 2019 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=FklUAoZ6KxY mi się dobre czasy przypomniały PS i prposy dla wolo z Bogoty, świetna dziewczyna, ogólnie "niesamowite" że takie miejsca jak to Santa Fe istnieją, chociaż jeszcze większe kuriozum to chyba to więzienie w La Paz gdzie więźniowie w zasadzie sami nim "zarządzają" dysponują Edytowane 23 Marca 2019 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 ciężko się na to patrzy, zwłaszcza z fotela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araggorn Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 https://www.youtube.com/channel/UCFqPkVLBUbLLf3rhhVLRYUw A jak ktoś lubi klimaty musicalowe to warto posłuchać nowych interpretacji, część z niedostępnymi gdzie indziej polskimi tekstami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi