piobrojlerr Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Witam, mam małe pytanko (nie wiem czy godne zakładania tematu). Otóż jaki rozmiar jerseya (swingmana lub hardwooda) polecacie dla faceta wzrostu 187 cm? Chodzicie w swoich jerseyach na codzień? Wrzućcie jakieś woje outfity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Jak Adasia to rozmiar M, ja mam 188 cm i pasuje idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piobrojlerr Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Jak Adasia to rozmiar M, ja mam 188 cm i pasuje idealnie Mówisz o hardwoodzie czy o swingmanie jakiegoś obecnego zawodnika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Swingman obecnego zawodnika z zeszłego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 L też będzie ok. Zależy czy wolisz bardziej dopasowane i krótsze czy luźniejsze sukienki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piobrojlerr Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 a przypadkiem hardwoody nie są dłuższe niż zwykłe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi