Skocz do zawarto艣ci

Nagrody Forum e-NBA

kore

35 u偶ytkownik贸w zag艂osowa艂o

1. 1. Czy wznowienie zabawy ma sens?

• Tak
      25
    • Nie
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy艣 z dawien dawna by艂 taki jeden wyj膮tkowo poczytny i fajny temat, w kt贸rym co p贸艂 roku przyznawali艣my nagrody na kszta艂t nagr贸d z ligi userom forum (zamiast statuetek realn膮 nagrod膮 by艂a odwieczna satysfakcja nagrodzonego i wszechobecny fame). By艂 MVP jako user kt贸ry najwi臋cej wnosi do tego forum, MIP jako user kt贸ry w ci膮gu ostatnich miesi臋cy najbardziej zaktywizowa艂 si臋 w pozytywnym sensie, Najwi臋ksza Wiedza (tu wiadomo), Firestarter jako user kt贸ry najbardziej prowokuje itd itp.

Po pewnym czasie temat pad艂 (przepraszam z g贸ry; nie chcia艂o mi si臋 szuka膰, czy powr贸ci艂 / istnieje itd), pytanie czy nie chcieliby艣cie z okazji sezonu og贸rkowego wzi膮膰 udzia艂u w podobnej zabawie?

Przygotowa艂bym kategorie (w ew. konsultacji z Wami), rozpisa艂 zasady g艂osowania itd.

Mo偶e zr贸bmy tak, 偶e urz膮d藕my pseudo-ankiet臋 i kto jest "za", niech zlajkuje tego posta i ew. doda jakie艣 swoje propozycje w swoim wpisie. Powiedzmy przy 15 lajkach uzbieranych do jutra uznam to za aprobat臋 spo艂eczno艣ci. Czas start :smile:

Edytowane przez matek
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Mo偶e zr贸bmy tak, 偶e urz膮d藕my pseudo-ankiet臋 i kto jest "za", niech zlajkuje tego posta i ew. doda jakie艣 swoje propozycje w swoim wpisie. Powiedzmy przy 15 lajkach uzbieranych do jutra uznam to za aprobat臋 spo艂eczno艣ci. Czas start :smile:

Sprytny pomys艂 na zbieranie lajk贸w. ;)

Odno艣nik do komentarza

I lewe biedro za najlepszy nick. Jedno pytanie mnie nurtuje od paru lat - czemu nie prawe?

bo jestem ma艅kutem (a serio to 聽nie wiem, jak wymy艣la艂em to "co艣" nie mia艂em poj臋cia, 偶e b臋d臋 pisa艂)

a tu masz PBS (nie ja to zrobi艂em, jaki艣 psychofan chyba :D)

http://www.e-nba.pl/user/4144-prawebiodrosmoka/

Odno艣nik do komentarza

Zerkn膮艂em w艂a艣nie do archiwum i wychodzi na to, 偶e od 7 lat dzier偶臋 tytu艂 DPOTY, wi臋c jak dla mnie mo偶e ju偶 tak zosta膰. :D A tak ju偶 zupe艂nie serio to ten pomys艂 si臋 po prostu kiedy艣 wypali膰 (z edycji na edycj臋 by艂o coraz mniejsze zainteresowanie, a偶 w ko艅cu nie by艂o woli rozpisania kolejnych nagr贸d). Teraz te偶 nie wida膰 entuzjazmu, wi臋c mo偶e to po prostu nie ten czas.

Odno艣nik do komentarza

Ale mamy te偶 wielu nowych user贸w na forum, ca艂kiem aktywnych kt贸rym ten temat jest obcy.聽

Nominacja na MVP: Adminy - bo oni wnosz膮 najwi臋cej, albo usuwaj膮 najwi臋cej. A na serio musz臋 d艂u偶ej pomy艣le膰. Podobaj膮 mi si臋 wygrzebane z czelu艣ci neta ciekawostki barcalovera. Nominowa艂 bym jeszcze Elwooda za to 偶e jak nie raz co艣 napisze to albo go nie zrozumie, albo zaleje si臋 艂zami ze 艣miechu. PraweBiodroJaszczury te偶 lubi臋 czyta膰.

MIP - nie wiem, za kr贸tko jestem, nie mnie ocenia膰

Wiedza - Chytruz, Ignazz

Firestarter - jezioraki, Rappar,

Edytowane przez Eld
Odno艣nik do komentarza

mvp,mip,dpoty,cancer - all eyes on me

najg艂臋bsze gard艂o, najlepszy 艣lunzak, najwi臋kszy fun mangi - szukam kogo艣 innego ni偶 Raper

cz艂owiek z najwi臋ksza ilo艣ci膮 temat贸w z dupy kt贸ry wsiunk艂 - venglas ;)

cz艂owiek wisz膮cy kas臋 - Bastyl

mr creatywny - by艂 taki jeden co go na zje藕dzie chcieli ludzie pozna膰

best puzonyx on forum - Kily

pomys艂 spoko ale na czas trwania na miesi膮c przyk艂adowo. po temacie karty na st贸艂 wida膰, 偶e cz臋艣膰 czepie niemca w kasku albo na urlopie siedzi

Odno艣nik do komentarza

ja pisz臋 najlepsze posty na forum jakby co

ale inni te偶 czasem mnie pozytywnie zaskocz膮. szczeg贸lnie chcia艂em tutaj skierowa膰 moje pochwa艂y w kierunku u偶ytkownika barcalover, kt贸ry nie kojarzy艂 mi si臋 jeszcze jaki艣 czas temu z rozgarni臋tymi my艣lami, a teraz jest jednym z najlepszych u偶ytkownik贸w i to w wielu tematach!

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.