RDG Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Nie zauwazylem oferty gsw za daye i randolpha .. szykuje sie bardzo slaby offseason w philly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Cichy, nie masz kasy na Elliota. w pierwszej kolejności idzie kasa dla Griffina, więc jego oferta zabiera Tobie całą wolną pulę, jaką dysponujesz. tak więc, na Elliota już nie masz siana. dlatego ważna jest kolejność składanych ofert (patrz pierwszy post tematu o FA). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 To w takim razie jaka będzie brana kwota bidu dla Elliotta ze strony Rockets skoro Suns nie mogli przebić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Sean Elliott 4 600 000 4 LATA 5%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Ostatnia Twoja oferta jest ważna. Przecież sam mogłeś wpaść na to, że nie może takiej oferty złożyć i nie podbijać. To jest taka sama sytuacja jabyś w realu usłuszał newsa, że ktoś składa komuś taką ofertę jak Cichy. No i podnosisz swoją, aby ściągnąć go do siebie. No a po wszystkim okazuje się, że to była tylko plotka. No ale zawodnik już otrzymał ofertę od Ciebie, więc jak niby możesz ją obniżyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Wydaje mi się ze to nie w mojej roli sprawdzać czy przebicie jest ważne tylko komisarzy, wiec na wszelki wypadek podbiłem ofertę. Jednak powinna być brama pod uwagę moja sczesniejsza oferta skoro Suns nie mieli prawa przebić jak się okazało. Odpowiedz Cytuj I to nie był news tylko oficjalna oferta Suns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Wydaje mi się ze to nie w mojej roli sprawdzać czy przebicie jest ważne tylko komisarzy, wiec na wszelki wypadek podbiłem ofertę. Jednak powinna być brama pod uwagę moja sczesniejsza oferta skoro Suns nie mieli prawa przebić jak się okazało. Odpowiedz Cytuj I to nie był news tylko oficjalna oferta Suns. To odpowiedz mi, w jaki to sposób komisze mają sprawdzać wszystkie oferty, szczególnie gdy 85% tych ofert pada pod koniec danego etapu? Szczerze ... ogarnąłbyś to? Gdybyście nie czekali na koniec a składali oferty wcześniej, to może i ktoś wcześniej zwróciłby uwagę na błędną ofertę. A komisz nie ma obowiązku być na koniec każdego etapu i sprawdzać poprawność ofert. To na barkach GMów spoczywa sprawdzanie co można a czego nie (nawet kontrofert, bo to Wam zależy na podpisaniu kogoś). Tym bardziej, że zasady są jasno opisane i stosowane o kilku sezonów. Więc mogłeś sam napisać info o tym podczas trawnia etapu, że jest to błędna oferta. A nawet tego nie zobaczyłeś i gdybym o tym nie wspomniał, to byś nawet o tym nie wiedział. No i ważam, że nie ma ofert typu "na wszelki wypadek". Albo oferta jest, albo jej nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 No trudno, mam nadzieje ze pod wplywem emocji nie przeplacilem bardzo tego Elliota i na campie zrobi krok do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Elliot to tylko obrona, przyda się. Houston fajny zlepek zrobili na ten sezon, powinni być wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 nom houston mialo chyba najlepszy offseason. 3 tanie grajki z potencjalem. dobrze ze to zachod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Houston to jeszcze projekt, wysoko pewnie jeszcze nie w tym ale może w następnym sezonie przy korzystnych campach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Uffff koniec!! kiedy simka? mam prosbe do komiszow o wprowadzenie trejdu i zmian pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Simka dzisiaj, ale nie wiem w jakich godzinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 zróbmy już te campy na które wszyscy czekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Nie miałem save aktualnego. Wieczorem wyniki etapu a później campy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Wyniki: Petteri Kaponen - Wizz Elliot Perry - Wizz Jonny Flynn - Wizz Larry Drew - Hornets Jeremy Pargo - Pacers Danny Manning - Rockets DeJuan Blair - Raptors Victor Claver - Wizz Serge Ibaka - Pistons Brian Shaw - Nuggets Bill Cartwright - Nuggets Mark Aguirre - Clipps Jerryd Bayless - Bulls Elias Harris - Pistons Ante Tomic - Magic Steve Colter - Bulls Butch Carter - Wolves Arnett Moultrie - Nuggets Ed Davis - Wolves Ben Coleman - Raptors Chuck Person - Bulls Gheorge Muresan - Magic Roy Hibbert - Mavs Nick Anderson - Bulls Maxwell Shireman - Bulls Samardo Samuels - Bucks Marcus Thornton - Bucks Antoine Carr - Mavs Chris Morris - Knicks Reggie Williams - Jazz Bison Dele - Grizz John Williams - Jazz Dan Majerle - Nuggets Clearence Wheaterspoon - Cavs Vitaly Potapenko - Lakers Shandon Anderson - Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) CAMPY: Przed: http://simbasket.pl/csv/przedcampami2023.txt Po: http://simbasket.pl/csv/pocampach2023.txt Edytowane 9 Września 2015 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Prosiłem o wprowadzenie trejdu i zmiane pozycji graczy tak jak pisałem w odpowiendnim wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Dzisiaj będzie wklepany, sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 A kiedy bedzie dostepny plik csv ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi