SlaKB Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Jutro w godzinach 10-12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA 15.08 Yahoo Sources: Mitch Richmond stay in New Orleans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Dwa backupy dolaczyly do skladu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Najlepsi FA zostali w swoich klubach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 ufff, dobrze, że Hawkins został Bałem się, że może polecieć na kasę i wylądować w Rockets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Pewnie bal się konkurencji z Bryantem leszcz jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 No właśnie zastanawiałem się, po co Tobie SG (najpierw atak po Richmonda, później po Hawkinsa) skoro wyrwałeś w drafcie Bryanta? A płacić rezerwowemu +10 mln, to lekkie szaleństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Taki rezerwowy na 25 min to skarb, Brylant mógłby tez spróbować na niskim skrzydle, lub ewentualnie podpisalbym go pod wymianę za coś pod kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) imo 12 mln dla rezerwowego nie jest najlepszym pomysłem i dużo lepsza opcją byłoby ściągnięcie za tą kasę kogoś pod kosz (inna sprawa, ze nie ma zbyt wielu ciekawych podkoszowych na FA) A robienie rezerwowego z Hawkinsa czy Richmonda to trochę marnowanie ich potencjału. Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Ja uważam, że taki rezerwowy za tyle kasy to marnotrastwo. Tym bardziej, że na SG jest Kobe, a na SF Larry, natomiast rezerwowym SG/SF może być rozwijający się Sprewell. Z tego co u Ciebie wygląda najsłabiej to zawodnicy pod kosz. Taki Ajinca to już nie ten sam zawodnik co 10 sezonów temu. Hill też jest bliższy końca kariery. Więc bardziej rozsądnym powinno wydawać się szukanie kogoś pod kosz (np. Kemp, Divac). Obaj całkiem młodzi pasujący wiekowo do Kobasa. No ale może chcesz grać small ball i już w pierwszym sezonie Kobasa zdobyć majstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Ale płacąc 3 mln za podstawowego Sg inaczej wygląda 12 dla super zamiennika na sg/sf. Bo razem wydaje 15. Teraz innego wyjścia juz nie ma i będę celował w pf/c. Co sądzicie o kontrakcie G. Rice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Rice to mój bust. pierwsze 3 sezony miał tragiczne, czwarty już nienajgorszy dający nadzieję, że coś z niego będzie. Na lidera raczej się nie nadaję. Jego obrona to też raczej nic ciekawego. Imo został przeplacony, ale wszystko wyjdzie w praniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 A ja uważam, że Rice wcale taki zły nie jest. Może i jego obrona nie powala, ale offensywnie spokojnie może robić po +20 pkt. Pierwsze sezony miał słabe, bo mało minut dostawał. W czwartym grał w S5 i od razu zaprezentował się całkiem przyzwoicie. Uważam, że przy tegorocznym FA wart był tego maxa. Gdyby było więcej ciekawych zawodników na rynku, to pewnie dostałby trochę mniej. Jednak na pewno powyżej 10 mln. Swoją drogą, moim zdaniem na tegorocznym FA było trzech zawodników którzy warci są maxa. Dwóch z nich już poleciało tj. Richmond i Rice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Hawkins ze wzgledu na obronę bardziej zasługuje na te $$$ niż Rice. Nie doceniasz swoich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Doceniam, doceniam. Dlatego dostał 13 mln i gwarację gry w S5 . Jedynie co to chciałem go zatrzymać, starając się jednocześnie najwięcej zaoszczędzić. Mogłem podnieść swoją ofertę, jednak zaryzykowałem z tymi stałymi 13 mln i się ryzyko opłaciło. Choć jak teraz miałbym podejmować decyzję, to nie wiem czy bym nie podbił, aby być bardziej pewnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zdziwiłem się ze nie dołożyles żądnych % i po cichu liczyłem ze go przechwyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Miałem przygotowany wpis na 12,5%, ale go nie zamieściłem . Uznałem, że zarabiałby zdecydowanie za dużo w 4, 5 i 6 sezonie. A jeśli chce się zbudować ekipę, która przez lata będzie walczyła o wysokie cele, trzeba umiejętnie rozdysponować $$$. Dla przykładu Rice będzie zarabiał $21 125 000 w 6 sezonie swojego kontraktu, a Hawkins $13 000 000. Różnicę tą można przeznaczyć na kogoś innego, kto wzmocni skład. Trzeba było szybko podjąć decyzję i zaryzykowałem. Liczyłem, że zostanie, ale brałem pod uwagę również, że może też odejść. Szanse oceniałem 50/50, ale po prostu nie chciałem mieć zbyt wysokiego kontraktu Hawkinsa w przyszłości, nawet kosztem jego straty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InOut Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Niech ktoś mi powie co Kemp uznał za mało atrakcyjne w mojej ofercie i jej nie wybrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Niech ktoś mi powie co Kemp uznał za mało atrakcyjne w mojej ofercie i jej nie wybrałMało atrakcyja drużyna? Możliwe, że liczył na maxa birdowego. A od day 2 będzie rozważał już inne maxy Jest jeszcze inne rozwiązanie, że najpierw podpisał Richmond z Tobą, no i później nie miałeś kasy na Kempa, aby dać jemu maxa. No i dlatego nie podpisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Kemba widzę poświęcił się z MLE. cenimy takich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi