julekstep Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 przecież są - zastrzeżeni (birdy), ale są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzimir Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Aa, to nawet nie wiedziałem, że to tak działa... Mea culpa, nie było tematu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Wystartowalismy ze skroconym 1szym etapem. uwaga na zmiany max wartosci kontraktow: na razie etap konczy sie jak w ubieglym roku. niemniej mozemy prowadzic dyskusje nad tym czy cos zmienic przy okazji kolejnych rund jeśli większość chce dawać w palnik w te upalne dni w piątki i soboty, to można przesunąć zakończenie draftu na niedzielny wieczór. w takiej sytuacji start etapu również można by przesunąć o te dwa dni. natomiast poniedziałek i wtorek byłby czasem na simowanie konkretnego etapu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 polać mu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 jest zgoda by zrobic to juz od pierwszego etapu... zmiany wprowadzic w trakcie jego trwania? wiadomo ze pierwszy jest czesto najwazniejszym etapem? dodatkowo informacja do wszytskich ale glownie falcao. nie edytujemy postow na FA, takie nie sa brane pod uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 jest zgoda by zrobic to juz od pierwszego etapu... zmiany wprowadzic w trakcie jego trwania? wiadomo ze pierwszy jest czesto najwazniejszym etapem? teoretycznie etap już wystartował, więc nie powinno się zmieniać zasad w trakcie gry. jednak biorąc pod uwagę fakt, iż nie będziemy skracać etapu (a wręcz przeciwnie, wydłużymy go) to uważam, że nie powinno być z tym problemu. no chyba, że okaże się, że ktoś nie może w niedzielę wtedy może mieć pretensje, że coś zostało zmienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 U mnie może być problem z niedzielą. Wyjeżdżam właśnie w niedzielę rano i nie wiem czy będę miał tam dostęp do internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 jest zgoda by zrobic to juz od pierwszego etapu... zmiany wprowadzic w trakcie jego trwania? wiadomo ze pierwszy jest czesto najwazniejszym etapem? dodatkowo informacja do wszytskich ale glownie falcao. nie edytujemy postow na FA, takie nie sa brane pod uwage wiem, wpisalem tylko team dla jasnosci wpisze jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 U mnie może być problem z niedzielą. Wyjeżdżam właśnie w niedzielę rano i nie wiem czy będę miał tam dostęp do internetu. Wobec powyższego (i pewnie jeszcze ze względu na inne osoby) ten pierwszy etap powinniśmy zakończyć w piątek. Natomiast kolejne powinny być kończyć się w inne dni. Wtedy nikt nie powinien mieć pretensji. No chyba, że do siebie samego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Sonic dal znac ze byl problem z plikiem CSV z tematu FA, juz poprawione wlasciwy aktualny CSV jest tu: simbasket.pl/csv/2023_02.csv Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Qba, Dallas nie mogą dac LLE Mayo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Oferty złoŻyłem o 19.56. Mam nadzieję, że ktoś widział.. Wszystko przez to głupie łączenie postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzimir Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Cichy, dnia 10 Sie 2015 - 21:53, napisał: PODSTAWOWE INFORMACJE Całe Free Agency składa się z 5 etapów. Etap Free Agency rozpoczyna się we wtorek dnia 10/08/2015 w chwili opublikowania posta Etap Free Agency kończy się w piątek dnia 14/08/2015 o godzinie 21:00 ?? Właśnie chciałem złożyć ofertę... EDIT: Uff, bo już się zestresowałem ;] Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez Radzimir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 to składaj. draft trwa do 21, tak jak w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 O c***.. Sory chłopaki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Mogę wycofać oferte za richmonda jak wlaściciel praw birda dał swoją ofertę wyższą o lata i %, bo nie pamiętam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Mogę wycofać oferte za richmonda jak wlaściciel praw birda dał swoją ofertę wyższą o lata i %, bo nie pamiętam?liczy się wysokość kontraktu z pierwszego roku. no a jest taka sama, więc nie możesz wycofać oferty. tak było od zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 No właśnie nie pamiętałem tego, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 2107 ostatnie przebicie mamy juz 2114 czyli koniec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 21:15 koniec etapu ja to patrzę zawsze tak ... 21:00 teoretyczne zakończenie jeśli ktoś przebija od 20:55 to przesuwany zakończenie na 21:05 teraz jeśli ktoś znowu przebije od 20:55 dp 20:59:59, to nic to nie zmienia jeśli ktoś przebija od 21:00 to przesuwamy zakończenie na 21:10 teraz jeśli ktoś znowu przebije od 21:00 do 21:04:59, to nic to nie zmienia jeśli ktoś przebija od 21:05 to przesuwamy zakończenie na 21:15 itd. PS. na kiedy planowane są wyniki day 1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi