Skocz do zawarto艣ci

Coach, Rookie, Player of the Month

Maxec

Rekomendowane odpowiedzi

A niech si臋 powt贸rz臋, jak w temacie o zwolnieniu Mitche'a.

Sam zosta艂 wybrany Trenerem Miesi膮ca - i to chyba godne wyr贸偶nienie przypad艂o mu pierwszy raz w karierze. Ale jednocze艣nie oznacza to, 偶e nie jest z nim tak 藕le. Potrafi wyci膮gn膮c z ch艂opak贸w maxa, a ekipa Kanadoli notuje ju偶 50 % czyli 23-23. Gratulacje dla wszystkich kibic贸w Raptors 8)

Edit by Wr贸bel: pozwoli艂em sobie zmieni膰 temat na og贸lny poniewa偶 tych nagr贸d mamy a偶 trzy w styczniu :)

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Dzi臋ki serdeczne Max. ;] A co do tego trenera to juz coraz wiecej jest g艂osow ze moze poszeld po rozum do glowy w koncu, ze cos z tego moze byc, narazie jedak widac ogrmna poprawe ze wzgledu na 艣wietna gre ch艂opak贸w oraz naprawde klasowych rozgrywajacych umiej膮cych prowadzi膰 gre bez jakeigos konkretnego i ci膮gle w trakcie meczu narzuconego schematu taktycznego co np nie do konca wychodzi dla billupsa. OD jakiegos czasu jestme neutrlany w jego kwestii i narazie takim pozostane, niech prowadzi chlopakow teraz nie wolno go zwolnic a jak z nim i z jego umiejetnosciami jest to czas poka偶e i wtedy rozsadzimy.

PS.Tak to pierwze jego wyr贸zneinei w karierze trenerskiej.

Odno艣nik do komentarza

Tego to si臋 w og贸le nie spodziewa艂em. Kto jak kto, ale Mitchell z tak膮 nagrod膮 to bajka. Ale nie powiem, 偶e Raps w styczniu pokazali pazury. Kilka meczy by艂o do艣膰 pewnie wygranych, pami臋tny z Hornets w ostatniej kwarcie przy -15pkt. Wida膰 stara si臋, pr贸buje i jako艣 sobie radzi. Zobaczymy ile poci膮gnie, oby do PO by艂o bardzo dobrze, nawet jak 2 rudne osi膮gniemy to b臋d臋 bardzo szcz臋艣liwy z jego rezultatu.

PS. Bardziej bym si臋 przychyla艂 do tego, 偶e to Colangelo go troche umotywowa艂 i naprowadzi艂 na dobr膮 艣cie偶k臋 :wink: ale jest ok :)

A teraz do naszych zawodnik贸w. Bosh to po prostu nadzieja m艂odego pokolenia w Raptors i w NBA. Ten ch艂opak si臋 tak szybko rozwija, 偶e nie trzeba wiele czasu, a b臋dzie jednym z dominator贸w w lidze (oczywi艣cie z czasem :wink: ) Stycze艅 pokaza艂, 偶e jest on w stanie wygrywa膰 ka偶dy mecz, prowadzi膰 dru偶yne w ka偶dym spotkaniu i trafia膰 z w艂asnej po艂owy :lol:

Bargnani to dla mnie zagadka dropsa :roll: Nie wiem co o nim my艣le膰, niby daje wsparcie z 艂awki, notuje 10+ ale jednak nie ma tego przeb艂ysku, tej iskry. Najbardziej mnie denerwuje ma艂o zbi贸rek u niego, ale jak wiemy on ucieka spod kosza. Mo偶e Mitchell b臋dzie musia艂 zmieni膰 jego styl gry albo zdopingowa膰 go do innej gry.

Garbajosa grudzie艅, Bargnani stycze艅 :)

Odno艣nik do komentarza

Witam :) - Mitchell z nagrod膮, hehehe, co艣 nie za bardzo te dwa "elementy"(ulubione s艂贸wko pana Telmana z canal +) pasuj膮 do siebie :P. Tak na serio, to Mitchell wydaje mi si臋 trenerem, kt贸ry ma dobry kontakt z graczami, ale taktykiem jest do艣膰 s艂abym. Miejmy nadzieje, 偶e to jako艣 nadrobi, w ko艅cu jest m艂odym coachem, wi臋c jeszcze si臋 uczy i zdobywa do艣wiadczenie (zreszt膮 na takiej posadzie trzeba si臋 ci膮gle uczy膰). W ka偶dym razie kwestia jego pozostania czy odej艣cia i tak rozstrzygnie si臋 pod koniec sezonu (je艣li Raptory nie awansuj膮 do PO, to chyba nie ma takiej si艂y kt贸ra by go utrzyma艂a w Toronto).

Co do Bargnaniego, to mam nadzieje, 偶e historia lubi si臋 powtarza膰 i b臋dzie podobnie jak z Dirkiem (podobny pocz膮tek ju偶 ma, tzn. uciekanie na dystans, s艂aba obrona i braki fizyczne). Czego sobie i Wam 偶ycz臋.:)

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.