Skocz do zawartości

Dieta, siłownia, zdrowie

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, RappaR napisał(a):

Z tego co rozumiem - płaci się wybranemu twórcy różne kwoty wedle uznania, zależnie od tego jak abonent bardzo chce się upodlić i poniżyć.

Z tego co słyszałem ludzie potrafią robić te rzeczy z obcymi za darmo więc doszukiwanie się w tym jakiś wielkich zbrodni to w mojej opinii przesada

1 minutę temu, RappaR napisał(a):

Do niej nic nie mam. 

Ale Ci co jej zapłacili nie powinni brać udziału w wyborach. Po prostu

W sumie nic nie jest proste i dalej nie rozumiem dlaczego uważasz że masz prawo decydować co jest dobre czy złe dla innych. 

Już więcej sensu były zakaz udziału w wyborach osób które kupiły więcej butelek alkoholu na tydzień. 

1 minutę temu, Gregorius napisał(a):

W sumie nic nie jest proste i dalej nie rozumiem dlaczego uważasz że masz prawo decydować co jest dobre czy złe dla innych. 

Już więcej sensu były zakaz udziału w wyborach osób które kupiły więcej butelek alkoholu na tydzień. 

Co to znaczy więcej?

I oddzielne pytanie na które mnie ciekawi odpowiedź - Ty jesteś abstynentem czy też atakujesz picie alkoholu przez osobę z którą planujesz jutro pić alkohol?

3 minuty temu, Gregorius napisał(a):

Ty uważasz, że nie masz prawa decydować co jest dobre lub złe dla innych?

4 minuty temu, blackmagic napisał(a):

Gorzej tam się wystawiać czy za to płacić. Dylemat moralny 

Płacić. Zdecydowanie płacić.

2 minuty temu, RappaR napisał(a):

Co to znaczy więcej?

I oddzielne pytanie na które mnie ciekawi odpowiedź - Ty jesteś abstynentem czy też atakujesz picie alkoholu przez osobę z którą planujesz jutro pić alkohol?

Płacić. Zdecydowanie płacić.

Ogólnie już chyba kiedyś o tym pisaliśmy i moje zdanie było jasne że trzeba być przegrywam żeby za to płacić. Niestety gdybyśmy mogli każdego przegrywa (a zdecydowanie jest więcej grup społecznych niż tylko płacący za OF) wyłączyć z praw wyborczych mogłoby niewiele osób głosować więc pewnie to nie przejdzie. 
co nie zmienia faktu, że tak samo szybko albo i szybciej zabrałbym prawa wyborcze łaskom wystawiającym się na OF. A w dalszej kolejności pato streamerom i ludziom ich oglądającym, freak fighterom i ludziom to oglądającym etc. 

1 minutę temu, blackmagic napisał(a):

Ogólnie już chyba kiedyś o tym pisaliśmy i moje zdanie było jasne że trzeba być przegrywam żeby za to płacić. Niestety gdybyśmy mogli każdego przegrywa (a zdecydowanie jest więcej grup społecznych niż tylko płacący za OF) wyłączyć z praw wyborczych mogłoby niewiele osób głosować więc pewnie to nie przejdzie. 
co nie zmienia faktu, że tak samo szybko albo i szybciej zabrałbym prawa wyborcze łaskom wystawiającym się na OF. A w dalszej kolejności pato streamerom i ludziom ich oglądającym, freak fighterom i ludziom to oglądającym etc. 

Osoby, które wystawiają się, przynajmniej na tym zarabiają. 

Płacenie za oglądanie patostreamów i freakfightów, czy wszelkiego rodzaju donejty, to ten sam poziom co OF, tu się zgodzę. 

2 minuty temu, blackmagic napisał(a):

To może od razu zabierać prawa wyborcze za seks poza małżeński/partnerski? A może tak robią wygrywy i należy im dać 2 głosy? 

1 minutę temu, RappaR napisał(a):

Płacenie za oglądanie patostreamów i freakfightów, czy wszelkiego rodzaju donejty, to ten sam poziom co OF, tu się zgodzę.

A oglądanie boksu? Płacenie za to by 2 typów waliło się kilkaset razy po głowie, co prowadzi do urazów i kalectwa jest ok? 

29 minut temu, RappaR napisał(a):

oddzielne pytanie na które mnie ciekawi odpowiedź - Ty jesteś abstynentem czy też atakujesz picie alkoholu przez osobę z którą planujesz jutro pić alkohol?

Ani jedno ani drugie. Nie atakuje picia alkoholu i nie jestem abstynetem. Jutro zamierzam pic. Ale nie zmienia to faktu że z powodów obiektywnych/medycznych picie jest złe. Ale w małych (względnie) ilościach
moim zdaniem jest to akceptowalne na tyle żeby nikt nie powinien w to ingerować. Wolność wyboru. I tak samo jest z OF. Nie popieram a nawet jestem przeciwny ale póki jest to wolny wybór dwóch dorosłych ludzi nic mi do tego.  

29 minut temu, RappaR napisał(a):

Uważam że mam prawo mysleć co jest dobre lub złe dla innych ale nie mam prawa ingerować (szczególnie prawnie) w obce osoby. Natomiast jak najbardziej powinnismy ostrzegać przekazywać swoja opinie osobom na ktorym nam zależy.

19 minut temu, jack napisał(a):

A oglądanie boksu? Płacenie za to by 2 typów waliło się kilkaset razy po głowie, co prowadzi do urazów i kalectwa jest ok? 

@RappaR , no dajesz. Czy płacenie facetom za doprowadzanie się do kalectwa dla własnej uciechy nie powinno być traktowane gorzej niż płacenie za masturbację przed kamerą?

37 minut temu, jack napisał(a):

Będziesz wypominał oglądanie boksu na forum o oglądaniu rzucania gumową piłką, co prowadzi do urazów i kalectwa? 

19 minut temu, Gregorius napisał(a):

Uważam że mam prawo mysleć co jest dobre lub złe dla innych ale nie mam prawa ingerować (szczególnie prawnie) w obce osoby. Natomiast jak najbardziej powinnismy ostrzegać przekazywać swoja opinie osobom na ktorym nam zależy.

A teraz zastanów się co robisz oddając głos w wyborach 

16 minut temu, jack napisał(a):

@RappaR , no dajesz. Czy płacenie facetom za doprowadzanie się do kalectwa dla własnej uciechy nie powinno być traktowane gorzej niż płacenie za masturbację przed kamerą?

Zdecydowanie nie 

5 minut temu, RappaR napisał(a):

Będziesz wypominał oglądanie boksu na forum o oglądaniu rzucania gumową piłką, co prowadzi do urazów i kalectwa? 

Nie porównuj sportu polegającego na rzucaniu piłką do walenia się po głowach

6 minut temu, RappaR napisał(a):

Zdecydowanie nie 

Nie do obrony. Płacisz za zaspokojenie swojego pierwotnego instynktu. Ze szkodą dla obijających swoje głowy. 

2 minuty temu, jack napisał(a):

Nie porównuj sportu polegającego na rzucaniu piłką do walenia się po głowach

Czemu nie? 

3 minuty temu, jack napisał(a):

Nie do obrony. Płacisz za zaspokojenie swojego pierwotnego instynktu. Ze szkodą dla obijających swoje głowy. 

Twoja opinia, wstaw sobie sam wiesz jaki filmik z YT