fluber Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 6 minut temu, ignazz napisał(a): uważasz za niestosowne zabawiać się w plenerze Nie, dlaczego? Przecież to normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 58 minut temu, fluber napisał(a): Nie, dlaczego? Przecież to normalne. To skąd twoja prośba o dyskrecje. Przecież najbardziej prawdopodobnym scenariuszem są oklaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 11 minut temu, ignazz napisał(a): To skąd twoja prośba o dyskrecje. Bo takie rzeczy mogą ujawniać tylko osoby, które biorą w tym udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Czyli równocześnie wymagasz dyskrecji jak zabawiasz się publicznie w krzakach z żoną a ganisz osobę która zobaczyła w saunie cipki i opowiedziała o tym kolegom w zaufanym gronie? Ciekawe spojrzenie na życie. Brałem udział w saunie więc ujawniłem „swoją” saunę. Jestem rozgrzeszony idąc twoją drogą rozumowania. A zastanawiałeś się nad takim scenariuszem że ujeżdżając po bożemu małżonkę dla kogoś może to być trauma nie do od zobaczenia? Np nieletni!? A Ty się moim wiekiem i kobiet w saunie przejmujesz. Po bożemu w plenerze. Co dla mnie jest bardzo naturalna pokusa i warto może i spróbować. Chodzi o twoje pouczanie po prostu. I podwójną moralnością. 7 minut temu, fluber napisał(a): Bo takie rzeczy mogą ujawniać tylko osoby, które biorą w tym udział Brzmi jak tajemnica spowiedzi. Już mnie nie prowokuj i nie żartuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 5 minut temu, ignazz napisał(a): Po bożemu w plenerze. Co dla mnie jest bardzo naturalna pokusa i warto może i spróbować. Chodzi o twoje pouczanie po prostu. I podwójną moralnością. Nie rozumiem co Cię tak dziwi z tym plenerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Teraz, fluber napisał(a): Nie rozumiem co Cię tak dziwi z tym plenerem Mnie nic. Po prostu połączenie twojego oburzenia z sauny z równoczesnym przejściem do porządku dziennego seksu publicznego ( to fajne przeżycie ale może być egoistyczne) mnie dziwi. Nie wydarzenie pleneru. Tylko zestawienie obok dwóch skrajnych twoich postaw. Tu ok. A tu. Ojej 15 latek Jesteś niespójny. To mnie dziwi. Zaraz dojdziemy że jak Rapp w basenie z Kolumbijkami to źle ale jak Flub z żoną to dobrze. Jesteśmy już blisko do oklasków. Jeżeli żartujesz to też się dziwię bo papież Franciszek już walczy drugi tydzień z obustronnym zapaleniem płuc. A Ty żartujesz. Oby to nie były żarty tylko piszesz na poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Zaraz dojdziemy że jak Rapp w basenie z Kolumbijkami to źle ale jak Flub z żoną to dobrze. Yyy, no tak? WTF 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Mnie nic. Po prostu połączenie twojego oburzenia z sauny z równoczesnym przejściem do porządku dziennego seksu publicznego ( to fajne przeżycie ale może być egoistyczne) mnie dziwi. Seks w plenerze to nic nadzwyczajnego, myślę, że większość forumowiczów to robiła. Nie wiem z czego robisz sensację. Mnie tylko oburzyło ślinienie się do ponad 2 razy młodszych dziewczyn, opowiadanie o tym przez tydzień i nazywanie ich idealnie ogolonymi trzpiotkami. Jak to ma się do oburzenia z powodu seksu z żoną? Nie wiem. Zresztą już przeprosiłem i sądziłem że zamknęliśmy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Ale to nie ja ciągnę temat. Wrzuciłeś atomówkę z żoną to odpisałem. Ja serio jestem luźny gość i mnie szokuje twoja sztywność i wybiórcze rozgrzeszenie. Dodatkowo znowu uważasz że opowiadałem przez tydzień gdy wyjaśniłem że to skrót myślowy dyskusji w szatni. I jasne że plener jest świetny. Czasem tylko piasek może jednej z osób przeszkadzać. chcesz możemy tu wszyscy porozmawiać o plenerach. Tylko dalej masz moralizatorski ton w kwestii dyskusji o saunie. Niepotrzebnie. Uwierz na słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Ale to nie ja ciągnę temat. Wrzuciłeś atomówkę z żoną to odpisałem. Ale jaka atomówkę? Robisz z normalnej sprawy wielka rzecz jakby seks uprawiało się tylko w łóżku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 3 godziny temu, memento1984 napisał(a): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 10 minut temu, fluber napisał(a): Ale jaka atomówkę? Robisz z normalnej sprawy wielka rzecz jakby seks uprawiało się tylko w łóżku Robisz z normalnej dyskusji z kumplami po koszu wielka rzecz jakby po koszu nikt nie dyskutował o niczym innym tylko o koszu Pisze że pierwszy zacząłeś. I dalej w to brniesz. O ile chyba się zgodzimy że seks uprawialiśmy obaj w różnych miejscach i tu jesteśmy zgodni to nie sądzę że rozmawiasz po koszu z kumplami w szatni. Chyba doświadczenie jest po mojej stronie. Może czasem zamiast krytykować warto posłuchać kogoś bardziej doświadczonego? Edytowane 26 Lutego przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego @ignazz absolutnie nie podważam Twojego doświadczenia w rozmawianiu z kolegami o nagich kobietach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 22 minuty temu, ignazz napisał(a): O ile chyba się zgodzimy że seks uprawialiśmy obaj w różnych miejscach to jeszcze musicie pouprawiać razem w tym samym miejscu i można kończyć wątek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Pajace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 13 godzin temu, fluber napisał(a): Mnie tylko oburzyło ślinienie się do ponad 2 razy młodszych dziewczyn, Czemu kwestia wieku według Ciebie ma znaczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 6 minut temu, RappaR napisał(a): Czemu kwestia wieku według Ciebie ma znaczenie? Bo 15-latek jest niedojrzały, przeżywa burze hormonów i nie ma możliwości rozładować napięcia seksualnego w relacji z kobietą- w takim przypadku można jakoś usprawiedliwić tego rodzaju zachowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 3 minuty temu, fluber napisał(a): Bo 15-latek jest niedojrzały, przeżywa burze hormonów i nie ma możliwości rozładować napięcia seksualnego w relacji z kobietą- w takim przypadku można jakoś usprawiedliwić tego rodzaju zachowanie. Mi chodzi o te ponad 2 razy młodszych kobiet. Zakładam, że ani Ignazz, ani one nie były 15-latkami w trakcie tej sytuacji. Czy gdyby były w tym samym wieku, cała sytuacja byłaby dla Ciebie normalna? Dlaczego wyróżniłeś te 2 razy młodsze, jakby to w jakikolwiek sposób wpływało na ocenę zachowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 8 minut temu, fluber napisał(a): Bo 15-latek jest niedojrzały, przeżywa burze hormonów i nie ma możliwości rozładować napięcia seksualnego w relacji z kobietą- w takim przypadku można jakoś usprawiedliwić tego rodzaju zachowanie. Slinienie się to jakaś twoja projekcja. Ja tam bardziej widziałem zachwyt i to zupełnie słuszny jeśli były ładne nie wiem w czym masz problem. Jak im (dziewczynom) to nie przeszkadzało to Tobie też nie powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 5 minut temu, RappaR napisał(a): Mi chodzi o te ponad 2 razy młodszych kobiet. Zakładam, że ani Ignazz, ani one nie były 15-latkami w trakcie tej sytuacji. Czy gdyby były w tym samym wieku, cała sytuacja byłaby dla Ciebie normalna? Dlaczego wyróżniłeś te 2 razy młodsze, jakby to w jakikolwiek sposób wpływało na ocenę zachowania? Po prostu obczajanie cipki kobiety w swoim wieku jest mniej obrzydliwe niż obczajanie cipki kobiety która może być twoja córka. Choć obie rzeczy są obrzydliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 6 minut temu, fluber napisał(a): Po prostu obczajanie cipki kobiety w swoim wieku jest mniej obrzydliwe niż obczajanie cipki kobiety która może być twoja córka. Choć obie rzeczy są obrzydliwe. Jak się czują teraz płatnicy onlyfans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi