Skocz do zawartości

Dieta, siłownia, zdrowie

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli równocześnie wymagasz dyskrecji jak zabawiasz się publicznie w krzakach z żoną a ganisz osobę która zobaczyła w saunie cipki i opowiedziała o tym kolegom w zaufanym gronie? Ciekawe spojrzenie na życie. 

Brałem udział w saunie więc ujawniłem „swoją” saunę. Jestem rozgrzeszony idąc twoją drogą rozumowania. 

A zastanawiałeś się nad takim scenariuszem że ujeżdżając po bożemu małżonkę dla kogoś może to być trauma nie do od zobaczenia? Np nieletni!? A Ty się moim wiekiem i kobiet w saunie przejmujesz. 

Po bożemu w plenerze. 

Co dla mnie jest bardzo naturalna pokusa i warto może i spróbować.  Chodzi o twoje pouczanie po prostu. I podwójną moralnością. 

7 minut temu, fluber napisał(a):

Bo takie rzeczy mogą ujawniać tylko osoby, które biorą w tym udział 

Brzmi jak tajemnica spowiedzi. Już mnie nie prowokuj i nie żartuj. 

5 minut temu, ignazz napisał(a):

Po bożemu w plenerze. 

Co dla mnie jest bardzo naturalna pokusa i warto może i spróbować.  Chodzi o twoje pouczanie po prostu. I podwójną moralnością. 

Nie rozumiem co Cię tak dziwi z tym plenerem 

Teraz, fluber napisał(a):

Nie rozumiem co Cię tak dziwi z tym plenerem 

Mnie nic. Po prostu połączenie twojego oburzenia z sauny z równoczesnym przejściem do porządku dziennego seksu publicznego ( to fajne przeżycie ale może być egoistyczne) mnie dziwi. Nie wydarzenie pleneru. Tylko zestawienie obok dwóch skrajnych twoich postaw. Tu ok. A tu. Ojej 15 latek 

Jesteś niespójny. 

To mnie dziwi. 

Zaraz dojdziemy że jak Rapp w basenie z Kolumbijkami to źle ale jak Flub z żoną to dobrze. 

Jesteśmy już blisko do oklasków. 

Jeżeli żartujesz to też się dziwię bo papież Franciszek już walczy drugi tydzień z obustronnym zapaleniem płuc. A Ty żartujesz. Oby to nie były żarty tylko piszesz na poważnie. 

3 minuty temu, ignazz napisał(a):

Zaraz dojdziemy że jak Rapp w basenie z Kolumbijkami to źle ale jak Flub z żoną to dobrze. 

Yyy, no tak? WTF 

3 minuty temu, ignazz napisał(a):

Mnie nic. Po prostu połączenie twojego oburzenia z sauny z równoczesnym przejściem do porządku dziennego seksu publicznego ( to fajne przeżycie ale może być egoistyczne) mnie dziwi.

Seks w plenerze to nic nadzwyczajnego, myślę, że większość forumowiczów to robiła. Nie wiem z czego robisz sensację.

Mnie tylko oburzyło ślinienie się do ponad 2 razy młodszych dziewczyn,  opowiadanie o tym przez tydzień i nazywanie ich idealnie ogolonymi trzpiotkami. Jak to ma się do oburzenia z powodu seksu z żoną? Nie wiem.  Zresztą już przeprosiłem i sądziłem że zamknęliśmy temat 

Ale to nie ja ciągnę temat. Wrzuciłeś atomówkę z żoną to odpisałem. Ja serio jestem luźny gość i mnie szokuje twoja sztywność i wybiórcze rozgrzeszenie. Dodatkowo znowu uważasz że opowiadałem przez tydzień gdy wyjaśniłem że to skrót myślowy dyskusji w szatni. I jasne że plener jest świetny. Czasem tylko piasek może jednej z osób przeszkadzać. ;) chcesz możemy tu wszyscy porozmawiać o plenerach. Tylko dalej masz moralizatorski ton w kwestii dyskusji o saunie. 

Niepotrzebnie. 

Uwierz na słowo. 

10 minut temu, fluber napisał(a):

Ale jaka atomówkę? Robisz z normalnej sprawy wielka rzecz jakby seks uprawiało się tylko w łóżku 

Robisz z normalnej dyskusji z kumplami po koszu wielka rzecz jakby po koszu nikt nie dyskutował o niczym innym tylko o koszu  

Pisze że pierwszy zacząłeś. 

I dalej w to brniesz. 

O ile chyba się zgodzimy że seks uprawialiśmy obaj  w różnych miejscach i tu jesteśmy zgodni to nie sądzę że rozmawiasz po koszu z kumplami w szatni. Chyba doświadczenie jest po mojej stronie. Może czasem zamiast  krytykować warto posłuchać kogoś bardziej doświadczonego? 

Edytowane przez ignazz

6 minut temu, RappaR napisał(a):

Czemu kwestia wieku według Ciebie ma znaczenie?

Bo 15-latek jest niedojrzały, przeżywa burze hormonów i nie ma możliwości rozładować napięcia seksualnego w relacji z kobietą- w takim przypadku można jakoś usprawiedliwić tego rodzaju zachowanie. 

3 minuty temu, fluber napisał(a):

Bo 15-latek jest niedojrzały, przeżywa burze hormonów i nie ma możliwości rozładować napięcia seksualnego w relacji z kobietą- w takim przypadku można jakoś usprawiedliwić tego rodzaju zachowanie. 

Mi chodzi o te ponad 2 razy młodszych kobiet. Zakładam, że ani Ignazz, ani one nie były 15-latkami w trakcie tej sytuacji.

Czy gdyby były w tym samym wieku, cała sytuacja byłaby dla Ciebie normalna? Dlaczego wyróżniłeś te 2 razy młodsze, jakby to w jakikolwiek sposób wpływało na ocenę zachowania?

8 minut temu, fluber napisał(a):

Slinienie się to jakaś twoja projekcja. Ja tam bardziej widziałem zachwyt i to zupełnie słuszny jeśli były ładne ;) 

nie wiem w czym masz problem. Jak im (dziewczynom) to nie przeszkadzało to Tobie też nie powinno. 

5 minut temu, RappaR napisał(a):

Mi chodzi o te ponad 2 razy młodszych kobiet. Zakładam, że ani Ignazz, ani one nie były 15-latkami w trakcie tej sytuacji.

Czy gdyby były w tym samym wieku, cała sytuacja byłaby dla Ciebie normalna? Dlaczego wyróżniłeś te 2 razy młodsze, jakby to w jakikolwiek sposób wpływało na ocenę zachowania?

Po prostu obczajanie cipki kobiety w swoim wieku jest mniej obrzydliwe niż obczajanie cipki kobiety która może być twoja córka. Choć obie rzeczy są obrzydliwe.