Skocz do zawartości

Wizards 15/16

kore

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież Dudley to bardzo przyzwoity obrońca, zresztą przy takim Melo i Allen czy Greenowie niewiele by pewnie zdziałali. Mecz przepierdolił Gortat trzema ofensywnymi faulami z dupy, no i niestety Janek, raz, gdy w kontrze zabawił się w głupi no-look pass gdy powinno być +5 i timeout, a potem dwa razy oddawał jakieś zjebane rzuty z kolanka, zamiast normalnie rzucać lub wbijać pod kosz i szukać wolnych. Szkoda, bo do tej pory grał praktycznie bezbłędnie. Beal i jego 9-23 też sprawy nie ułatwiły.

Gratulacje dla Knicks za bardzo dobre zawody, taki Melo jak dziś to easy top10 ligi.

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Wittman, jednak zawsze byłeś i będziesz debilem! Jak do k**** nędzy... JAK można trzymać przez bite 7 minut czwartej kwarty te truchło tego czegoś (Nene) na parkiecie, skoro cały świat widzi, że przestawia go każdy, nie potrafi złapać prostej piłki, a na linii wolnych prezentuje poziom DeAndrzeja! JAK TO JEST MOŻLIWE!!! Pasiaki też ładnie odjebali gwiżdżąc z dupy ofens Wallowi by chwilę później nie odgwiżdać ewidentnego faulu przy jego wjeździe. Tak fajnie się to oglądało, a w rezultacie jestem tak rozchwiany emocjonalnie, że z chęcią bym się najebał, niestety nie mam czym, w robocie jestem.

• 2 tygodnie później...

Gortat przyznał, że nie rozmawia obecnie z Wittmanem poza boiskiem. Strzela na niego focha po tym jak Randy obwinił Marcina i to, że zrobił tylko 1 zbiórkę w def za porażkę. c***owa sytuacja. Niech Marcin się w to nie miesza bo jak Wiz celują w KD to Marcin może polecieć gdzieś indziej. A kilku centrów będzie do pozyskania.

Jakieś źródło do tego? Jeżeli byłaby to prawda, to Marcinowi przestawia się pod kopułką nie tylko wtedy, gdy jest w Polsce. Ale kasa się w końcu zgadza, można lekko poluzować.

Pozdrawiam Marcin, jeśli odwiedzasz forum. Zejdź na ziemię.

Jest artykuł na onecie gdzie cytowane są słowa Marcina. Myślę, że co jak co ale cytatu nie przekręcali.

Poszukałem w internetach ita sama wypowiedź jest na stronach washington post i cbs sports więc coś jednak chyba powiedział.

nie neguję... po prostu onet to nie jest źródło i stąd raczej mój uśmiech niz szukanie aferty...

jakbym miał wybrać z grona 460 zawodników jakieś nazwisko co wypeplał coś takiego i dostał info " biały" od razu bym pomyślał o Marcinie....