shevcu Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Rozgonic cale towarzystwo, zostawic Erica i gosci na debiutanckim kontrakcie, powalczyc o top3 w drafcie, bo z aktualnym skladem to nic poza walke o 8 pozycje sie nie ugra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 8 pozycja znam 69, ale 8 to jak? na bałwanka? 10 miejsce na zachodzie to by było dokonanie w tym sezonie. Zero assetów, brak podstaw do budowy czegokolwiek poważnego. Talent może i jest, jakkolwiek objawia się on losowo u losowych zawodników w losowych meczach. Śmiechy echy z Tysona a on wpada i robi dd w 14 minut. Ale 3 mecze wcześniejsze w dupę. Eric ma zajebisty miesiąc by potem robić Kobe 2.0. MM nie istnieje w tym roku. Knight jest taki nijaki w swej grze, ma teraz przejebany kontrakt i jestem świadom, że nigdzie nas nie zaprowadzi. Ławka żałosna, w przekroju sezonu najrówniej gra Jon Lojer. Jest moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Czepiasz się Elwood 8 pozycja czy tam 8 miejsce, to jedno i to samo prawda jest taka, że wszystko jest możliwe i możecie zbyć Knigtha, Tuckera, Morrisa, Chandlera, Teletovicia, ale z drugiej strony kokosów za nich bym się nie spodziewał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 mi nie o nazewnictwo chodziło tylko bardziej o wątek "Suns na 8 miejscu". Ino 4 teamy sobie więcej w dupę wsadzić punktów co noc also, te możliwości zbycia czyli: Knight czyli pg co nie kreuje za 13 baniek na rok - weźmie jedynie desperado Chandler czyli 33 letni środkowy na kolejne 3 lata za 13 baniek na rok - nie weźmie tego nikt trzeźwy Tucker czyli top3 najgorszy starterów na sf dzisiejszej ligi, bezużyteczny u kogokolwiek MM wiadomo, wartość kartofla i Mirza którego nikt z głową nigdzie nie wyśle - jeden z nielicznych jasnych punktów naszego zespołu generalnie to nie mamy czegokolwiek w relacji kasa/jakość, co by mogło urzec contendera, zespół z przebudowy bądź walczaka o PO. Najszybciej by zszedł Len lecz czy chcemy za 5 baniek wypuszczać nasz 5 pick, naszego asa w rękawie? Serce mówi tak, logika raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 znam 69, ale 8 to jak? na bałwanka? Ty jej wkładasz marchewkę, a on Tobie kapelusz i bawi się węgielkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Wedle Marca Steina stołek Hornaceka jest zagrożony. Fajnie byłoby gdyby Tuckera w pakiecie kimś dało się puścić za jakiegoś pfa lub Sfa na schodzącym kontrakcie takiego z kalibrem startowym. Taki np. Lu Deng by był spoko. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 marchewka czyli kłam pinokio kłam kapelusz? niemca w kasku widziałem, ale żeby w kapeluszu... węgielki Samuela Jacksona spotkało nieszczęście właśnie się jorgłem, że jest olbrzymia szansa by w nowy rok wejść na przedostatnim miejscu na zachodzie... ojp Wedle Marca Steina stołek Hornaceka jest zagrożony.Fajnie byłoby gdyby Tuckera w pakiecie kimś dało się puścić za jakiegoś pfa lub Sfa na schodzącym kontrakcie takiego z kalibrem startowym. Taki np. Lu Deng by był spoko. :-) lol, ale po co? raz, że Pat by musiał być jechany caly tydzień przez czarnucha bez gumy by do reszty oc***eć i wywalić startera nawet tak wujowego jak Deng za Tuckera. dwa, że Deng by na wieść o transferze do Suns z miejsca zrobił sobie złamanie otwarte by mieć season ending - tu by nie miał z kim grać. Also, brać Denga z kręconym licznikiem by po roku odszedł - what 4? Albo tank albo miernota taka jak teraz. No chyba, że idąc tropem tego lata, jebnelibymy mu 5 lat po 15 baniek co roku na zachętę coby ostatnich 2 żywych fanów zespołu do siebie zniechęcić nie chcę żadnego szrotu. chcę zdolny głodnych walki ludzi i trenera z pomysłem. chcę łysego brata Rona. kuchwa, nawet Marka J jak jebnie batem po plecach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Knight wcale nie ma jakieś złej umowy, szczególnie pod nowe salary. Na miejscu Phila brałbym za telefon i wysłał w zamian Calderona i Williamsa. Pasowałby do tych pseudotrójkątów Fisha, a od biedy mógłby być długodystansowo 6th manem na 1-2. A nie, sorry, Williams jest takim przecinakiem i assetem, że szkoda go oddać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Williamsa bym wziął z otwartymi nogami, tak samo O`Mercurego. Ale o zdrowych zmysłach nikt ich nie puści za paszczura Knighta który potrzebuje rzutu i zabierze go duetowi Porze Carmella . Do tego AA... No way. Używając nowojorkizmu "prędzej vuja dostanę do łapy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Knight wcale nie ma jakieś złej umowy, szczególnie pod nowe salary. Na miejscu Phila brałbym za telefon i wysłał w zamian Calderona i Williamsa. Pasowałby do tych pseudotrójkątów Fisha, a od biedy mógłby być długodystansowo 6th manem na 1-2. A nie, sorry, Williams jest takim przecinakiem i assetem, że szkoda go oddać. No way. Na ch*j mi ten kaktus do 2020? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Sabotaż ze strony Jeziorowców przyszedł jak kac: "Chytrze, bez ostrzeżeń i gróźb" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 marchewka czyli kłam pinokio kłam kapelusz? niemca w kasku widziałem, ale żeby w kapeluszu... węgielki Samuela Jacksona spotkało nieszczęście właśnie się jorgłem, że jest olbrzymia szansa by w nowy rok wejść na przedostatnim miejscu na zachodzie... ojp lol, ale po co? raz, że Pat by musiał być jechany caly tydzień przez czarnucha bez gumy by do reszty oc***eć i wywalić startera nawet tak wujowego jak Deng za Tuckera. dwa, że Deng by na wieść o transferze do Suns z miejsca zrobił sobie złamanie otwarte by mieć season ending - tu by nie miał z kim grać. Also, brać Denga z kręconym licznikiem by po roku odszedł - what 4? Albo tank albo miernota taka jak teraz. No chyba, że idąc tropem tego lata, jebnelibymy mu 5 lat po 15 baniek co roku na zachętę coby ostatnich 2 żywych fanów zespołu do siebie zniechęcić nie chcę żadnego szrotu. chcę zdolny głodnych walki ludzi i trenera z pomysłem. chcę łysego brata Rona. kuchwa, nawet Marka J jak jebnie batem po plecach Denga wrzuciłem tylko jako przykład weterana z dobrą defensywą. PJ musiałby być wysłany w pakiecie. Najlepiej atakujcie po Gibsona. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Denga wrzuciłem tylko jako przykład weterana z dobrą defensywą. PJ musiałby być wysłany w pakiecie. Najlepiej atakujcie po Gibsona. :-) Ale po co weterani? Gibson to jeszcze koleś, który, nie daj Boże, mógłby dać jakieś zbędne wygrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 i have a dream znaleźć 2 idiotów którzy dadzą kartoflaste picki za knighta, pj a i morrisa eb season ending bo mu paznokieć pękł wait czy myśmy ostatnio nie oddali komuś naszego picka unprotected? jesteśmy ujebani jak one cup with 2 girls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Gdyby w Bulls nie byli tak zakochani w Rozy to moze poszliby na wymiane Knight plus Tucker za niego a w druga strone pick plus Rose. Medialnie by wyszlo to Suns na plus, koszulki by szly jak buleczki. Chandler ma gowniany kontrakt ale moze Cavs daliby za niego Varejao i pick. Mirze I Morrisa wyslalbym do Detroit za Turasa i dodatek i standardowo pick. Sa trzy picki, ktore szalu nie robia ale ta ekipa i tak jest w dupie. Albo to rozgonia albo beda sobie tak grac i walczyc rok w rok o miejsca 8-10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Jednak operacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 The Suns are firing assistant coaches Mike Longabardi and Jerry Sichting, league sources tell Yahoo. Jeff Hornacek future unclear. woj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 10 godzin temu Longabardi był kandydatem nr 1 do bycia tymczasowym po zwolnieniu Hornacka. Jeffa zostawili, Mike`a wywalili.. Eric out na min. 6 tygodni Tank girl in the the rain... sha lala lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 in the ring* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Mike Longabardi and Jerry Sichting byli kandydatami ale zapewne wykazali się lojalnościa wobec Hornego więc szybko znaleźli się na zielonej trawce. Wygląda na to , że koszykarze maja dość nie tylko Hornego ale i McD bo wczoraj Sarver z McD miał mieć z tym szrotem prywatne spotkanie w celu wyjaśnienia sobie paru kwestii. Wzrośnie na pewno rola Earla Watsona. Nikogo z mocnym nazwiskiem nie widac na horyzoncie więc jesli zwolnią Jeffa na ławce będzie rządził właśnie Watson albo jakiś ogórek. Bledsoe out jednak na 6 tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi