ignazz Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Panowie i Panie Z okazji 80/4 w lato zapraszam na wódeczkę na mój koszt ... termin do dogrania... w tygodniu Warszawa w weekend Toruń na zlocie mnie nie ma bo termin okrutny dziękuję za uwagę i się wpisywać na listę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 A gdzie jest ten cały temat o "zjedzie"? I kiedy ten zjazd jest?| ps. dawno nie gapiłem się na inne działy forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 iggy ocipiałes? wodka w tygodniu? w okresie urlopowym? kiedy 1/3 biurek pusta? iggy ocipiałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Może być weekend Może być dziś Może być jutro Na wódkę zawsze się znajdzie termin Byle zimna Ale okazja. Pierwszy raz do spurs od kiedy imkibicuje przyszło nazwisko... Wcześniej Dyess Horry jax lub Jefferson... Pierwszy raz...... Edytowane 4 Lipca 2015 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Może być weekend Może być dziś Może być jutro Na wódkę zawsze się znajdzie termin Byle zimna Ale okazja. Pierwszy raz do spurs od kiedy imkibicuje przyszło nazwisko... Wcześniej Dyess Horry jax lub Jefferson... Pierwszy raz...... Ignazz, nie pierdol, że w takich okolicznościach potrzebujesz jakiegoś towarzystwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Prawa dłoń nie wystarczy? (tak, jestem zazdrosny, bo jak co roku/sezon zostaję z niczym na jebanej pustyni) Może West? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Za 2 tygodnie do Torunia może podjadę jak mnie zachęcisz podwójną wódką i nie pierdol że Cię nie stać Prawa dłoń nie wystarczy? (tak, jestem zazdrosny, bo jak co roku/sezon zostaję z niczym na jebanej pustyni) Może West? Bo jakbyś poćwiczył lewą to może coś lepszego Ci się wytrysło na tej pustyni ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Za 2 tygodnie do Torunia może podjadę jak mnie zachęcisz podwójną wódką i nie pierdol że Cię nie stać Bo jakbyś poćwiczył lewą to może coś lepszego Ci się wytrysło na tej pustyni ... zapraszam...wezmę Ciebie do muzeum STAREGO PIERNIKA.. może będzie MAnu i Duncan tam? tam się ugniata ciasto i piecze więc można i lewą rękę wyćwiczyć jak ta lala tylko to nie takie proste... bo najpierw pracujesz dłonią a potem musisz to połkąć a ciasto kruche w sumie.... można się udławić.... tylko znowu termin... wtedy jestem w Jarocinie....... anyone? wypijemy whisky o smaku cynamonu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 zapraszam...wezmę Ciebie do muzeum STAREGO PIERNIKA.. może będzie MAnu i Duncan tam? tam się ugniata ciasto i piecze więc można i lewą rękę wyćwiczyć jak ta lala tylko to nie takie proste... bo najpierw pracujesz dłonią a potem musisz to połkąć a ciasto kruche w sumie.... można się udławić.... tylko znowu termin... wtedy jestem w Jarocinie....... anyone? wypijemy whisky o smaku cynamonu.... Do Jarocina nie jadem ... A byłem w muzeum i robiłem pierniki więc wiem z czym to się je btw. Jak zwykle SPOTKAJMY SIĘ WSZYSCY! eeee k**** termin nie pasuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 bym się chętnie ustawił w toruniu, ale w to lato pewnie już tam nie zawitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Darmowa wódka? BĘDĘ. Preferowałbym w tygodniu, bo do Warszawy mam bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi