Elwood Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Z obserwacji świadków piątki miękki były, i za wiele nie pogadali. George cały czas kombinuje żeby temat był "done". Nie wiem jak tam kuzyn kombinuje. Może zluzuje trochę na kampie team USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 btw są już powołania na repre USA? teraz to już chyba nic konkretnego nie wykombinują a raczej w sezonie bedą go puszczać dalej tylko jak Clarckosn i Russel to za mało za Cousinsa to nie wiem co oni chcą wyciągnąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Karl musi kombinować, jeśli mu zależy na posadzie, bo nie ma chyba wątpliwości, kto w razie grubszego konfliktu by poleciał. Wygłupił się, dostał liścia do Divaca, Vivek go wytargał za ucho i starczy - teraz już musi być grzeczny. Szkoda, że nie postawił ultimatum w stylu: albo Boogie albo ja . Moja była panna kiedyś tak zrobiła, jak brałem drugiego kota ze schroniska. Mówi: "albo on, albo ja". Następnego dnia już jej pomagałem nieść walizkę do tramwaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 btw są już powołania na repre USA? teraz to już chyba nic konkretnego nie wykombinują a raczej w sezonie bedą go puszczać dalej tylko jak Clarckosn i Russel to za mało za Cousinsa to nie wiem co oni chcą wyciągnąc LaMarcus Aldridge, Carmelo Anthony, Bradley Beal, Tyson Chandler, DeMarcus Cousins, Stephen Curry, Anthony Davis, DeMar DeRozan, Andre Drummond, Kevin Durant, Kenneth Faried, Rudy Gay, Paul George, Blake Griffin, James Harden, Gordon Hayward, Dwight Howard, Andre Iguodala, Kyrie Irving, LeBron James, Kyle Korver, David Lee, Kawhi Leonard, Damian Lillard, Kevin Love, Paul Millsap, Chandler Parsons, Chris Paul, Mason Plumlee, Derrick Rose, Klay Thompson, John Wall, Russell Westbrook and Deron Williams. + Harrison Barnes, Trey Burke, Jimmy Butler, Mike Conley, Draymond Green, Tobias Harris and Victor Oladipo + Bryant, Wade i Bosh jako opcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Trey Burke musi mieć chyba jakieś dobre plecy bo wszędzie go biorą a nie zasługuję nawet na weekend gwiazd w PLK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Deron lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 te powołania to na co? IO za rok, MS były rok temu? jakieś mistrzostwa Ameryk czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 W każde lato mają jakieś zgrupowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Quincy broda Acy spowrotem u nas na dwa lata z PO w rokud rugim, niezle w miejsce Mba a Mutej, pamiętaja go z Sacto i byli zadowoleni wtedy niby. dodatkowo podpiszemy jakiegoś nołnejma Duje Dukana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 http://www.nba.com/kings/blog/trill-considered-best-defensive-player-summer-league Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Seth Curry and the Sacramento Kings have agreed upon a two-year, $2 million deal. The deal includes two fully guaranteed seasons for Curry. . Edytowane 22 Lipca 2015 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 no prosze jeszcze podczas finałów w czerwcu był zwykłym widzem w Oracle Arena, a teraz będzie sam klepał w gałę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 w sumie na taich warunkach to żadne ryzyko, jak niewypali to po sezonie pojdzie w pizdziec a moze przepracował okres odpowiednio ciezko i cos bedzie wnosil do gry z ławy choc w odrobinie podobnego do brata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 zagrywka marketingowa jak z tym hindusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Caron Butler na pokładzie, co on jeszcze potrafi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 przyda sie, bedzie dzwonił po dostawy cegieł dla Rondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Caron Butler na pokładzie, co on jeszcze potrafi? będzie mentorzył, przecież nie wygra on minut z Geyozą, B-Macem, Casspim i Bellim, doświadczenie wszak posiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Tak jak czytam info, kogo Kings podpisali to mam wrażenie, że mają roster jak w NFL, bo co liczę to wychodzi mi ponad 15-stu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Bo mają niegwarantowanych. Po obozie poleci nadmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Dobre komentarze... "playoff this year", "top 5 west teams", "maybe WCF"... i to niby fani Lakers bujają w obłokach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi