RappaR Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ktoś jeszcze na forum jest zagorzałym fanem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Wątpliwe, zważywszy na fakt, że takiego czegoś nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 A co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Albo anal penetration. Nigdy nie wiesz, co autorowi po głowie chodzi jak w klawiaturę stuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Jak by to byl jozek to bysmy wiedzieli ze poladball to autokorekta a naprawde chcial napisac polishmyballs. Rappar jaki masz telefon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Literówka w Polandball, a cała dyskusja o tym pełna sucharów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Jak by to byl jozek to bysmy wiedzieli ze poladball to autokorekta a naprawde chcial napisac polishmyballs. Rappar jaki masz telefon? fakju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Polandball to suchar. Na forum jest multum zagorzałych fanów takich dyskusji. Jeszcze o człowieka skurwiela zapytać należy. I Kapitana Bombę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Literówka w Polandball, a cała dyskusja o tym pełna sucharów. tak jak te obrazki moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Rappar nie wiedziałem co to jest Nie myślałem ze mozesz stracić w moich oczach, ale po tym jaki poziom intelektualny i poziom dowcipu prezentują te gownoobrazki jednak Ci się udało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ktoś jeszcze na forum jest zagorzałym fanem? Nie podawaj tego w CV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Rappar nie wiedziałem co to jest Nie myślałem ze mozesz stracić w moich oczach, ale po tym jaki poziom intelektualny i poziom dowcipu prezentują te gownoobrazki jednak Ci się udało! Niską ocenę w twoich oczach traktuję w kategoriach komplementu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 To jeszcze czekamy na "Pieska Leszka" i k**** Czesia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Nie podawaj tego w CV Tu masz odpowiedź Przem Co w tym dziwnego? Sorry, musiałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Mój sarkazm nie byl oczywisty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Mój sarkazm nie byl oczywisty?A piszesz coś bez sarkazmu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 A piszesz coś bez sarkazmu? Czasami mi się zdarza A wiec zatem się zastanawiałem nad tym i wyskoczyłem z pytaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 pokażcie co macie najlepszego w tym polandballu screen, whatever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi