LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Dobra to dla formalności. Fisher zostaje trenerem Lakers do północy 30 listopada 2k16 - Kubbas wygrywa 150pln, jeśli nie, LBS zgarnia 75pln. Proponuję czas środkowoeuropejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Jendras jeden starczy haha nie chce Fishera trenerem w LAL ale czuje ze jakos sie u nas znajdzie Ja myślę, że koleś jest spalony i prędko roboty w środowisku nie znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 To trochę śmieszne ale założę się z KIMŚ o to, że Marcus Smart zdobędzie w swojej karierze minimum 3 tytuły DPotY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 To trochę śmieszne ale założę się z KIMŚ o to, że Marcus Smart zdobędzie w swojej karierze minimum 3 tytuły DPotY Stawiam 2 to, że nie zdobędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Ja 3 tysie mogę postawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Ja 5 tysi, kto da więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Nie no, pojebalo was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 okay 2 zł 53 gr. i dorzucę długopis kulkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 10k, w ciągu 15 lat sie moze dorobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 3x nie ale raz moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Chodziło mi o taką stówkę o przekonanie. A Wy z tysiakami wyjebaliście jak jakieś janusze biznesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Powodzenia w rozstrzygnięciu takiego zakładu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Chodziło mi o taką stówkę o przekonanie. A Wy z tysiakami wyjebaliście jak jakieś janusze biznesu za te 15 lat to ta stówa bedzie pognieciona - długi mocny zakład dlatego z tysiami trzeba wyskakiwać, ale jak chcesz mogę wleźc o te 100zł czy 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 No to dawaj - niech będzie 500 zł. Skoro tak zszedłeś to spotkajmy się w połowie. Potwierdasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Jesli MirWir nie ma pierszeństwa to przyklepuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 szczerze powiedziawszy jakbym już miał obstawiać przyszłego DPOTY to wskazałbym prędzej Crowdera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 prosze o kontat na pm 2 pozostalych ziomkow co im stoje hajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelPP Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Boston w semi finals CF o 50 zybla. Ja za, anybody vs ?? Edytowane 13 Lutego 2016 przez obywatelPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 semi? troche za łatwy hajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi