Idealny Tułej Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Patrząc na zdjęcie poniżej Houston powinno zmienić ksywę na "Boob City" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Tak patrzę i patrzę na to zdjęcie i nie mogę dojść. Co to za drużyny grają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Portland Trail Boobers z Utah Jizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Tak patrzę i patrzę na to zdjęcie i nie mogę dojść. Co to za drużyny grają? Who cares... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Starość nie radość. Albo jedyny spostrzegawczy, albo jedyny co puenty nie zakumał. Nie ważne. Laska fajna, może nawet Lakersom kibicować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Nie jedyny tylko wujek El w innym temacie już o dochodzeniu pisał. I by go o wątłe kapanie z pindola posądzono. A tak tylko stałem się bohaterem kreskówki w innym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Tak patrzę i patrzę na to zdjęcie i nie mogę dojść. Co to za drużyny grają? Ją to bym kochał, naprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Odświeżę... Chicago Boobs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Dobrze że Chicago bo w LAju ten plastik by się cały stopił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Coraz gorzej z tobą Przem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Coraz gorzej z tobą Przem. załatw mu robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 załatw mu robotę. Jedyne co Matek mi załatwia to bany z czelusci wiadomo czego wzięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Jedyne co Matek mi załatwia to bany z czelusci wiadomo czego wzięte 1 na 3, mam rozmach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 18 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 He he he he he he he herbata mi stygnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 He he he he he he he herbata mi stygnie.... tym zawsze wygrywasz Rachel we wszystkich wygląda jak milion baksow A kto pamięta odcinek, z którego pochodzi twój avek wie, że chwilę potem Rachel wychodziła z mieszkania "commando" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Dla tych którzy nie oglądali: http://www.cda.pl/video/480045d5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 zawsze wjezdzam tu na smace hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 w ogole nie kreci mnie aniston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 w ogole nie kreci mnie anistongej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 w ogole nie kreci mnie aniston Zgadzam się. Jest zbyt 'oklepana' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi