Eld Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Piekna płeć to my a nie kobiety. Proponuje ci załóż buty na obcasie i zrób sobie zdjęcie choćby i w sukience Niech Cię kobieta tak umaluje a sie zdziwisz jak zaczniesz "inaczej" wyglądać A tu facet z makijażem Japoński kontenerowiec się zgłosił do niej z ofertą pracy, że potrzebują balastu. Widać, że sezon ogórkowy w pełni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Wielu facetów mna proporcje zbliżone do niej, dlatego taki dobrze przebrany cwaniak moze udawac laskę. Inaczej by im się to nie udawało Ryjek ma jaki ma bo ma podkład, jest umalowana i wyszminkowana. Niech Cię kobieta tak umaluje a sie zdziwisz jak zaczniesz "inaczej" wyglądać No zgadza się, takiej klepsydry facet nie bedzie udawał, ale już taką zgrabną wysportowana laskę z mniejszymi biodrami (np. takie grają w siatkówkę) to bez problemu To ja Ci współczuje ze nie umiesz na to obiektywnie spojrzeć a tylko pod wpływem hormonów. Jedna z tych uważanych za najatrakcyjniejsze wyglada tak: http://pu.i.wp.pl/k,MzMyMzIyMDEsMjkxMTU1,f,Eva_Longoria_bez_makijazu2.jpg Natura tak to urządziła, że samce są atrakcyjniejsze i tyle. Tylko Ty nie chcesz wziąc pod uwagę tego że to normalne iż Tobie się podobają laski bo jestes facetem. Patrzę na to obiektywnie -- po pierwsze nieprawdą jest że samce są zawsze atrakcyjniejsze czasem tak jest ale nie jest to 100% reguła np wiele pająków to samica jest większa duża i piękna a samiec brzydki mały i zajmuje się gniazdem a często wręcz jest zjadany przez samica.. Kobra królewska samica jest ładniejsza niż samiec i można by całkiem sporo tego wymieniać Skąd w ogóle wziąłeś że w naturze 100% to samce są ładniejsze? Po drugie nie da sie za pomocą makijażu stworzyć kobiety... Jeśli nie potrafisz rozróżnić figury kobiecej od męskiej to współczuje ci jeszcze raz bo różnice sa kolosalne...Masz jaką awersję do makijażu i uważasz że kobiety są ładne przez sztuczne rzeczy jak szpilka sukienka makijaż sztuczne rzęsy itp a to jest bardzo daleka półprawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Patrzę na to obiektywnie -- po pierwsze nieprawdą jest że samce są zawsze atrakcyjniejsze czasem tak jest ale nie jest to 100% reguła np wiele pająków to samica jest większa duża i piękna a samiec brzydki mały i zajmuje się gniazdem a często wręcz jest zjadany przez samica.. Kobra królewska samica jest ładniejsza niż samiec i można by całkiem sporo tego wymieniać Skąd w ogóle wziąłeś że w naturze 100% to samce są ładniejsze? Po drugie nie da sie za pomocą makijażu stworzyć kobiety... Jeśli nie potrafisz rozróżnić figury kobiecej od męskiej to współczuje ci jeszcze raz bo różnice sa kolosalne...Masz jaką awersję do makijażu i uważasz że kobiety są ładne przez sztuczne rzeczy jak szpilka sukienka makijaż sztuczne rzęsy itp a to jest bardzo daleka półprawda Nie kumam co figura ma tu do rzeczy? Kobietom się bardziej męskie figury podobają i vice versa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 patrze 2 nowe strony, ryj się cieszy, po czym oglądam zdjęcia faceta z brodą ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 patrze 2 nowe strony, ryj się cieszy, po czym oglądam zdjęcia faceta z brodą ;/ Naprawie błąd kolegów mających inne upodobania Dzisiaj odcinek pt. EX. Ex Drummonda: Ex J.J Barei: Ex Davida Lee o polsko-brzmiącym nazwisku: Sabina Gadecki: Ex Iggiego no i Younga: Ex Jasona Kidda: Ex Pau Gasola: No i Dwyane Wade na koniec. A raczej jego ex: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Nie kumam co figura ma tu do rzeczy? Kobietom się bardziej męskie figury podobają i vice versa No przecież Darkonza napisał że dobrze umalowany facet może udawać kobietę i jest od niej ładniejszy... Więc skoro nie kumasz co figura ma do rzeczy to trudno widocznie nie czytasz postów które lajkujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Mnie forum nie przestaje zaskakiwać Zjebano kolejny tym razem obrazkowy temat. Dziś dostałem opis pomalowanych babochlopow. Już widzę oczami wyobraźni te uda owłosieno pod kiecka. I to jeszcze jest ładniejsze od delikatnego gładkiego pachnącego ciała pięknej wrażliwej dojrzewają ej kobiety? Już się nie mogę doczekać zdjęć. Potem należę sobie wyobrażenia zapachowe i będzie komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Generalnie trochę mnie zaskoczyło, że dyskusja poszła w stronę rozkminiania co dla kogo znaczy "fajna/ładna laska/kobieta", może zluzujcie majty i zostancie przy swoich rozkminach i swoim kutasie to się ma podobać Tobie a nie komuś, jak Ci się widzi laska z kilogramem tapety to spoko, jak nie to też your job. Mi się widzi Margot Robbie, którą bez tapety też by nie wywalił z wyra i Kate Upton która bez tapety albo w zależności od makijażu potrafi wyglądać z goła odmiennie i jebie mnie to, że ludzie hejtują, że będzie miała zwisy. Co do powyższych ex to Gasolowa ma zajebisty look, coś w tych oczach, z żoną Wade to nie wiedziałem, że taki cyrk miał miejsce, ale JJ Barei wygrała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 tyle jest dup na świecie że szkoda że ich nie można wszystkich mieć no ale zawsze można próbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Hahaha Koelner dowaliłeś, no ale tak niestety, tyle dup na świecie ,a tylko jedno życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 a mi się widzi ex Lee idzie oczywiście cały czas trend sztuczności i pompowania ust i balonów ale czasem można trafić na prawdziwy naturalny samorodek.... a tak z TV to zawsze lubiłem VS: http://www.newsweek.pl/styl-zycia/15-aniolkow-vistoria-s-secret-wsrod-nich-polka-galeria-,galeria,373840,1,1,14.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 No przecież Darkonza napisał że dobrze umalowany facet może udawać kobietę i jest od niej ładniejszy... Więc skoro nie kumasz co figura ma do rzeczy to trudno widocznie nie czytasz postów które lajkujesz Mnie się wydawało ze chodzi o atrakcyjność a nie udawanie. A lajkuje widocznie z innych porzyczyn niż Ty, ze ci to jeszcze przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) bawia mnie osoby n-razy odpisujace darkonzie w powazny sposob na jego trolling...jego pewnie tez Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Czy jakiś moderator mógł by wydzielić posty niektórych Panów do osobnego tematu i zatytułować go: "Lubię włochate Niemki". Wujowo to wygląda jak się produkuję, wyszukuję jakiś mniej bądź bardziej naturalne laseczki a i tak post zginie w gąszczu awantur o włochatych udach, malowaniu przez facetów, chodzeniu w damskich ciuchach i że czyjeś męskie nogi wyglądały by zajebiście w pończoszkach. Nawet mam już zdjęcie przewodnie dla tematu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Eld sam rozpocznij temat nie musisz prosić modów aby ci wydzielili temat który Ciebie zajmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Skąd w ogóle wziąłeś że w naturze 100% to samce są ładniejsze? Najczęsciej samce są kolorowe lub mają ozdoby po to by podobac się samicy. Spójrz na gołębie, na pawia, na gupiki w akwarium. http://plamkamazurka.blox.pl/2013/05/Dlaczego-samce-ptakow-sa-piekniejsze.html http://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/nauka/1608209,1,dlaczego-kobiety-sa-ladniejsze.read Po prostu nasze samice jako jedyne potrafią oszukiwać, są niskie ale zakładaja wysokie buty, nie są kolorowe, ale na kolorowo sie malują i farbują włosy. Ten artykuł o tym zapomina, że kobiety swoją urodę muszą namalować Oszukują nas ze są od nas ładniejsze a nam się to oszustwo podoba No przecież Darkonza napisał że dobrze umalowany facet może udawać kobietę i jest od niej ładniejszy... Więc skoro nie kumasz co figura ma do rzeczy to trudno widocznie nie czytasz postów które lajkujesz Tobie się podoba kobieca figura, ale kobietom się podoba figura męska. Dlatego figura nie ma nic do rzeczy. Podobają nam się rózne w zalezności od tego jakiej płci jesteśmy. Mi się podobaja cycki kobiece, a kobiecie się podobają umieśnione klatki bez cycyków Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez darkonza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Coście uczynili z moim tematem Zdjęcie gościa z brodą i długimi kudłami to szczyt wszystkiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Eld sam rozpocznij temat nie musisz prosić modów aby ci wydzielili temat który Ciebie zajmuje Eeee? Mnie zajmuje? Sprawdź kto spamuje wpierw, później pisz. Nie biorę udziału w dyskusji poza jednym wczorajszym postem gdzie miałem setny polew, gdyż wyglądało to jak by planowali jakiś romantyczny męski wieczór z pończoszkami, szpilkami, makijażem i choy wie jeszcze czym. A do ewentualnego tematu o włochatych niemkach nie mam zamiaru nawet zaglądać. Nie moje klimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Eeee? Mnie zajmuje? Sprawdź kto spamuje wpierw, później pisz. Nie biorę udziału w dyskusji poza jednym wczorajszym postem gdzie miałem setny polew, gdyż wyglądało to jak by planowali jakiś romantyczny męski wieczór z pończoszkami, szpilkami, makijażem i choy wie jeszcze czym. A do ewentualnego tematu o włochatych niemkach nie mam zamiaru nawet zaglądać. Nie moje klimaty. Ale zdjęcie już wyszukałeś - pewnie masz ich więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ale zdjęcie już wyszukałeś - pewnie masz ich więcej Zrobiłem wyjątek specjalnie dla chłopaków. Lepiej idź pooglądaj wcześniejsze zdjęcia które wrzuciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi