kulfon Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 moze ma fiuta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 moze ma fiuta Nie bluźnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 byłoby widać na tym zdjęciu btw trudno mi uwierzyć w takie historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idealny Tułej Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ale moze powinienem wam zazdroscić , że macie niższe standarty odnosnie internetowych fotek dziewczyn czy dziewczyn/kobiet generalnie. A i nie foc*** Wrzucaj - nie będę krytykował Widocznie mam niższe standardy skoro wrzucam zdjęcia dziewczyn / kobiet, które po prostu mi się podobają (mniej lub bardziej) zamiast super modelek. Jednak specjalnie dla Ciebie Miss Texasu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Mirko, Marko - co za różnica jak z Adrianą Limą jest Najlepsza opcja jest taka, że Lima czekała ze swoją cnotę na stosunek po ślubie jak to powinno być. Pełen serwis Jaric załapał. Modelka Victorias Secret i jeszcze dziewica. Lima spotykała się wcześniej m.in. z Kravitzem. Chcesz mi powiedzieć, że Lenny nie dotarł do trzeciej bazy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Lima spotykała się wcześniej m.in. z Kravitzem. Chcesz mi powiedzieć, że Lenny nie dotarł do trzeciej bazy? Miej wiarę w ludzi 'my men'. Nie każdy musi swój popęd zaspakajać rzucając się na innych jak wiejski meksykański rolnik na osła .. Widziałem film Anyway już trochę lepiej pocisnęliście. A Ta teksańska miska jakby ją z photoshopowac jak inne byłaby gitarowa na bank Poczytaj o niej. Panna religijna to szpiku kości. Chciała zostać zakonnicą !sick. Myślę, że nie otworzyła swych brazylijskich wrót dla najsłynniejszego czarnego żyda. Znam takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Ja wierzę, że jest religijna bo to w końcu Brazylijka(tam chyba wszyscy tacy). Ale chodziło mi bardziej, że Lenny Kravitz czyli wiecie - sex, drugs i te sprawy. Typ pewnie takie rzeczy z dupeczkami robił, że głowa mała. A tu nagle musiał się zadowolić chodzeniem za rączkę i buziakami w policzek. Pewnie co chwila do klopa latał ulżyć sobie Ja w podobnej sytuacji to bym na takim ciśnieniu chodził, że szok. Kiedyś byłem z taka dziewczyną, co właśnie bardzo pielęgnowała tę swoją intymność. Ja to oczywiście szanowałem - żeby nie było. Do dziś pamiętam z jakim bólem jaj ją do domu odwoziłem.. Edytowane 29 Czerwca 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ja słyszałem, że te religijne radzą sobie z dochowywaniem przysięg czystości po prostu za pomocą udostępiania innych otworów ciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 córka Viveka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) byłoby widać na tym zdjęciu taki post w 2015... Do dziś pamiętam z jakim bólem jaj ją do domu odwoziłem.. haha, ja myślałem, że to jakieś żarty z tym bólem jaj, ale byłem z dupeczką, która z jakiegośtam powodu nie chciała tiruriru, ja oczywiście napędzany alkoholem i świństwem całą noc probówałem ją przekonać do zmiany zdania, na drugi dzień ból jaj był nie do zniesienia, coś strasznego. od tego czasu jak panna mówi nie, to spierdalam jak najdalej Edytowane 29 Czerwca 2015 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 córka Viveka Background jak z rosyjskiego portalu społecznościowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 jak się dowiedziała że robisz to z żabami to się jej nie dziwię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 a ma ktos moze fotki dziewczyny od jasona colinsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Poczekam, może ktoś wymyśli kreatywną odpowiedź. A jak nie to sam dosypię do pieca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anyway Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) a ma ktos moze fotki dziewczyny od jasona colinsa? Aż poszukałem: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/04/30/article-2317255-198F46F1000005DC-140_634x822.jpg E: i pół forum płacze, bo nawet gej ma dziewczynę Edytowane 30 Czerwca 2015 przez Anyway Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasidwa Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Gortat zebrał punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Bedzie wsad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Lewandowski pewnie zdjęcie robił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. halfoat Opublikowano 12 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) hej, znalazłem przynajmniej jeden powód, żeby kibicować Suns, córka Hornacka... https://instagram.com/abigailmarie33/ Edytowane 12 Lipca 2015 przez halfoat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Lewandowski pewnie zdjęcie robił... Cuckold stories: football edition vol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi