Elwood Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Mappety górą. Po feralnej nocy średnia punktów spadła o 3 na mecz. Zbiórki też. Winner takes it all, pkt i rebsy w górę. Alkoholika all life long. O co kaman? Btw Lo 2 pkt Han solo tyż Marzec również 2 ps. nie dawajcie pytań które można obrazkami wyszmirać w necie. kreatywity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Marzec również 2 Eeee, to niby ja ? A za co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 a skąd pomysł, że to ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Bo kiedys go Marzec32 wołałem. Teraz o innego marca chodzi. Btw dałem zagadkę z którą nawet Lo sobie nie da rady. Good 4 me :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 koniec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Podbijam i dodaję: Zielony Muppet górą. Po feralnej nocy średnia punktów spadła o 3 na mecz. Zbiórki też. Winner takes it all, pkt i rebsy w górę. Alkoholika all life long. O co kaman? Wszak dawno temu to było, tak prawie 40 lat temu. Btw Lo 2 pkt Han solo tyż Marzec również 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi