BigManFan Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 no ja mocno się zdziwię, jak Nuggets nie będąc najgorszym zespołem Zachodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) no ja mocno się zdziwię, jak Nuggets nie będąc najgorszym zespołem Zachodu. A ja bym się mocno zdziwił, gdyby byli najgorsi. Jak dla mnie mają największy potencjał, by zaskoczyć, jeśli wybierać spośród lakers, mavs, Wolves. Edytowane 1 Listopada 2015 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 nie równaj LAL do Bryłek na ten moment pomimo słabego meczu u siebie sprawiają bezdyskusyjnie lepsze wrażenie jak narazie. jakoś tego nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 jakoś tego nie widzę nie twierdzę, że się mylisz, ale Mudiay-Gallo-Faried i w perspektywie Wilson z Nurkiem wygląda o wiele lepiej niż wszystko w Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Jak wymieniamy Lakers, to i Denver, Minnesotę oraz Dallas. Właśnie przegraliście u siebie aż z dwoma wymienionymi przez Ciebie zespołami plus lomot od sredniomocnych Kings. Prędzej widzę Dallas walczące o PO niż lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 no ja mocno się zdziwię, jak Nuggets nie będąc najgorszym zespołem Zachodu. W chwili obecnej Rockets to najgorszy zespół Zachodu, ba całej NBA. 3 spotkania 3 - 20. Statystycy już przegrzebali historie i wychodzi, że nie będzie PO ani więcej jak 20 zwycięstw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 nie twierdzę, że się mylisz, ale Mudiay-Gallo-Faried i w perspektywie Wilson z Nurkiem wygląda o wiele lepiej niż wszystko w Lakers Chyba na zdjęciach z wakacji. Właśnie przegraliście u siebie aż z dwoma wymienionymi przez Ciebie zespołami plus lomot od sredniomocnych Kings. Prędzej widzę Dallas walczące o PO niż lakers właśnie minął pierwszy tydzień regulara. sezon trwa 82 mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Chyba na zdjęciach z wakacji. właśnie minął pierwszy tydzień regulara. sezon trwa 82 mecze Wątpię, żeby ich opinia była oparta na tych 3 spotkaniach. Na papierze to po prostu wygląda w przypadku Lakers gorzej, na ławce(coach) zdecydowanie gorzej. Jak napiszesz mi w temacie o lakers, gdzie widzisz potencjał na stworzenie z tego zlepku indywidualności, którzy nijak nie pasują do siebie, solidnej drużyny to będę wdzięczny. Tylko realne propozycje, a nie typu Kobe, Lou, Young nagle zmienią selekcje rzutową i będą plusowymi zawodnikami, zaś Black będzie zbawieniem w porównaniu do Kellego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Wątpię, żeby ich opinia była oparta na tych 3 spotkaniach. Sformułowanie argumentu sugeruje, że tak. Na papierze to po prostu wygląda w przypadku Lakers gorzej, na ławce(coach) zdecydowanie gorzej. Nigdy nie byłem fanem Scotta, ale Mike Malone pokazał na razie miesiąc dobrego coachingu na poziomie NBA, więc kompletnie nie rozumiem, skąd te zachwyty. Byron z podobnym stażem miał już finały. A Lakers mają po prostu wyższy sufit. Nuggets wyglądają póki co jako potencjalna grupka solidnych starterów. W LA jest przynajmniej jeden all-star in the making. Tylko realne propozycje, a nie typu Kobe, Lou, Young nagle zmienią selekcje rzutową i będą plusowymi zawodnikami, zaś Black będzie zbawieniem w porównaniu do Kellego Dzięki za uwagę, bo dokładnie to chciałem napisać! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 To co chciałeś napisać, a czego nie zrobiłeś? Autentycznie jestem ciekaw potencjalnych rozwiązań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 To co chciałeś napisać, a czego nie zrobiłeś? Autentycznie jestem ciekaw potencjalnych rozwiązań. odpowiem Ci w temacie o Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Nie zamierzam się tutaj wykłócać o to kto jest bardziej c***owy, zwłaszcza po takim laniu od Thunder, ale trochę beka Jendras, że mówisz o 82 grach, a to Ty przecież zacząłeś wrzucać Lakers do jednego worka z Minny(??), PTB, Denver i Mavs(lol) po zaledwie dwóch meczach. Jakie masz ku temu podstawy? Jak na razie wygląda mi to na machanie szabelką dla samej sztuki. Jutro Nuggs - Lakers, po tym spotkaniu powinniśmy mieć pierwszy poważny materiał poglądowy, niestety dla nas, nasze drużyny muszą się podbudowywać spotkaniami z rywalami z najniższej półki, póki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Nie zamierzam się tutaj wykłócać o to kto jest bardziej c***owy, zwłaszcza po takim laniu od Thunder, ale trochę beka Jendras, że mówisz o 82 grach, a to Ty przecież zacząłeś wrzucać Lakers do jednego worka z Minny(??), PTB, Denver i Mavs(lol) po zaledwie dwóch meczach. Jakie masz ku temu podstawy? Jak na razie wygląda mi to na machanie szabelką dla samej sztuki. Tylko że ja nigdzie nie napisałem, że wyciągam wnioski po dwóch meczach. Po prostu te dwa mecze nie zmieniły mojej pierwotnej opinii, bo to za mały materiał poglądowy. Więc to Ty krytykujesz moje podejście na podstawie własnej, błędnej nadinterpretacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Swoją drogą, z Mavs się pospieszyłem. Mimo braku obrony pod koszem i problemów ze zdrowiem, to jednak na ten moment półka wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol PTB Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Już dzisiaj wieczorem mecz z rywalem, który od zawsze mnie elektryzuje. Właśnie sobie uświadomiłem (doczytałem na wiki), że Utah pomimo tak wspaniałych zawodników jak Karl Malone czy John Stockton, nie udało się nigdy zdobyć mistrzostwa - jak to możliwe? Trzymam kciuki za dobry mecz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamb81 Opublikowano 4 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Już dzisiaj wieczorem mecz z rywalem, który od zawsze mnie elektryzuje. Właśnie sobie uświadomiłem (doczytałem na wiki), że Utah pomimo tak wspaniałych zawodników jak Karl Malone czy John Stockton, nie udało się nigdy zdobyć mistrzostwa - jak to możliwe? Trzymam kciuki za dobry mecz ! wiecie co z nim zrobić,wszystko na mój koszt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 jak to możliwe? właśnie jak to możliwe no niemożliwe poprostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Schroder za Hooda i obie drużyny robią znaczący krok wprzód. Who says no? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Ja bo bez Hooda to ja nie wiem kto tam niby by miał rzucać to raz a dwa Shroeder jest nam średnio potrzebny skoro i tak mamy samych młodych rozgrywających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Ok, to powodzenia w tym sezonie a dwa Shroeder jest nam średnio potrzebny skoro i tak mamy samych młodych rozgrywających Kto u Was rozgrywa? Bo ostatnio chyba nikt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi