BigManFan Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 jeszcze co do Knicks, to chyba duet West-Porzingis wyklucza te głupie pomysły o Monroe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Favors ma zmiennika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 to było oczywiste, że Utah dołoży kolejnego wszechstronnego wysokiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 to dlatego podobno Jazz chcą handlować Favorsem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 jeszcze co do Knicks, to chyba duet West-Porzingis wyklucza te głupie pomysły o Monroe. Kto z nich na C? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 umówmy się, że jeśli Suns sprzątną Thunder Bookera sprzed nosa - to zaliczymy to do katastrofalnego sezonu 2014/15 i oficjalnie zamkniemy ten przykry rozdział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 a pi****le to, ide spać elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Nie pasują mi te picki. Zawodnicy, których chciałem oglądać trafiają do drużyn, których oglądać nie zamierzam. Szkoda. Idę spać. Miłego oglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Julius notabene nie wyje*ałeś laptopa, czy jednak z komórki piszesz ? Poza tym ciekawy jestem jakichś plotek z obozu LAL o przebiegu tych minut, Hinkie nie odpuścił Russella, pewnie price był za wysoki... Nie ma się o co gniewać... Pick bardzo dobry - w tej sytuacji jedyny słuszny. Jestem wkurwiony bo jestem fanem Noela, Embiida, Russella - do tego Russell był wymarzonym fitem - niezależnie od zdrowia Joela. Taki wybór oznacza, ze ktoś z Noel/Embiid/Okafor poleci i jest 66,6% szansy, ze to ktoś, kogo lubię. Inna kwestia - Okafor to doskonałe zabezpieczenie w przypadku problemów zdrowotnych Hansa. To jak, Payne do OKC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 umówmy się, że jeśli Suns sprzątną Thunder Bookera sprzed nosa - to zaliczymy to do katastrofalnego sezonu 2014/15 i oficjalnie zamkniemy ten przykry rozdział. k**** mać to żeś wykrakał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 The Bucks will take Greieves Vasquez into space, sending a future first and second round pick to Raptors, league source tells Yahoo. Vasquez zmiennik MCW. Why not teraz czekamy kogo Kidd weźmie z 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Marc SteinKonto zweryfikowane@ESPNSteinLine ESPN sources say Milwaukee sends 2017 first-round pick via the Clippers and the 46th pick in tonight's second round to Toronto for Vasquez AVATAR mówi wszystko. Masai do it again! 6,5mln$ zaoszczędzone. Za totalne drewno jeszcze zabrał pick w 1 rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Świetny deal Raptors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 już wiemy, kto dostanie 10 mpg w Oklahomie w przyszłym sezonei. Hinkie nie odpuścił Russella, pewnie price był za wysoki... Nie ma się o co gniewać... Pick bardzo dobry - w tej sytuacji jedyny słuszny. Jestem wkurwiony bo jestem fanem Noela, Embiida, Russella - do tego Russell był wymarzonym fitem - niezależnie od zdrowia Joela. Taki wybór oznacza, ze ktoś z Noel/Embiid/Okafor poleci i jest 66,6% szansy, ze to ktoś, kogo lubię. Inna kwestia - Okafor to doskonałe zabezpieczenie w przypadku problemów zdrowotnych Hansa. nie ma co płakać, duet Okafor-Noel powinien dać bardzo dobrą grę po obu stronach parkietu, a tym samym to bardzo bezpieczna opcja. wiadomo, że Russell byłby lepszym rozwiązaniem, ale może okazać się, że Okafor wcale z nikim się nie dubluje, a Sixers mają potencjalnego DPOTY i pierwszą opcję ataku z prawdziwego zdarzenia. nie jest idealnie, ale trzeba byłoby być głupim żeby na to narzekać. inna sprawa, że względem tego co można było oczekiwać przed loterią - to jednak ten draft mocno na minus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Payne w OKC, czyli mniej Waitersa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 no dobra kiedy będą te trejdy bo mi już paliwa zaczyna brakować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Payne z Westbrookiem mogą stworzyć najbrzydszy backcourt w lidze! To już coś! Ale tak na poważnie to może w końcu ktoś kto zabierze trochę piłkę z rąk RW z korzyścią dla niego samego. Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Zdzich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 no i trade też mamy Vasquez do Buck za future picki 1 i 2 round Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 no i trade też mamy Vasquez do Buck za future picki 1 i 2 round oooo na to czekałem!!! a nie... jednak nie na to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi