LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Moja propozycja jest taka : DEN ( LBS) : I. Thomas, T. Zeller, 28 pick, 33 pick, IND (shevcu) : T. Lawson BOS : R. Hibbert, 11 pick Mógłbym to rozważyć, ale po co Pacers Lawson to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Danny, Birda nie wydymasz...Lawson za Hibberta i pick # 11 to rozbój w biały dzień. Dorzucaj mi Olynyka i wchodzę. Dodam drugorundowy pick Denver. Dodam Zellera, a do Denver wyśle 1st rd 17y MEM albo 1st rd 16y DAL, bo i tak idą w reboulding. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Dodam Zellera, a do Denver wyśle 1st rd 17y MEM albo 1st rd 16y DAL, bo i tak idą w reboulding. Potrzebuję czwórki rzucającej za 3, Westa przesuwam na C i gramy szybciej, stąd: Mógłbym to rozważyć, ale po co Pacers Lawson to nie wiem. Lawson - Hill - George - Olynyk - West do szybkiego grania źle nie wyglądają. Nie po drodze mi z Hibbertem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Bez Zellera nie wchodzę. Mamy tutaj awersje do przyjmowania gówno znaczących picków - tzn od dzisiaj @shevcu Hillem na sg chcesz grać? Oo Edytowane 24 Czerwca 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 @LBS co chciałbyś za Chandlera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 @LBS co chciałbyś za Chandlera ? Oddasz pick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 W takim układzie Olynyka nie mogę oddać, ale jeszcze Coś wymyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Drodzy GMowie! Mam dla Was nie lada gratkę w postaci Jose Manuela Calderona Borrallo! Jeden z najbardziej doświadczonych europejskich rozgrywających w lidze! Nie boi się wyzwań oraz potrafi się dopasować do każdego typu prowadzenia rozgrywki! Oczy dookoła głowy i zmysł taktyczny rodem ze starego kontynentu. Pewna ręka i wyrachowanie. Potrzebujesz generała parkietu z doświadczeniem? Oto Jose! Bumelanci powiedzą: Stary! Ja odpowiadam: Doświadczony! Lamusy powiedzą: Powolny! Ja odpowiadam: Dokładny! Nie znający się na na koszykówce powiedzą: nie broni! Ja odpowiadam: skupia się na prowadzeniu ataku! Wybitny strzelec za 3 punkty. Średnia jego kariery to 41%! aż 41%. Prowadził atak takich drużyn jak: Toronto, Detroit, Dallas oraz Knicks! Z Dallas sprawił niespodziankę późniejszym mistrzom San Antonio Spurs! Średnia jego asyst to 6.7 w ciągu kariery! Nie daj się nabrać na Rajona Rondo - wybierz doświadczonego Hiszpana! Skoro o reprezentacji mowa: od 1998 roku reprezentuje barwy jednej z NAJLEPSZYCH DRUŻYN jaką jest reprezentacja Hiszpanii! Ma na swoim koncie niezliczone trofea i puchary. Jak sam Jose skomentuje wybranie go? Nie czekaj i pisz co możesz zaoferować za tego playmakera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Potrzebuję czwórki rzucającej za 3, Westa przesuwam na C i gramy szybciej, stąd: Lawson - Hill - George - Olynyk - West do szybkiego grania źle nie wyglądają. Nie po drodze mi z Hibbertem To ja zaproponuję MCW+Mayo+17 za Hibbert+11? Szukam chętnych na MCW za jakiegoś solidnego PF albo pick w top 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Oddasz pick? Za pick to mi się to średnio opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 To ja zaproponuję MCW+Mayo+17 za Hibbert+11? Szukam chętnych na MCW za jakiegoś solidnego PF albo pick w top 20 Chciałbym ogarniętego PG, a nie MCW i Mayo, nie dzięki. PS. Za co Hensona spuściłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Do Suns za Lena Tj Warrena i spadający kontrakt Thorntona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Za pick to mi się to średnio opłaca. Mogę coś dorzucić, wybierz sobie, tylko nie przesadź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 A kiedy chcecie robić draft ? W nocy w czasie rzeczywistym czy w piątek rano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Jutro musimy. Przed prawdziwym draftem. Nie chcesz Utah ely? Edytowane 24 Czerwca 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Jakby ktoś szedł w gruntowną przebudowę to przypominam że do 2018 mam kontrakt Larrego Sandersa w Salary a nóż się ogarnie do tego czasu -low risk high reward-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Orzeł, rozjebałeś mi zajady. Moje tygrysy. Qoniu, Boowka, Rif - widzicie Calderona rozdającego karty na pustyni? Dajta privy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Mogę coś dorzucić, wybierz sobie, tylko nie przesadź. Myślę, że jest jedynie szansa na jakąś trójstronną wymianę. Niestety na razie nic mi nie przychodzi do głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) @barcaloverPoprosze Wizards Oddam Nene za jakiegoś SF lub Pick w granicy 20-30. Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 To zależy od godzin bo mam zajęty wieczór i tolerancja na sprawdzanie komórki może być niska. Ustalcie godziny to wtedy wezmę jazz ale Gobertem nie handluje chyba że za Duranta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi