just like mike Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Regis Was wszystkich wydymał, a dalej nie łapię prawie żadnej wymiany (ale to opiszę później). dostałem Turnera w ostatnim roku kontraktu w czasie którego zarobi 3mln, nie uważam żeby to był zły ruch, teraz przykładowo mogę oddać Nicka Younga za cokolwiek np. jakieś niegwarantowane umowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 dostałem Turnera w ostatnim roku kontraktu w czasie którego zarobi 3mln, nie uważam żeby to był zły ruch, teraz przykładowo mogę oddać Nicka Younga za cokolwiek np. jakieś niegwarantowane umowy Nie bałdzo. Young ma długi kontrakt, średnio atrakcyjny kąsek. Nawet ja bym go nie chciał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Julius, a nie chcesz Zacha do podszkolenia młodych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Julius, a nie chcesz Zacha do podszkolenia młodych? jak dorzucisz pick i nie zabierzesz młodych to czemu nie "jak ja byłem w waszym wieku, to..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Trochę mi się spieszy, muszę czekać na pick Sylvinho czy mogę komuś podrzucić swój pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) zanim głupio oddam Z-Bo, jak wygląda status Aldridge'a? Ktoś go już spuścił? ;D Bo moja propozycja brzmi:Phi : Z-Bo + Jarnell Stokes (21 letni PF, wyrobi się i będzie fajny fajnym rolesem )Por: #25 mem + Jordan Adams (20 letni sg z fajną miarą zza łuku), robisz cap na Love'a Mem:Aldridge Edytowane 25 Czerwca 2015 przez kungfubestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Trochę mi się spieszy, muszę czekać na pick Sylvinho czy mogę komuś podrzucić swój pick Ślij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 jak dorzucisz pick i nie zabierzesz młodych to czemu nie "jak ja byłem w waszym wieku, to..." Rozumiem, że nie muszę filmu odpalać, by wiedzieć, że to rzut za 4 po takim zwodzie po którym nawet część publiczności się wyjebała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 With the 8 pick in 2015 NBA Draft the Detroit Pistons select:Mario Henzoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Nie moge pojac, jakim cudem w noc draftu podpisujecie FA...chyba nie o to chodzilo barcaloverowi i troche polecieliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 dobra tak naprawdę to oddałem pick bo i tak bym nie wiedział kogo z nim wziąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) 2015 First-Round Order 1. Minnesota – Agnelll Karl Anthony Towns PF/C (Kentucky - Freshman) 19.6 years old | 7'0" | 248 lbs 2. L.A. Lakers – just like mike Jahlil Okafor C (Duke - Freshman) 19.5 years old | 6'11" | 272 lbs 3. Philadelphia – Julius D'Angelo Russell PG/SG (Ohio State - Freshman) 19.3 years old | 6'5" | 193 lbs 4. New York – Przemek_Orliński Willie Cauley-Stein C (Kentucky - Junior) 21.8 years old | 7'1" | 242 lbs 5. Orlando – F.U. Kristaps Porzingis PF (Sevilla - International) 19.8 years old | 7'0" | 230 lbs 6. Sacramento – puzonyyx Emmanuel Mudiay PG (Guangdong - International) 19.3 years old | 6'5" | 200 lbs 7. Denver – LeweBiodroSmoka Justise Winslow SF (Duke - Freshman) 19.2 years old | 6'7" | 222 lbs 8. Detroit – Sylvinho. Mario Hezonja SG/SF (Barcelona - International) 20.3 years old | 6'8" | 200 lbs 9. Boston – Regis Myles Turner C (Texas - Freshman) 19.2 years old | 7'0" | 239 lbs 10. Miami – Bloniek 11. Indiana – shevcu 12. Utah – ely3 13. Phoenix – Elwood 14. Oklahoma City – barcalover - 15. Milwaukee (trade z Atlantą: Schroeder + Scott + #15 za Middleton (s&t) + Ennis + #17) – StroSHow 16. Charlotte (trade z Boston) – kucio 17. Atlanta (trade z Milwaukee: Middleton s&t + Ennis + #17 za Schroeder + Scott + #15) – Raf85 18. Houston (From New Orleans) 19. Washington – Wielo18 20. Toronto – LONGER01 21. Dallas – january 22. Chicago 23. Portland – jack 24. Cleveland – WiCiU 25. Memphis – kungfubestia 26. San Antonio – RappaR 27. Boston (trade z L.A. Lakers (From Houston): #27 za Turnera) – Regis 28. Charlotte (trade z Boston (From L.A. Clippers)) – kucio 29. Brooklyn (From Atlanta) – Cris155s 30. Golden State Od teraz sprawdzajcie wymiany przed ogłoszeniem: http://espn.go.com/nba/tradeMachine Edytowane 25 Czerwca 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloniek Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 W takim razie poproszę do Heat Stanleya Johnsona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Frank Kaminsky do Indiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 A z Ciebie h.j Shevcu -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ale mam szczęście. Miałem nawet scenariusze wymian Do jazz biorę Oubre Jr. Świetny obrońca. Niezły rzut. Za dwa lata nikt się nie przebije przez mur obronny jazzmanów Oubre mi idealnie pasuje. Na workoucie w Salt Lake City zapowiedział że da tytuł dla Jazz. Lubię takich pewnych siebie s....kotów Jazz ma to czego brakowało. Lockdown wing defender Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 2015 First-Round Order 1. Minnesota – Agnelll Karl Anthony Towns PF/C (Kentucky - Freshman) 19.6 years old | 7'0" | 248 lbs 2. L.A. Lakers – just like mike Jahlil Okafor C (Duke - Freshman) 19.5 years old | 6'11" | 272 lbs 3. Philadelphia – Julius D'Angelo Russell PG/SG (Ohio State - Freshman) 19.3 years old | 6'5" | 193 lbs 4. New York – Przemek_Orliński Willie Cauley-Stein C (Kentucky - Junior) 21.8 years old | 7'1" | 242 lbs 5. Orlando – F.U. Kristaps Porzingis PF (Sevilla - International) 19.8 years old | 7'0" | 230 lbs 6. Sacramento – puzonyyx Emmanuel Mudiay PG (Guangdong - International) 19.3 years old | 6'5" | 200 lbs 7. Denver – LeweBiodroSmoka Justise Winslow SF (Duke - Freshman) 19.2 years old | 6'7" | 222 lbs 8. Detroit – Sylvinho. Mario Hezonja SG/SF (Barcelona - International) 20.3 years old | 6'8" | 200 lbs 9. Boston – Regis Myles Turner C (Texas - Freshman) 19.2 years old | 7'0" | 239 lbs 10. Miami – Bloniek Stanley Johnson SF (Arizona - Freshman) 19.0 years old | 6'7" | 242 lbs 11. Indiana – shevcu Frank Kaminsky PF (Wisconsin - Senior) 22.2 years old | 7'1" | 231 lbs 12. Utah – ely3 Kelly Oubre SF (Kansas - Freshman) 19.5 years old | 6'7" | 203 lbs 13. Phoenix – Elwood 14. Oklahoma City – barcalover - 15. Milwaukee (trade z Atlantą: Schroeder + Scott + #15 za Middleton (s&t) + Ennis + #17) – StroSHow 16. Charlotte (trade z Boston) – kucio 17. Atlanta (trade z Milwaukee: Middleton s&t + Ennis + #17 za Schroeder + Scott + #15) – Raf85 18. Houston (From New Orleans) 19. Washington – Wielo18 20. Toronto – LONGER01 21. Dallas – january 22. Chicago 23. Portland – jack 24. Cleveland – WiCiU 25. Memphis – kungfubestia 26. San Antonio – RappaR 27. Boston (trade z L.A. Lakers (From Houston): #27 za Turnera) – Regis 28. Charlotte (trade z Boston (From L.A. Clippers)) – kucio 29. Brooklyn (From Atlanta) – Cris155s 30. Golden State Od teraz sprawdzajcie wymiany przed ogłoszeniem: http://espn.go.com/nba/tradeMachine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 A z Ciebie h.j Shevcu -.- dzieki! Hibbert, Hill, Frank mozliwi w wyminach, czekam na oferty. Nietykalny tylko George a dziure po wysokich trzeba bylo jakos latac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Tylko draft. Nie wiem co Wy chcecie dalej robić – Wy, którzy wymieniacie połowę swoich ekip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 A jaki byłby cel rozszerzenia tej zabawy o offseason i FA? Jak niby mamy symulować wybór drużyny przez takiego LMA, Gasola czy Love'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi