Agnelll Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Oddam Rubio za Pick plus zawodnika bo chyba wtedy jest to możliwa wymiana. Lavine za Bagdanovica jest niemożliwa więc Zach wraca do mnie. Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Agnelll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Peko(12)+LaVine(2)+Budinger(5)zaPachulię(5)+Morris(5)+Green(5)+44 pick poszło trejd maszyn nie uwzględnia naszych zmian + trejdów wewnętrznych kasa się zgadza + mam cap space, więc job done zaraz uaktualnię skład i co mogę spylać :] Suns do mnie dzwonili, chcą mnie na dżiema czy że chcą, bym jeździł GMC - nie wiem, nie znam zachodnich językuf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 chłop chciał żebyście wybrali 30 grajków, a wy jakieś atfy urządzacie... smh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Henson, Peko, Morris, Wright, Bullock, Tucker,Budinger, Dudley,Granger,Knight,EB,Goodwin,LaVine,McNeal + picki 13, 46 Lavine, Henson zostaje Peko raczej też Wright może mi zejść, mam plan :] niecny Tucker, McNeal do wzięcia yo chłop chciał żebyście wybrali 30 grajków, a wy jakieś atfy urządzacie... smh Po to mieniamy, by się ruszyć w drafcie. I by mialo to sens i by w przyszły rok wbijać z uśmiechem na ryjach :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 No dobra, więc puszczam wolno LMA i podpisuję maksa z Lovem :-) Pytanie porządkowe: czy Batum jest jeszcze u mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 12:00 Jedziemy z draftem! Dawaj Minnesoto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnelll Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 12 wybiła: Minnesota z jedynką wybiera: Karl-Anthony Towns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 mogę ja już czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Dawaj, kto może niech daje od razu. Przecież nie będziemy cały dzień siedzieć i czekać na swoją kolej, żeby napisać 2 słowa na forum Edytowane 25 Czerwca 2015 przez puzonyyx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 okej w takim razie z 2 numerem wybieram Ponitkę Jahlil Okafor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 #3 Kristaps Porzingis aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niedoczekanie k**** wasze!! With the 3rd pick of 2015 NBA Draft, Philadelphia 76ers select D'Angelo Russel 6-5 Guard from Ohio State Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) With the 4 pick in 2015 NBA Draft the New York Knicks select: Willie Cauley-Stein Dlaczego? Ponieważ nie mamy czasu na zabawę z rozgrywającym który mijał tylko chińskie tyczki oraz Łotyszem który podczas pokazowego workoutu dostał skurczy. Mając ofensywną broń w postaci Melo oraz majaczącego Monroe na horyzoncie potrzebuję kogoś do obrony pomalowanego już teraz. Daje mi to WCS i to z nawiązką. Jest atletyczny oraz szybki. Może biegać po parkiecie za każą z pozycji. Chłopka ma zadatki na rozwój. Zaczynał w NCAA ze skutecznością 31% rzutów wolnych a zakończył na 61%. Jego gra w ofensywie jest niedostrzegana przez jego umiejętności w obronie. Pozostawiony sam sobie potrafi przymierzyć z półdystansu i nawet jak pokazł na treningach coś za 3 mu wpada. 60% z gry w pełni mnie zadowala u kogoś kto ma bronić. Wiele osób ma przy nim czerwoną flagę przez kontuzje stopy której nabawił się w 2014. Po operacji rozegrał cały sezon w NCAA i nie wiem czemu taka niska lokata w mockach draftowych. Jak na razie jest zdrowy. Mudiay też miał kontuzję w Chinach ale o tym prawie nikt nie mówi. Na koniec dwie grafiki: Jeżeli mogę wybrać w drafcie bardziej mobilnego Tysona Chandlera biorę go bez mrugnięcia okiem. I bez tych wymian co tu zrobiliśmy: PG - Langston Galloway/ Jose Calderon (ale będzie polowanie na wolnych agentów) SG - Tim Hardaway Jr/ Alexey Shved (zostawiłbym go) (ale w planach DeMarre Carloll, Danny Green oraz za mniej niż 15 mln Westley Matthews) SF - Carmelo "Dzik" Anthony/ Cleyanthony Early/ Lance Thomas na śmieciowej umowie. PF - Greg Monroe (ale nie pogardziłbym Westem za jakąś rozsądną kwotę) Bargnani za minimum/ może Acy C- WCS/ Jason Smith (bo Jax już zapowiedział, że go chyba przedłuży) Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Przemek_Orliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Wymiana! Bos. 9 pick Cha. 16 i 28 pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) With the 4 pick in 2015 NBA Draft the New York Knicks select: Willie Cauley-Stein Dlaczego? Ponieważ nie mamy czasu na zabawę z rozgrywającym który mijał tylko chińskie tyczki oraz Łotyszem który podczas pokazowego workoutu dostał skurczy. Mając ofensywną broń w postaci Melo oraz majaczącego Monroe na horyzoncie potrzebuję kogoś do obrony pomalowanego już teraz. Daje mi to WCS i to z nawiązką. Jest atletyczny oraz szybki. Może biegać po parkiecie za każą z pozycji. Chłopka ma zadatki na rozwój. Zaczynał w NCAA ze skutecznością 31% rzutów wolnych a zakończył na 61%. Jego gra w ofensywie jest niedostrzegana przez jego umiejętności w obronie. Pozostawiony sam sobie potrafi przymierzyć z półdystansu i nawet jak pokazł na treningach coś za 3 mu wpada. 60% z gry w pełni mnie zadowala u kogoś kto ma bronić. Wiele osób ma przy nim czerwoną flagę przez kontuzje stopy której nabawił się w 2014. Po operacji rozegrał cały sezon w NCAA i nie wiem czemu taka niska lokata w mockach draftowych. Jak na razie jest zdrowy. Mudiay też miał kontuzję w Chinach ale o tym prawie nikt nie mówi. Na koniec dwie grafiki: Jeżeli mogę wybrać w drafcie bardziej mobilnego Tysona Chandlera biorę go bez mrugnięcia okiem. I bez tych wymian co tu zrobiliśmy: PG - Langston Galloway/ Jose Calderon (ale będzie polowanie na wolnych agentów) SG - Tim Hardaway Jr/ Alexey Shved (zostawiłbym go) (ale w planach DeMarre Carloll, Danny Green oraz za mniej niż 15 mln Westley Matthews) SF - Carmelo "Dzik" Anthony/ Cleyanthony Early/ Lance Thomas na śmieciowej umowie. PF - Greg Monroe (ale nie pogardziłbym Westem za jakąś rozsądną kwotę) Bargnani za minimum/ może Acy C- WCS/ Jason Smith (bo Jax już zapowiedział, że go chyba przedłuży) a z ta sruba w kostce co robicie? Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Julius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Martw się o Odena Embiida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dallas, Bulls, Golden Roger, Wira/Joe / ktokolwiek sezonowy, brać te teamy bo posucha i Wam nawsadzamy szrotu po dyszel :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) 2015 First-Round Order 1. Minnesota – Agnelll Karl Anthony Towns PF/C (Kentucky - Freshman) 19.6 years old | 7'0" | 248 lbs 2. L.A. Lakers – just like mike Jahlil Okafor C (Duke - Freshman) 19.5 years old | 6'11" | 272 lbs 3. Philadelphia – Julius D'Angelo Russell PG/SG (Ohio State - Freshman) 19.3 years old | 6'5" | 193 lbs 4. New York – Przemek_Orliński Willie Cauley-Stein C (Kentucky - Junior) 21.8 years old | 7'1" | 242 lbs 5. Orlando – F.U. 6. Sacramento – puzonyyx 7. Denver – LeweBiodroSmoka 8. Detroit – Sylvinho. 9. Boston – Regis 10. Miami – Bloniek 11. Indiana – shevcu 12. Utah – ely3 13. Phoenix – Elwood 14. Oklahoma City – barcalover - 15. Milwaukee (trade z Atlantą: Schroeder + Scott + #15 za Middleton (s&t) + Ennis + #17) – StroSHow 16. Charlotte (trade z Boston) – kucio 17. Atlanta (trade z Milwaukee: Middleton s&t + Ennis + #17 za Schroeder + Scott + #15) – Raf85 18. Houston (From New Orleans) 19. Washington – Wielo18 20. Toronto – LONGER01 21. Dallas – january 22. Chicago 23. Portland – jack 24. Cleveland – WiCiU 25. Memphis – kungfubestia 26. San Antonio – RappaR 27. L.A. Lakers (From Houston) – just like mike 28. Charlotte (trade z Boston (From L.A. Clippers)) – kucio 29. Brooklyn (From Atlanta) – Cris155s 30. Golden State Od teraz sprawdzajcie wymiany przed ogłoszeniem: http://espn.go.com/nba/tradeMachine Edytowane 25 Czerwca 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Barca, co chcesz wziąć? bo z chęcią Ci pick podyebię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Chyba popsułem Orlando szyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) No dobra, więc puszczam wolno LMA i podpisuję maksa z Lovem :-) Pytanie porządkowe: czy Batum jest jeszcze u mnie? Hola, hola też wyskoczę z maksem dla Love'a. Na FA jeszcze przyjdzie czas Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Regis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi