puzonyyx Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 A jeśli ktoś ma graczy, których nie chce podpisać, a raczej nie znajdzie chętnego na wymianę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 To nie podpisuje, schodzi mu z payrolla i tyle. Gracz jest wolny do podpisu. Jak ktoś go zechce podpisać to przyjmuje średnią wartość rynkową na daną pozycję w zespole. Orientacyjnie, przykładowo mój Green jest zabukowany na ok 5-7 baniek za sezon bo nikt go nie zechce za więcej. A ja z chęcią wydam tyle dla snt. Jesteś niejako właścicielem spadającego kontraktu, narzucasz jego realną wartość. Z głową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ktoś? Coś? za Włoskiego Ogiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Nie chcę wam psuć zabawy ale wymiany które tu robicie są niezgodne z przepisami NBA bo kasa musi się mniej więcej zgadzać. Wymiany wizards kings lamie wszystko co się da. Jak chcecie pójść dalej w offseason to może choć trochę to ogarnijcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Szczerze mówiąc, to całość toczy się zupełnie inaczej, niż planowałem. Moim pomysłem było przede wszystkim przeprowadzenie draftu (z ew. tradami picków, ale na zasadach NBA) i na tym koniec. Edytowane 25 Czerwca 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Do wzięcia praktycznie wszyscy oprócz Conleya i Gasola, nad Z-Bo się muszę powaznie zastanowić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Nie chcę wam psuć zabawy ale wymiany które tu robicie są niezgodne z przepisami NBA bo kasa musi się mniej więcej zgadzać. Wymiany wizards kings lamie wszystko co się da. Jak chcecie pójść dalej w offseason to może choć trochę to ogarnijcie Napisałem wcześniej - Wizards spada Seraphin i Pierce oraz wymieniany Porter, więc robi się miejsce dla Gaya. W czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Napisałem wcześniej - Wizards spada Seraphin i Pierce oraz wymieniany Porter, więc robi się miejsce dla Gaya. W czym problem? http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=odx6v8c Nie da się. Natomiast wymiana Atlanty z Bucks ok: http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=o8tcesb Btw. Rubio za sam pick też nie da rady. Edytowane 25 Czerwca 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ja tam widzę, że trade jest successful :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ja tam widzę, że trade jest successful :> To jest chyba bug przy linkowaniu. Zrób sobie od nowa, to zobaczysz, że kasa się nie zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Gay zarabia prawie 20 baniek, nie ma prawa zgadzać się kasowo za Otto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Po zwolnieniu PP i Seraphina nadal brakuje Wizards 2,5mln. Ok, zgadzam się na anulowanie tego i nie mam pretensji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ale Bennett za Jose Molestatora zgadza się co do dolara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Czyli tę Waszą wymianę cofam, natomiast Agnelll z kuciem muszą coś jeszcze wymyślić, albo ich wymiana też będzie cofnięta (Rubio-#9). 2015 First-Round Order 1. Minnesota – Agnelll 2. L.A. Lakers – just like mike 3. Philadelphia – Julius 4. New York – Przemek_Orliński 5. Orlando – F.U. 6. Sacramento – puzonyyx 7. Denver – LeweBiodroSmoka 8. Detroit – Sylvinho. 9. Minnesota (trade z Charlotte [kucio] #9 za Rickiego Rubio) – Agnelll 10. Miami – Bloniek 11. Indiana – shevcu 12. Utah – ely3 13. Phoenix – Elwood 14. Oklahoma City – barcalover - 15. Milwaukee (trade z Atlantą [Raf85] Schroeder + Scott + #15 za Middleton (s&t) + Ennis + #17) – StroSHow 16. Boston – Regis 17. Atlanta (trade z Milwaukee [StroSHow] Middleton s&t + Ennis + #17 za Schroeder + Scott + #15) – Raf85 18. Houston (From New Orleans) 19. Washington – Wielo18 20. Toronto – LONGER01 21. Dallas 22. Chicago 23. Portland – jack 24. Cleveland – WiCiU 25. Memphis – kungfubestia 26. San Antonio – RappaR 27. L.A. Lakers (From Houston) – just like mike 28. Boston (From L.A. Clippers) – Regis 29. Brooklyn (From Atlanta) – Cris155s 30. Golden State Edytowane 25 Czerwca 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnelll Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zapytałem kucia co robimy także zaraz się wyjaśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 U mnie też się zgadzało. Jestem czysty jak łza. Jak na złodzieja. Kasa się zgadza w każdej propozycji. Btw potoczyło się to wpytnie, dzień tematu i 12 stron. Ludzie chcą władzy :] Przemo - za makarona dam Ci Hornacka. Shooting g z doświadczeniem, głupim ryjem i dobrze skrojonym garniturem. + nie udaje, że umie latać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Podaj swój skład rozbójniku bo widzę, że na bogato zaszalałeś Szkoda, że Houston nie ma picku, bo już bym im włoskiego stretch 4 a co za tym idzie gorszego brata Rocco (bo ten tylko w zwarciu) za Beverleya żenił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnelll Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Pick wraca do Kucia a Rubio do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Kasa nie musi się zgadzać co do centa ale wizards ma napięty budżet a seraphin musi się zgodzić na wymianę. Sign and trade można po 7 lipca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 2015 First-Round Order 1. Minnesota – Agnelll 2. L.A. Lakers – just like mike 3. Philadelphia – Julius 4. New York – Przemek_Orliński 5. Orlando – F.U. 6. Sacramento – puzonyyx 7. Denver – LeweBiodroSmoka 8. Detroit – Sylvinho. 9. Charlotte – kucio 10. Miami – Bloniek 11. Indiana – shevcu 12. Utah – ely3 13. Phoenix – Elwood 14. Oklahoma City – barcalover - 15. Milwaukee (trade z Atlantą [Raf85] Schroeder + Scott + #15 za Middleton (s&t) + Ennis + #17) – StroSHow 16. Boston – Regis 17. Atlanta (trade z Milwaukee [StroSHow] Middleton s&t + Ennis + #17 za Schroeder + Scott + #15) – Raf85 18. Houston (From New Orleans) 19. Washington – Wielo18 20. Toronto – LONGER01 21. Dallas 22. Chicago 23. Portland – jack 24. Cleveland – WiCiU 25. Memphis – kungfubestia 26. San Antonio – RappaR 27. L.A. Lakers (From Houston) – just like mike 28. Boston (From L.A. Clippers) – Regis 29. Brooklyn (From Atlanta) – Cris155s 30. Golden State Od teraz sprawdzajcie wymiany przed ogłoszeniem: http://espn.go.com/nba/tradeMachine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi