Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Poszedł za pick Hornets chyba jako pierwsza wymiana nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 WYMIANA! Uczestniczą: Sacramento Kings i Washington Wizards Kings oddają Rudy'ego Gaya w zamian za Otto Portera i #19 pick. (Wielo18 potwierdzi zawarcie umowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Wizards nie mają miejsca w salary cap na kontrakt Rudego Gaya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Wizards nie mają miejsca w salary cap na kontrakt Rudego Gaya. Spada Seraphin i Pierce i już mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 To biorę jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 W sumie to c***nia do 30picku. Co ja mam z tymi 2nd rounderami zrobić ? WYMIANA! Uczestniczą: Sacramento Kings i Washington Wizards Kings oddają Rudy'ego Gaya w zamian za Otto Portera i #19 pick. (Wielo18 potwierdzi zawarcie umowy) Ostro. Całe szczęście, ze Wizards nie mają takiego GMa ;] Dobra dupeczki. Deal jest taki: Noel, Embiid zostają w Philly. Mam sporo miejsca w sallary - mogę wciągnąć jakiegoś frajera na 2 letnim kontrakcie. Mam do opi****lenia 15 2nd rounderów + 1st Lakers + 1st OKC + 1st Heat Mogę opi*****ić również super 6hmana Wrotena, Sarićia za odpowiednią cenkę, albo Covingtona w pakiecie. Interesują mnie wysokie picki w tym drafcie - może być top dziesiona, może byc druga dziesiona, a nawet i trzecia w sumie - im wyżej, tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Dobra, czas na oferty. Oddaję wszystko co nie nazywa się Kawhi i Duncan C. Lee plus pick za D. Greena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardioka Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 To ja bym chciał Nets jak jeszcze nikt nie zajął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 daj zyc ja chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Rozumiem, że została godzina na do końca wymian i rozpoczęcia draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 a to nie jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnelll Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Jako ze mało czasu to może ktos chce Peković, Budinger i co tam dusza zapragnie. Naprawdę polecam. Rudego szczególnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Rozumiem, że została godzina na do końca wymian i rozpoczęcia draftu? I co dalej? Ile czasu na wybranie mają kolejne drużyny? Gdzieś mi mignęło jak o tym gadaliście, ale już tego nie odkopię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Jak mogłeś mi Przemku podebrać Bennetta. Gość sobie nawet tatuaż strzelił z City Tower Toronto na cześć przejścia do Raptors a tu się dowiaduje że będzie grał u konkurencji w NY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Przedłużmy do południa te wymiany. @LONGER trzeba przyznać, że dziara wyjebana Edytowane 24 Czerwca 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Kucio, jak bardzo cenisz sobie defence w zespole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 cardioka jezeli nie masz nic przeciwko bym wzial moich ukochanych patalachow (byles pierwszy)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Ja mam nadal do oddania kilku porządnych graczy, a teraz doszedł jeszcze #19 pick, który mogę dołożyć w razie potrzeby. Na nowych właścicieli czekają: Derrick Williams, Jason Thompson oraz Carl Landry. Potrzebuję zawodników na pozycje 1 oraz 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Ja mam nadal do oddania kilku podrzędnych graczy, a teraz doszedł jeszcze #19 pick, który mogę dołożyć w razie potrzeby. Na nowych właścicieli czekają: Derrick Williams, Jason Thompson oraz Carl Landry. Potrzebuję zawodników na pozycje 1 oraz 4. poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Przynajmniej nie biorą po 12 baniek rocznie za taką grę: https://www.youtube.com/watch?v=pmLcjsYg2n8 Od 2:55 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi