Regis Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Jezeli nie ma chetnych to chce byc Birdem. Od razu mowie - handluje 11 plus Hibbertem. Czekam na oferty. Najlepiej wysoki plus rozgrywak. I. Thomas + T. Zeller + 28 pick Brandon Jennings i 8 nr draftu na rynku. Szukam SF z dobrą defensywą. No i fajnie by było jakby też umiał rzucić od czasu do czasu za 3 J. Crowder + E. Turner + 16 pick Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Regis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Kuwa, to ja już opchnąłem 1/3 składu za pick, młodego centra i 2 worki cementu a wy mówicie że źle? Btw pewnie że zrobimy więcej wymian niż GMowie z NBA. My się znamy i jesteśmy zajarani, im tylko za robotę płacą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Brandon Jennings i 8 nr draftu na rynku. Szukam SF z dobrą defensywą. No i fajnie by było jakby też umiał rzucić od czasu do czasu za 3 Elwood odda Ci najlepszego obrońcę na rynku do tego promującego non stop retro Jordana. Werble...PJ Tucker. Zadowolimy sie numerem 8 draftu a nawet dorzucimy swój nr 13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 J. Crowder + E. Turner + 16 pick Nie jestem zainteresowany taką wymianą. Elwood odda Ci najlepszego obrońcę na rynku do tego promującego non stop retro Jordana. Werble...PJ Tucker. Zadowolimy sie numerem 8 draftu a nawet dorzucimy swój nr 13. Hahahah, raczej nie ale i tak propsy dla PJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Len+Knight + 13 Wysoki młody z jakąś perspektywą jest, pg border all star jest a i z pickiem zbytnio się nic nie zmieni. I tak biorę Franka. O ile Krzyś i Stanley polecą Widzę trójstronną wymianę: do Indiany - Henson i Bledsoe do Bucks - 11 pick do Suns - Hibbert, MCW + 17 pick up deal wchodzisz? I. Thomas + T. Zeller + 28 pick Potrzebna trzecia ekipa Edytowane 24 Czerwca 2015 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Elwood odda Ci najlepszego obrońcę na rynku do tego promującego non stop retro Jordana. Werble...PJ Tucker. Zadowolimy sie numerem 8 draftu a nawet dorzucimy swój nr 13. Pomysł dobry ale: Kasa się nie zgadza w stosunku 4:1 Jennings na pg? Ryly chcemy tym tropem iść? Also, 8 pozycja jest ciekawa. Ale z racji dokonanego trejdu bym dał propo Tucker + 46 pick za 8 pick. Po co im więcej :] Widzę trójstronną wymianę: do Indiany - Henson i Bledsoe do Bucks - 11 pick do Suns - Hibbert, MCW + 17 pick wchodzisz? Potrzebna trzecia ekipa Henson już jest u mnie :] Pachulia, Dudley i 46 pick również :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiCiU Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Andy Varejao do wzięcia po roku odpoczywania i klaskania ze świeżutkim kontraktem na 3 lata do wzięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Andy Varejao do wzięcia po roku odpoczywania i klaskania ze świeżutkim kontraktem na 3 lata do wzięcia Jeśli dorzucisz Jamesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Henson już jest u mnie :] Pachulia, Dudley i 46 pick również :] Hibbert + # 11+ prawa do Stanko Baracia + # 43 <-> Henson, Bledsoe, Granger (ulżę waszym mękom z nim) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Obecny skład: Henson, Pachulia, Morrisy, Wright, Bullock, Tucker, Dudley,Granger,Knight,EB,Goodwin,McNeal + picki 13, 44, 46 i fchuy kasy make my day idę na rebilding pełnym ryjem, idzie nowe handluję wszystkim poza Hensonem. Sensowne oferty, nie dawajcie ścierwa. Robię nową tożsamość. I Zbieram picki. + Mam spadające kontrakty. Kuwa, jestem Bogiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Rappar, a nie chcesz sobie przyszykowac miejsca w salary i puścić wolno D.Greena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Właśnie - jakie zasady odnośnie FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Moja propozycja jest taka : DEN ( LBS) : I. Thomas, T. Zeller, 28 pick, 33 pick, IND (shevcu) : T. Lawson BOS : R. Hibbert, 11 pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloniek Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 10 pick, Chalmers, McRoberts i Birdman do wzięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Pelicans poproszę Nie mają picku w 1 rd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Nygga what Henson - starter na 25 minut na 12 ppg/7rebsów/2 bloki na dobrej skuteczności za 3 bańki + EB za 15 baniek na 17/6/6 , w sumie jakbym o jego obecnej wartości za taką kasę mówił w porównaniu do obecnego DW mówił to bym solidnie nie oberwał + Granger czyli vet minimum na 9 punktów z ławki za 28 letniego centra w piku na 12/7/2 + Horatio Llamas second coming, 5 punktów w europie w wieku 28 lat + pick który mam - czyli 44 i 46 4 all y`all biczes - Suns czyli ja chcemy rebuilding w ciągu 2 lat. Mam 44 bańki na pejrolu. Idziemy w przyszłość, win now mnie nie interesuje. Ani skisy z Europy, mam Bogdanovica. Sharif, majster, chcesz coś dodać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Obecny skład: Henson, Pachulia, Morrisy, Wright, Bullock, Tucker, Dudley,Granger,Knight,EB,Goodwin,McNeal + picki 13, 44, 46 i fchuy kasy make my day idę na rebilding pełnym ryjem, idzie nowe handluję wszystkim poza Hensonem. Sensowne oferty, nie dawajcie ścierwa. Robię nową tożsamość. I Zbieram picki. + Mam spadające kontrakty. Kuwa, jestem Bogiem Nakurwi.aj stary! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Właśnie - jakie zasady odnośnie FA? Otwarcie ofertujesz na forum. Kontroferty mile widziane. A potem szybko ustalamy gdzie wacek pójdzie i jedziemy dalej. Albo ostatni "właściciel" decyduje za danego gracza, z kim by podpisał. Lepiej, by brakujący dżiemowe się ogarnęli, bo zabawa jest wartka a draft się zbliża. Za miesiąc zabawa nie będzie tak smaczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Moja propozycja jest taka : DEN ( LBS) : I. Thomas, T. Zeller, 28 pick, 33 pick, IND (shevcu) : T. Lawson BOS : R. Hibbert, 11 pick Danny, Birda nie wydymasz...Lawson za Hibberta i pick # 11 to rozbój w biały dzień. Dorzucaj mi Olynyka i wchodzę. Dodam drugorundowy pick Denver. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 10 pick, Chalmers, McRoberts i Birdman do wzięcia Jakieś życzenia, bo mam tyle tego, że nie wiem z czym wyskoczyć ? Picki, niscy, wysocy, młodzi, starzy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi