andy13 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Takiego tematu tu (chyba) jeszcze nie ma Pokazujecie swoje przywiązanie do NBA / jakiegoś konkretnego klubu za pomocą czapek i różnego rodzaju gadżetów? Co wchodzi w skład Waszego zestawu lifestyle NBA? Preferujecie gadżety klubowe czy może tylko z logo ligi? Mitchell & Ness ponad wszystko, czy może jednak Adidas, New Era, Sportiqe? Obecnie na naszym rynku coraz łatwiej dostać gadżety związane z najlepszą ligą koszykówki, więc może temat zainteresuje niektórych użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 watpie, ze kogos to obchodzi, alehttp://zaspany.com/wp-content/uploads/2013/10/zaspany6.jpgnic wiecej nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zawsze mnie śmieszą ludzie w tych czapeczkach z prostym daszkiem. Kiedyś to miało być 7 szwów i daszek obowiązkowo zakrzywiony, ale teraz ludzie chodzą w spodniach które wyglądają jakby nasrali 2 kg gówna i się z tym obnosili. Gadżety? Nie mam 12 lat Ale mam starą koszulkę Kidda z Suns (alternatywna, czarna jak dupa szatana) kupioną na rynku za młodości, oraz obecną Melo z Knicks. Czasami to ubieram jak idę porzucać, ale na miasto to raczej nieeeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ja mam tapete suns na smartfonie....liczy sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 watpie, ze kogos to obchodzi, ale http://zaspany.com/wp-content/uploads/2013/10/zaspany6.jpg nic wiecej nie mam co to za tatuaż i czemu tak c***owo wywijasz rękawki od t-shirtu jak marny szwagron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) to nie ja, tylko koszulke chcialem pokazac a ty przemek chyba dawno z chaty nie wychodziles, baggy dzinsy to raczej ubiegla dekadaa zreszta https://www.youtube.com/watch?v=-HjmeBXonlk&feature=youtu.be&t=68 Edytowane 22 Czerwca 2015 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Koszulka adidasa z logiem Lakers, stara koszulka Kobasa z 8 wisi na ścianie i swingman, którego dostałem od kumpli na 18 Andrew Bynuma. Rzadko w tym śmigam, jak już to koszulka KB HOT HANDED COLD BLOODED. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 a ty przemek chyba dawno z chaty nie wychodziles, baggy dzinsy to raczej ubiegla dekada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 No ale to nie są baggy dzinsy, to dresy sportowo awaryjne, możesz pobiegać i się zesrać jak jest potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Jeśli można to jakoś podpiąć to tylko spodenki. Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) nieźle e: po glebszym zastanowieniu to sam mam podobne dresiwo haha Edytowane 22 Czerwca 2015 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 To wygląda jakby sobie nasrał i tak chodził, albo założył bluzę czy inny tam golf na nogi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Jeśli chodzi o modę na czapki to ,,the yankee hat more famous than a yankee can'' Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi