Alonzo Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Jeżeli mogliby rozłożyć jego pensję na 2 lub 3 lata, to wtedy są poniżej progu salary. Nie płacą repeater tax i mają większe możliwości przy podpisywaniu FA latem. Do tego starczyłoby jeszcze kasy na Thorntona, czy Martina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) nie da się tak Alonzo, żeby rozłożyć płatności bieżącego sezonu stretch provision trzeba użyć na graczu w okresie od 1 lipca do 31 sierpnia Edytowane 27 Lutego 2016 przez rahu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Jeżeli mogliby rozłożyć jego pensję na 2 lub 3 lata, to wtedy są poniżej progu salary. Nie płacą repeater tax i mają większe możliwości przy podpisywaniu FA latem. ok. Co nie zmienia faktu że nikt nie 'przechwyci jego kontraktu' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 ok. Co nie zmienia faktu że nikt nie 'przechwyci jego kontraktu' To fakt, 3 miesiące out, a zatem jako że JJ ma w łikend podpisać, wracamy chyba do krainy repeater tax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 wiem jakie adv statsy ma Whiteside ale to jaki on ma zasieg i naprawde solidna zwrotnosc powoduje u niego potencjal na defensywnego potwora. Teraz wchodzi do głow Celtom. Bradley nie trafil spod kosza nawet jak whitside nie podniosł reki tak sie go bal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Miami są o jednego człowieka z Bostonu od bycia contenderem.. o Brada Stevensa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Miami są o jednego człowieka z Bostonu od bycia contenderem.. o Brada Stevensa. Trenerzy nie zmieniają przeciętnych zespołów w contenderów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Miami są o jednego człowieka z Bostonu od bycia contenderem.. o Brada Stevensa. Jak przeczytałem tego posta do przeglądarka dostała crasha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Trenerzy nie zmieniają przeciętnych zespołów w contenderów. A Warriors? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 A Warriors? Drużyna z wielkim potencjałem, który Kerr po prostu 'otworzył'. Na pewno nie banda przeciętniaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Potencjał potencjałem. Przed Kerrem Warriors byli przeciętną druzyną na 5-6 seed, po Kerze - legit contender. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Potencjał potencjałem. Przed Kerrem Warriors byli przeciętną druzyną na 5-6 seed, po Kerze - legit contender. tylko tu miał też miejsce naturalny rozwój poszczgolnych graczy. To, że miał swój udział w ich duzo lepszej gre to naturalnie, ale z teza, ze on zrobil z ich contendera to bym byl ostrozny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Potencjał potencjałem. Przed Kerrem Warriors byli przeciętną druzyną na 5-6 seed, po Kerze - legit contender. Jeszcze przed poprzednim sezonem wszyscy stawiali GSW jako top3 contender w 2015 obok OKC i SAS. Więc średni przeciętniak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) A Warriors? Warriors nie byli przeciętnym zespołem, tylko utalentowanym młodym zespołem, który już był dobry i miał widoki na dalszy rozwój indywidualny graczy. W ostatnim sezonie przed Kerrem mieli SRS 5,15 (4 w lidze, podskoczyli z 1,31 (11) rok wcześniej), w PO grali bez Boguta, z którym lekkim c***em jebnęli by Clippersów i spokojnie mogliby powalczyć o WCF z Thunder. Heat to zespół z SRS 0,38, podstarzałym core, bez wielkiego upside i przede wszystkim topowego gracza, który jest niezbędny w prawdziwym contenderze. Edytowane 28 Lutego 2016 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Macie rację oczywiście, jest to dość szczególny przypadek, bo potencjał w tym zespole, owszem, był, jednakże uważam, że pod Jacksonem nie zdobyliby tego mistrzostwa, zaś w tym roku, owszem byliby mocną drużyną, ale nie na półce Spurs/OKC, czyli de facto nie na półce contenderów. Sam rozwój zawodników też nie wziął się znikąd i myślę, że każdy z nas uważał, że zrobią postęp, będą siłą na zachodzie pod warunkiem zrowego Boguta i Currego, ale że aż taki? Tego nie przepowiedział nikt, a w tym niemała zasługa Kerra, który uwolnił "greatness" z Kury i pozwolił mu na swobodny rozwój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Macie rację oczywiście, jest to dość szczególny przypadek, bo potencjał w tym zespole, owszem, był, jednakże uważam, że pod Jacksonem nie zdobyliby tego mistrzostwa No Jackson to nie jest trener, z którym zdobywa się tytuły, nigdzie nie mówiłem, że jest inaczej. Trener może zrobić mistrza z materiału na mistrza, np. kiedy poprzedni był sabotażystą, czy też podnieść nieco performance zespołu, poprawić, to co nie działa, a powinno, itp. Ale z przeciętnego rosteru trener contendera nie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Trenerzy nie zmieniają przeciętnych zespołów w contenderów. Oczywiście ze zdrowym Boshem. Rozchodzi mi się o samo znalezienie się w Finale, więc tylko ewentualny pojedynek najpierw z Raptors a później szanse na nawiązanie walki z Cavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Heat po buyoucie Udriha znów ratują się przed repeater tax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Kiedy dokladnie wraca Bosh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Na pewno nie w tym sezonie. Na razie to nie wiadomo czy w ogole, choć sam Bosh bedzie robił wszystko zeby wrócic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi