josephnba Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 @LewySmoku ktos Ci się bankowo wjebal na konto by ty byś Lovea superstarem nie nazwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Zarówno Amir Johnson jak i Jerebko 2 rok mają niegwarantowany! Edytowane 1 Lipca 2015 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 wyjdzie na to, ze Mavs zostanie podpisanie.. takiego Lina i jeszcze dostanie robotę w s5 :] Przewiduję, że jak w zeszłym roku Cuban przytrolluje Moreya i rzuci jakąś chorą umowę Beverley'owi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Dallas jest największym przegranym póki co. Jeśli jeszcze odmówi im DAJ, który notabene jest z Texasu to koniec. Nawet Josh Smith do niech nie przyjdzie, bo woli grać z Howardem. Jedyna opcja to modlić się o WM'a i jakiegoś w miarę sensownego PG. Na C podpisujecie Bismacka, albo Koste. Przegranymi? Ale co konkretnie przegralismy do tej pory? ; ) Marudzicie na Mavs, a wygląda że są bliżej DAJ niż Clippers więc nie rozumiem tej szydery na ten moment Otóż to. Edytowane 1 Lipca 2015 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Jak mavs podpiszą daj+matthews+znośny pg to wszyscy bedą mówić o nich jak o wygranych.Jeszcze nic nie wiadomo wiec troche spokoju prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Myślę o Monroe w Lakers, już rok temu o nim myślałem... i nie wiem co mam o tym myśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Przewiduję, że jak w zeszłym roku Cuban przytrolluje Moreya i rzuci jakąś chorą umowę Beverley'owi. A Morey strolluje Cubana nie wyrównując. Green próbuje podbić stawkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Nie mają kasy na ten tercet. A Morey strolluje Cubana nie wyrównując. Green próbuje podbić stawkę. I to będzie zajebisty ruch, bo Cuban rżnie cwaniaka znowu wyjebie maxa dla rolsa z Houston, a Morey zadzwoni do Llulla i za połowę tego będzie miał to samo na PG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 dokładnie, na odpuszczeniu Parsonsa źle nie wyszedł, Ariza jest za połowę ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Póki co jesteście z Dirkiem, Feltonem i Parsonsem, a FAsow ubywa. Właśnie pożegnał Was Monta i Chandler. Trochę to słaba sytuacja. to ze Monta odejdzie było wiadome w maju. przy staraniach o DAJa trzeba tez było załozyc odejście Chandlera. W czym problem? na razie nic sie specjalnego nie wydarzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Póki co jesteście z Dirkiem, Feltonem i Parsonsem, a FAsow ubywa. Właśnie pożegnał Was Monta i Chandler. Trochę to słaba sytuacja. To, że monta odchodzi było wiadome od początku, zostało też powiedziane, że nie jest priorytetem dla Mavs, natomiast Chandler był tylko planem B. Keep calm and wait for DeAndre ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Póki co jesteście z Dirkiem, Feltonem i Parsonsem, a FAsow ubywa. Właśnie pożegnał Was Monta i Chandler. Trochę to słaba sytuacja. Ja tam mówiłem już podczas sezonu, że wszyscy po za Aminu są do wyjebania. Skoro nie ma ostatniego fightera Aminu to cały skład jest do przebudowy. Nie ma picków, ani prospectów. Kto i po co miałby tu teraz przychodzić? Chyba tylko dla kasy, bo Mavs przestali być ciekawym graczem na rynku. Kogoś przepłacimy i weźmiemy jakieś ciekawe nazwisko, ale w wygrane offseason to ja tutaj nie wierzę. Swoją drogą Biyombo czy Koufos jak coś to na backup chętnie bym wziął w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 LMA nie dla LAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Jak mavs podpiszą daj+matthews+znośny pg to wszyscy bedą mówić o nich jak o wygranych.Jeszcze nic nie wiadomo wiec troche spokoju prosze Rondo jest wolny. Doświadczenie w PO + potrzebny ogarnięty trener + plotka głosi, że zna szatnię Mavs. Tyson in Suns. Szijet. Pojechali potem z Tajsonem i podpisanym glejtem Tajsona kusić LMA. Pojebane. Tyson+LMA+Tucker+EB+BK. Co z Morrisami? Wright idzie do Mavs. Zresztą fantastyka jakaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Hehe wlasnie mialem pisac czy ogarniasz co sie tam dzieje. Suns zaskoczyli chyba wszystkich wlacznie z samymi sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 tych kwot w żadnym wypadku nie można porównywać do kontraktów podpisywanych wcześniej nie porownuje, patrze na zawodnikow przede wszystkim i na to co wiem o ich grze. oceniam jakos tam po swojemu ile ta ich gra jest warta. widze demara carrolla i widze jak za 3 lata upada jako gracz, tak bedzie z wiekszoscia tych graczy. ciebie kontrakt singlera ucieszyl i napisales ze swietny ruch okc, dla mnie 5 mln dolarow za sezon dla takiej zapchaj dziury to skandal. rozumiem ze sa nowe przepisy umozliwiajace to wszystko co sie wlasnie dzieje, nie rozumiem tylko jak tak mozna ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 jeszcze maja Lou Williamsa, Eda Davisa, Boozera:), Stuckeya, Koste, włoskiego Novika:), Alan Anderson, Serafę czy Bombo no i D-Thrill:) nie wiem czy ktos wrzucał, Mo-Will blisko podpisania z Grizz Tay Prince z Cavs Dorell Wright z Clipps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 https://twitter.com/WojYahooNBA/status/616354582961098752 WOJ: Guard Sergio Llull has decided against joining the Rockets in the NBA and will stay with Real Madrid, league source tells Yahoo Sports. Uuu słabo, już go widziałem w Houston. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 przeciez o tym juz sie LIull wypowiadał wczesniej w stylu, ze z tego co wie ma kontrakt z Realem i jest tam póki co szczesliwy. To był troche pic na wode z tymi Rox this year. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrekk Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 przelicz na dolary, inaczej Cie zdemaskuja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi