Raf85 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 MKG ma zostać w Hornets! Grizzlies i Nets rozmawiali o wymianie z udziałem Joe Johnsona, ale ostatecznie nie doszli do porozumienia. Brooklyn uważa, że w to lato znajdą chętnych na JJ'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) dla Grizz byłby zajebisty ale oni pewnie chcieliby J-Grxxna posłac w zamian i dupa. ciekawe czego oczekiwali na B'klynie. Edytowane 29 Czerwca 2015 przez Tizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derick13 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Indiana Pacers free agent Rodney Stuckey hopes the Chicago Bulls contact him this summer - (Source: Vincent Goodwill) pytanie czy za MMLE ? nie wydaje mi się on raczej liczy na te 5 baniek albo i więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Z racji tego, że pewien zespół swymi poczynaniami nie zasłużył jeszcze na temat na sezon 15/16 - garść newsów. Len uczestniczył w wypadku samochodowym. Wright niekoniecznie chce być ponownie podpisany przez Suns. Ale Suns go chcą. Granger w Suns na kolejny rok, skorzystał z PO. Knight ma być klepnięty na 70/5 więc... ... Ci idioci chcą spuścić EB. Kierunki do tej pory wskazane - NY, Sacto, raz nawet Detroit ktoś wspomniał. Tucker zużył cały blankiet kuponów na Maca, wczoraj widziano go w okolicach szafki Morrisów. Dziś Morrisy zgłosiły zaginięcie ich kuponów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derick13 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 no właśnie szkoda mi tam takich ludzi jak Godwin , Bullock czy Brandan , podejrzewam , że w innych zespołach by rozkwitli tzn 2 pierwsi zaś brandan pasuje do wielu zespołów , ale ostatnim są Suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 @WojYahooNBA Yahoo Sources: Toronto is finalizing an agreement to hire Rex Kalamian as an assistant coach. He had been on OKC's staff for six seasons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) "New York Knicks are the frontrunners to land Greg Monroe and Aaron Afflalo in free agency." A wybór DeAndre Jordana ma się ograniczyć tylko do dwóch klubów: Clippers lub Mavericks. Edytowane 29 Czerwca 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 równie dobrze tez były 'sources' piszące o tym chytrym planie Mitcha Ale co to za chytry plan? Przecież Hinkie mógłby dostać kogoś pewnego i sprawdzonego za tego Okafora. Na Russellu świat się nie kończy i Kupchak nie jest idiotą, który mógłby tak pomyśleć. Russell to gość, co do którego nie masz żadnej pewności. Może być drugim OJ Mayo, i tyle. Sytuacja: Lakers wzięli Russella tylko pod trade z Philly, a ci oddają jutro ich wymarzonego Okafora za jakiegoś przysłowiowego Bledsoe - i co? LAL zostają z graczem, którego chcieli mniej, ale go wybrali żeby coś wyrwać... Taki był plan? Mitch go brał, bo uznał za najlepszy wybór, a nie pod odzyskanie picku lub inne korzyści od 76ers. Odpuszczanie Okafora i liczenie, że Hinkie nie zna innych graczy poza Russellem i dorzuci bonusy żeby tylko go mieć, to sikanie pod wiatr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zawsze się zastanawiałem, czemu mało zawodników decyduje się na taki krok, a zwłaszcza Greg Monroe rok temu. Jakby Butler w przyszłym roku rozwalił ACL to byś wiedział czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Niby Gasol ma zaplanowany na razie tylko meeting z Memphis, Parker i Duncan mają być na spotkaniu z LMA, sam LMA ma wybrać między Spurs a Blazers.http://www.nba.com/grizzlies/news/marc-gasol-of-memphis-150629 Barcelona born Memphis made. - ładnie zrobili tylko by coś dołożyli, przed PO wierzyłem w J.Greena teraz nie, gość się zaciął, padlina.Kobe podobno dzwonił do DAJa by poinformować go, że Lakers są nim zainteresowani. Edytowane 30 Czerwca 2015 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Phil znowu czaruje. Jak on to zrobi nie mam pojęcia, ale byłoby miło http://www.postingandtoasting.com/2015/6/29/8864135/are-the-knicks-trying-to-swing-a-trade-for-euroleague-mvp-nemanja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 jesli by się sprawdził. ale,ze juz w Europie szuka grajkow pod trójkąty, to tak mało jest odpowiednich graczy w nba? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Niech on najpierw trenera pod te trójkąty znajdzie... poroniony pomysł, że to próbują wdrażać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Fish przecież zna system jako Jax rzecze ale dziwi, ze az tak na siłę pcha sie w to, Rodman mowił,ze to jest w chwile do ogarniecia haha z innych, Nets tak jak rok temu mocno napierają na T-Roba, coś w nim widzą chyba, ciekawym by było jakby poleciał gdzies Tadeusz on chce chyba cos 50/4 i Robinson dostałby jakies minuty bo w Sixers wyglądał całkiem choc ciezko to tam zweryfikowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Największy problem tej organizacji jest taki, że mają trenera bez jajec, który nie potrafi ogarnąć Melona. Kluczem do sukcesu Knicks jest ogarnięcie Melo, a potem to już z górki. Ja tam podłączam się pod #ŁotyszMVP i mam nadzieję, że to on zamknie usta wszystkim w następnym sezonie i pozamiata. biorąc pod uwagę, że Dirk w pierwszym sezonie robił jakieś 10ppg na 40%fg, to Nowy Jork może eksplodować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Biorąc pod uwagę to co się działo w zeszłym sezonie to te jego "przewidywane" 10 ppg to będzie balsam na serce. Dalej jestem za tym, żeby dać Fisherowi szansę na pokazanie tego co potrafi, bo ocenianie go po jednym sezonie z takim składem jaki był jest trochę niesmaczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Na Kiddzie też większość ludzi wieszała psy w trakcie pierwszego sezonu, a teraz po tym co pokazuje w Bucks ludzie mają zgoła odmienne zdanie na jego temat. Edytowane 30 Czerwca 2015 przez DamianOItalianO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Na Kiddzie też większość ludzi wieszała psy w trakcie pierwszego sezonu, a teraz po tym co pokazuje w Bucks ludzie mają zgoła odmienne zdanie na jego temat. Kidd miał trudne początki to fakt, ale finalnie awansował do PO i nawet napsuł trochę krwi Lebronowi i spółce. Fish natomiast nie zrobił nic za co możnaby go pochwalić. Imo, to dwie zupełnie inne półki trenerów, obym się mylił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ale ja do samego Fisha nic nie mam. Po prostu za poroniony uważam pomysł trójkątów i to, żeby to on był HC w takich warunkach. Może gdzieś indziej byłoby lepiej, gdyby mógł robić swoje, a nie mieć narzucone tringle. Z drugiej strony ma parasol Phila i pewnie czuje się w miarę bezpiecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 @Lewysmoku ale porównaj sobie routery Neta i Knicks Kiedy dostał zespół weteranów i gwiazd mniejszego kalibru A Fisher niezadowolonego Melo i bandę jakiś kołków z dilig Miałem te nieprzyjemności oglądać Nyk w razie z pięć razy i Fishera nie mozna krytykować za indolencje swoich graczy, za wyprowadzenia piłek z autu w aut, błędy połowy, podania w plecy Ci goście są tak nietrenowalni ze aż boli Większość nie zajrzałam miejsca w PLK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi