Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość (Przemek...) Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Hehehehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Myślę,że seria z Hawks będzie wyrównana i będzie kosztować nas bardzo dużo sił.Stawiam na g7 i 4:3 dla Atlanty.A w offseason... 3 seed w loterii,17 i 21 pick,mnóstwo miejsca w salary,będzie ciekawie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Myślę, że poniekąd Celtics w tej rundzie zagrają o szansę na udany off-season. Jeśli wygrają, a później powalczą ładnie z Cavs, to wtedy Ci lepsi FA spojrzą na nich przychylniej, bo postęp będzie potwierdzony w PO. Dlatego też mam nadzieję, że Amir, Sully, Kelly, Zeller zepną dupy i przeciwstawią się Sapowi i Alowi. To może być kluczowy match-up, w którym nie możemy zostać zgwałceni. W razie problemów mam nadzieję, że Stevens spróbuje rzucić Crowdera lub Jerebko na Sapa - trzeba będzie próbować wszystkiego. Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 W razie problemów mam nadzieję, że Stevens spróbuje rzucić Crowdera lub Jerebko na Sapa - trzeba będzie próbować wszystkiego. Jae na Sapa,Amir na Ala.W sumie ciekawa koncepcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Tylko ciekawe czy Crowder dałby radę. Jedno jest pewne - jeśli nikt inny nie będzie dawał, to mam nadzieję, ze Stevens spróbuje wszystkiego. Trzeba wygrać tę serię i już! Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Thomas o tym jak to jest grać dla Celtics: http://www.theplayerstribune.com/isaiah-thomas-celtics-boston-letter/ Fajny list. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Trochę dziwne,że nikt jeszcze się nie rozpisał o sytuacji Celtics po loterii,która mimo wypadnięcia z wyścigu o Simmonsa/Ingrama nadal jest ciekawa.W tym roku mamy 3,16,23,31,35,45,51,58 pick.Z takim arsenałem samych picków możemy uderzyć po 80% ligi.Osobiście widziałbym u nas Mylesa Turnera,ale Danny pewnie będzie pracować nad ściągnięciem któregoś z dwójki Noel/Okafor.Za sam 3 pick myślę że warto.Szansy na gruszy trade trzeba szukać tam,gdzie sytuacja nie jest zbyt ciekawa(Butler,DMC,Alfabet,może George,chociaż akurat Indianie jakoś idzie).Ale jeśli się nie uda tego picku przehandlować,to moim zdaniem z 3 powinniśmy wziąć Murraya/Hielda,z 16 jakiegoś wysokiego np.Labissiere/Maker/Davis/Sabonis.Później brać już tylko best available.No i zostaje jeszcze FA.Miejsca w salary mamy,duuużo mamy(starczy na 2 maxy).O Kd po tym jak Okc opierdzielili Spurs i odgrażają się Kuremu i Klejowi możemy zapomnieć,założe się o moje wszystkie szekle że zostanie w Oklahomie.O Łajtsajda pewnie nawet nie będziemy się starać,gdyż facet raczej nie wpasuje się w system gry Stevensa(chociaż Okafor też nie powinien a jednak były próby jego pozyskania).Idealnym fitem dla Cs wydaje się być Al Horford.Taka starsza i już nieco bardziej wyeksploatowana wersja KAT-a.Defensywa,ofensywa,podanie,rzut,doświadczenie,zbiórka(chociaż teraz pewnie tego aż tak nie widać bo w Hawks często rozciąga grę).Jeśli mamy coś stworzyć tu i teraz to brałbym nawet za maxa.Rozważyłbym jeszcze wyciągnięcie Batuma,bądź wyszarpanie Gsw Barnesa w zależności od tego co by się stało z naszym pickiem w noc draftu.Trochę tych nazwisk się przewinęło,ale z takimi możliwościami i elastycznością finansową w zasadzie wszyscy oprócz Kury i Lbj mogą być potencjalnymi celami Cs.Thomas,Butler/George,Crowder,Olynyk,Horford albo Thomas,Bradley/Murray/Hield,Barnes,Crowder,Horford/Whiteside...ech...Pomarzyć zawsze można . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Horford to wersja Townsa? Nie obrazajmy mlodego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi