eMeS Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 https://www.youtube.com/watch?t=88&v=fqnMpfCIGtQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 No, fajna gierka, podoba mi się. Pogralem trochę z poznanymi ludźmi i tak w pare osob gra bardzo wciąga. Jak ktos na Xboxie, to zapraszam, FragileGarlic bodajze mam GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) własnie sciągam, zapraszam do szampańskiej zabawy, oswaldmvp (ps4) e; ale sterowanie to rzeczywiscie komedia Pytałem raczej w temacie Abdul-Jabbar'a czy Ricka Barry'ego (starej gwardii). jest kaj Edytowane 29 Września 2015 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 jak sterowanie dużo się zmieniło? JA wygląda alley-oop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 O wiele prostsze. Dwa tapnięcia i masz alleyopa, dwa tapniecia masz podanie flashy. Sterowanie prostsze niż wcześniej, ale ciężko ogarnąć się na początek. Przy karierze załapiesz, bo jest dobrze prowadzona. na PC mówisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 c***owe sterowanie, 3 na 4 przyciski ze standardowych po prawej służą do podania - lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 serio pytasz? do grania picków i postupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 kółko i trójkąt służą teraz do podań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 krzyżyk też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 wut? nie da się tego pozmieniać? poważnie się zastanowie teraz nad kupnem, nie widzę tego w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Jak ze składami u Was? Ja ze zdziwieniem znalazłem np. Andrieja Kirilenko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Dla mnie rozwiazanie z 3 przyciskami do podan jest genialne.Wreszcie jestesmy w stanie podac lobem/kozlem. Do tego 2gie funkcje tych przyciskow sa swietne, cut, alley, hand-off. Szał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Mam i3 2.1 GHz, 4GB ram, Radeon 6490M Odpalił ktoś 2k16 na podobnym komputerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 gdzie szukac lockers code ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Tam gdzie rok temu - filmiki 2k w grze/yt i twitter ronniego i nba 2k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Tam gdzie rok temu - filmiki 2k w grze/yt i twitter ronniego i nba 2k. zarzucisz linki do twittera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 zarzucisz linki do twittera? https://twitter.com/NBA2K https://twitter.com/Ronnie2K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Idzie w tym NBA w ogole zdobywac punkty? Juz zaczynam sie wk*rwiac. Ten pasek timingu jest z dupy. W karierze to w ogole punktow nie zdobywam ,a staty to mam 3/milion. Jak juz Ci sie nie wyswietli perfect to nie idzie trafic,..... Dostaje podanie na wolne pole, nikogo nie ma ,trafiam idealnie w kreske i oczywiscie nie trafia..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 też mnie to wkurwia, fajnie, że ciężko już robić jakieś c***owe kołsty trzymając analog w górę i sprint spod własnego kosza, ale co sukinsyny nie trafiają rzutów (nie mówiąc już o wsadach), to głowa boli. 3pt w ogóle nie ma sensu rzucać. chcieli chyba pójść bardziej w stronę ,,sim", ale tak sobie to wyszło moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi