bankrut Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) 2k17 Chce żeby nie było takiej kariery w stylu Spike Lee Joint. W końcu chciałbym móc w 2k zdobyć ROTY... a nie zagrać 8 wybranych wcześniej spotkań w pierwszym sezonie z gównofabułą w tle... I np. nie pogardziłbym chociaż jednym, pełnym sezonem w NCAA coby móc jakoś rozwinąć grajka do tego overalla koło ~75 przed wejściem do ligi. Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez bankrut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Nie no, możesz luzem wbić ROTY w 2k16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Mówisz o tym: Set your difficulty as low as you want before your first game playing as Freq. (It helps if you have a bit of vc put into your player as well) And then just play the game on 12 minute quarters and try to get as many points, rebounds, assists, steals, and blocks as possible. While the season is being simulated, your stats from the first game will be averaged out throughout the year BASED off of your performance in the first game. Sometimes you'll even get more stats in the simulated games. No niby można, ale po cholerę ta zjebana historia Freqa od Spajka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 To jest symulacja na podstawie wszystkich gier, nie tylko pierwszej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Chciałbym móc samemu rozegrać te 82 mecze w rookie sezonie i sam powalczyć o ROTY... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=1ZqMGHPWj7w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 nba live w tym roku nie wychodzi i już 2k ma wyjebane i daje jakiś c***ofilmik w slow-mo miesiąc przed premierą. no super, w 2015 hajpowali od marca, a teraz nawet człowiek nie wie co to za gra będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 bidnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Wygląda jak 2k14 na ps3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Wyglada jakby ea sports kupilo 2k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Chciałbym móc samemu rozegrać te 82 mecze w rookie sezonie i sam powalczyć o ROTY... Bez symulowania to o MVP powalczysz, ROTY to wtedy formalność. Dlatego ja chciałbym, by kiedyś wprowadzili taki system - skill pointsy najdroższe w pierwszym sezonie i z każdym kolejnym by nieco taniały aż do prime zawodnika, kiedy byłyby możliwie najtańsze. No i jeszcze marzy mi się dobrze przemyślany offseason (tez jakaś zabawa z cenami skill points na swoich własnych warunkach jednocześnie dostosowana do tego, co piszę wcześniej; ale i nie tylko to, jakieś ciekawsze dodatki też mile akceptowane), bo to jednak abstrakt, że gracz się wtedy nie rozwija. Dodałoby to chociaż minimalnie realizmu i skomplikowania trybowi MyPlayer. Btw. soundtrack będzie gówniany, ale to żadne zaskoczenie myślę. Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez triplejohnson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 2016 był ok dla mnie, zwłaszcza po 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 No ładny filmik. Czyli po prostu 2k16 z lepszą grafiką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 No jak co roku. A na PS3 nawet bez lepszej grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Parę słów o nowej edycji https://www.facebook.com/NBA2K/videos/10157333111275305/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Nie mogę słuchać tego zjebanego Ronniego - "fav if to late" - 2k. Btw. KD trochę im popsuł plany okładkowe z przejściem do GSW bo teraz na okładce chcąc nie chcąc jest tam od nich dwóch graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Daliby możliwość rozgrywania w karierze solowej całych sezonów i byłbym kupiony tego mi brakowało głównie po paru latach przerwy z nba2k - wróciłem w nba2k16 i qrde zaserwowali jakiś story freak shit. Wcześniej mycareer był moim ulubionym trybem, a tu takie gówno z tego zrobiono. Ja qrde chcę rozgrywać mecze, pełne sezony, podnosić staty i tyle, a nie słuchać pierdół w jakimś holywood gównostylu i grać tyle co kot napłakał (czyli kilka meczy na sezon wyselekcjonowanych). Ktoś wie, widział jakąś konkretną informację odnośnie mojej kariery w nba2k17? Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Zodd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Jedyne info było od aktora grającego friqa że they did some work for 2k17. Oby to nie była kolejna spike lee story 2.0 bo dostanę pierdolca. Chyba, że coś nowego się pojawiło. Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez bankrut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja chciałbym w 2k możliwość grania dla reprezentacji i bogatszy tryb kariery jeśli chodzi o interakcje ,w 2k16 miało być lepiej ,a czasem tylko rzucili wywiadem i może na poczatku byl kilka wstawek o kumplu Freqa i dalej nic..., już w 2k15 bylo ciekawiej. Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez Adison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi