Van Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 szkoda ze 2k juz gameplay olewa kompletnie tylko sie pierdolami zajmuje, przeciez to co na razie widzialem to jakas komedia dlaczego ? z tego co można póki co przeczytać np w poniższych blogach to wygląda, że naprawdę sporo w gameplayu na plus pozmieniali. Pytanie oczywiście ile z tego rzeczywiście będzie tak działać jak opisują, ale nie widzę póki co podstaw by pisać, że olewają kompletnie gameplay. http://www.operationsports.com/features/2324/nba-2k16-gameplay-blog-with-da-czar/ http://www.operationsports.com/features/2323/nba-2k16-gameplay-blog-with-scott-ogallagher/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Mam tylko nadzieję, że poprawili grę w obronie, szczególnie jeden na jeden bo to była w 15 ostra patola. Sukinsyny broniły sobie cpu a ty gówno mogłeś zdziałać chcąc grać uczciwie. Przez ten syf praktycznie od 3 miesięcy już nie gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Widziałem już szturm "uczciwych graczy" jakiejś tam ligi. Jednak czegoś nie rozumiem - LBS jak można nieuczciwie bronić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 chodzi ci o obrone offball? najgorsze gowno, ale jak maja to poprawic? musieliby zabronic zmieniac ci zawodnikow, co jest idiotyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Tak o to właśnie chodzi i wiem, że to nie da się wyeliminować tylko chciałbym aby znów bronienie 1 on 1 było jako tako wykonalne, a nie, że ktoś zrobi góra dół z dwa razy i lądujesz 3 metry od grajka jak po crossoverze Iversona. Wtedy z tymi cwaniaczkami możnaby nawiązać jakąs walkę. Edytowane 22 Września 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Tego nie unikniesz. Ja nigdy w ten sposób nie gram ale jest masa ludzi to robiących. Tak jak w innych grach, są różne akcje które dają komuś jakiś tam handicap. Np w UFC jak kolesia zamulę paroma ciosami i chcę go wykończyć to wiele osób się nauczyło stać w miejscu o tylko ruszać umiejętnie ciałem, unikając kończącego ciosu. W ten sposób udaje im się przetrwać fazę zamroczenia i wracają do gry. Niestety tego krycia off ball wg mnie da się ani wyeliminować ani nawet ograniczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Jak co to prawdopodobnie gra będzie już dziś na półkach w Empiku Pisze tutaj zeby syfu nie robic. Serio mowisz? I od kiedy mozna grać na takiej wersji, od 25 tak jak w przypadku preorderow cyfrowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ci co zamówili grę w euro rtv maja płytę do odbioru dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ci co zamówili grę w euro rtv maja płytę do odbioru dziś. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Gra wygląda obiecująco. Jednak już mnie wkurza, że rok w rok zmieniają klawiszologię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Ok, słuchajcie, trochę zawalilem z preorderem. Jest gdzies szansa dorwać 2k16 przed weekendem w jakims stacjonarnym sklepie czy musze czekac do poniedziałku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Ok, słuchajcie, trochę zawalilem z preorderem. Jest gdzies szansa dorwać 2k16 przed weekendem w jakims stacjonarnym sklepie czy musze czekac do poniedziałku? Wczoraj, jak odbierałem zamówiony preorder w Euro AGD, to na półkach nie było tej gry... nie wiem, jak w innych sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Ok, słuchajcie, trochę zawalilem z preorderem. Jest gdzies szansa dorwać 2k16 przed weekendem w jakims stacjonarnym sklepie czy musze czekac do poniedziałku? Zgodnie z przewidywaniami jest w Empikach Jakby nie było na półkach to zapytaj obsługę, bo niektórzy mają lagi w otwieraniu paczek. Najlepiej na stronce Empika sprawdź, czy gra jest dostępna w Twojej lokalizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Dzięki wielkie panowie, spróbuję, tyle ze 280 zl w empiku chca chyba hoho :s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 No cena na nową generację konsol (chyba 270 ) jest z dupy, ale to już inna kwestia Z drugiej strony w necie chyba wiele taniej nie jest. Ewentualnie z kodami, które proponuje Borys na Muve.pl jest trochę taniej. Hard life. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 W Euro AGD zapłaciłem 249 zł, więc te kody na muve są nic nie warte, bo dużej promocji z tego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Chwilkę pograłem, ale lekko zaczęły mi spadać fpsy, pewnie przez nagrzanie konsoli bo przestawiłem ją i stała dotykając ściany. Sterowanie najgorsze, nawet nie ogarniam jak prosić o screeny, po cholerę oni to zmieniają co roku? No, ale reszta na plus. Tryb kariery zapowiada się zajebiście, a soundtrack który jeszcze nie irytuje to miła odmiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Weźcie ludzie zamiast marudzić najpierw wejdźcie w zakładkę controls. Spędziłem tam 3 minuty i wiem jak prosić o zasłony, zacząłem sam wywoływać zagrywki, umiem zagrać w post i podawać na różne sposoby.. srsly, czytanie nie boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Pozostaję przy swojej wersji i zamiast marudzić, że marudzę, uszanuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Gdyby ktoś chciał dołączyć, to istnieje na Facebook'u grupa NBA 2K16 Polska https://www.facebook.com/groups/1402988809991317/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi