Baptizia Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Pewnie każdy ma swoich faworytów, po których sięga w kolejce po zakupy, tramwaju, kiblu itp. Ja obecnie ciągle męczę NFL Mobile i Heroes III HD. Sporo czasu spędziłem przy FM komórkowym, Icewind Dale a wcześniej to wiadomo - Angry Birds itp. Dzisiaj ciekawa gierka wpadła mi w ręce - Ball King. Do pobrania za darmo na Android Market. Takie oldskulowe rzucanie do kosza, bardzo fajne: Edytowane 29 Maja 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Tylko NFL Mobbile! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 lubilem angry birds u bylej dupeczki na telefonie, tera juz nie tykam i jeszcze aa jest ok. z ziomkiem na 2 naval clash ztj statki albo quizwanie - moge z kims zagrac tak w ogole ale poza tym to wole cos poczytac na kiblu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Obecnie NBA Jam, niedawno skończyłem Star Wars: KoTOR i GTA: San Andreas. Sporo czasu spędziłem przy FM komórkowym Jak dla mnie FM Handheld jest lepszy niż ten komputerowy, rozbudowany obecnie do granic możliwości. FM na komórze przypomina mi najlepsze edycje CM z przełomu wieków. Mam nadzieję, że w kolejnych edycjach nie pójdą w jakiś tryb 3D na telefonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Jak dla mnie FM Handheld jest lepszy niż ten komputerowy (...) Od najnowszego, niegrywalnego FMa jest lepszy nawet Top Eleven... Dramat co oni zrobili z genialną serią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 ale poza tym to wole cos poczytac na kiblu Wszystko w temacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Tak nawiasem mówiąc świetne jest to, że można sobie na smartfonie przypomnieć gry z dzieciństwa takie jak Max Payne, SW: KoTOR czy starsze GTA Ciekawe czy dożyjemy czasów, że na "komórce" będzie GTA V lub Wiedźmin III ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Wiedźmin 3 na komórce? Ja na 42" telewizorze muszę się garbić na kanapie, żeby niektóre teksty przeczytać, a wzrok mam jak młody jastrząb. Nierealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Napisalbym, że Tyrant Unleashed, jak się juz zalapie o co biega, ale pewnie jakiś idiota sprzedał by zone, dzieci dom i samochód, żeby wykupić jakis box, zamiast spokojnie pograć za free. I Polska gildia absolutnie wymiata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Moi aktualni faworyci: Offline - Kingdom Rush - fajne było już na 'normalnym' kompie - na komórce jeszcze lepsze Online - Soccer Stars - połączenie cymbergaja i bilarda - idealna gra komórkowa - bez zbędnej grafiki itp, ale za to świetny pomysł i grywalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Nie wspomniałem o tzw 'GOG' znanych dawniej z PC. Kupiłem Icewind Dale na markecie i przyznam, że prawie się łezka w oku zakręciła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Henryk Talar był lepszy od Fronczewskiego hejt za 3...2...1... Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Przemek_Orliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Jak Fronczewski to tylko Hopkins! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 jak uwielbiałem BG/BG2/Planescape Torment tak oba Icewindy mi nie podchodziły kompletnie (nawet nie skończyłem chyba żadnego - a takiego BG2 kończyłem 3 czy 4 razy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Jak Fronczewski to tylko Hopkins! Hopkins to jedna z moich gier dziecinstwa! pamietam nawet koszulke FBI jaka dostałem w zestawie. Przykre było to, że na końcu okazywało się, że w zaswiatach jakiegos pieprzonego kabelka się nie przecieło i trzeba było grac od nowa dużo:P. No i łódź podwodna to jakaś masakra bez solucji. Ball King sciagnałem natchniony pierwszym postem i musze pzyznac, że posiedzenia przedłużyły mi sie o jakieś 100%, moj rekord to chyba 18, ale w time trial 66 to juz wydaje mi się solidnie ciekaw jestem jak sie na tle innych prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ja gram głównie opcję Challenge i też byłem ciekaw jak inni. Ode mnie jesteś lepszy lepos - 15 mam. Ale nie składam broni! No i tak jak napisałeś: to jest gra typu 'jeszcze ostatni raz' a jak wychodzi to wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ja gram głównie opcję Challenge i też byłem ciekaw jak inni. Ode mnie jesteś lepszy lepos - 15 mam. Ale nie składam broni! No i tak jak napisałeś: to jest gra typu 'jeszcze ostatni raz' a jak wychodzi to wiadomo w czasowym fajnie bo po 3 clear shootach jestes on fire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Ball King Takie koszykarskie Crossy Road. Nie mogę grać w takie gry bo mnie strasznie wkurwiają Rekord chyba 12, ale po kilku minutach usunąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi