Eld Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Nawet na forum mamy "lokowanie produktu". Sam teraz nawet wykupiłem "kampanię reklamową" poprzez lokowanie produktu na różnych stronach, forach itp. Szczerze powiedziawszy, mocno mnie zaskoczyła firma która mi to robi swoimi sposobami działania. Przeciętny użytkownik internetu nawet nie wie jak jest bombardowany reklamami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 bo uzywa adbloka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 bo uzywa adbloka Nie mówię tu o wyskakujących okienkach, czy pseudo-ankietach. Tak samo nie mówię o jakiś paskach reklamowych a la onet, gdzie otwierasz i musisz 10 reklam zamknąć aby przeczytać jeden "artykuł" składający się z max 3 zdań. Mówię o marketingu tzw. szeptanym, gdzie internet nadaje się do tego świetnie i żaden ad-block przed tym nie uchroni. Są firmy wyspecjalizowane w tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumper Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Nie zdajecie sobie nawet sprawy z tego jak to jest powszechne. 90 proc. artykułów na portalach to są tak naprawdę artykuły sponsorowane. Nie mówię oczywiście o artykułach w działach wiadomości, ale np. o poradnikach zdrowego żywienia, testach telewizorów czy innych tego typu bzdetach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Panie kto to czyta. Ja ino bloga kulinarnego, filmy o bójkach z dróg rosyjskich,fantasti.cc oraz https://www.youtube.com/results?search_query=kopsnij+drina Jakie testy tv czy jaki członek jest najlepszy dla partnerki. Dla mojej ? Mój. Dla Twojej? Też mój, tylko Ci jeszcze nie powiedziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Nie chcą Ci przykrości robić więc Ci wmawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Nie mówię tu o wyskakujących okienkach, czy pseudo-ankietach. Tak samo nie mówię o jakiś paskach reklamowych a la onet, gdzie otwierasz i musisz 10 reklam zamknąć aby przeczytać jeden "artykuł" składający się z max 3 zdań. Mówię o marketingu tzw. szeptanym, gdzie internet nadaje się do tego świetnie i żaden ad-block przed tym nie uchroni. Są firmy wyspecjalizowane w tym. Dobrze prawisz, ale w przypadku tego rodzaju marketingu nie trzeba nawet firmy specjalistycznej. wystarczy adwords, parę złotych i masz piękne lokowanie produktu u tego u kogo chcesz. A i adblock nie ma tu nic do gadania, bo już minęły internetowe lata świetlne, jak marketing obszedł tego typu oprogramowanie. Co do głównego wątku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Nawiązując do jutubkowych dram wspomniałem o Baryczy. Jak widać nie znudziło mu się i wnosi sprawę wyżej. Sam jeszcze nie obejrzałem, bo zostawiam na wieczór, ale liczę na kolejne zaskakujące fakty, albo chociaż na to, że dalej trzyma się swoich teorii jakoby YouTube to była mafia, jutuberki dawały dupy za suby, a za tym wszystkim miałby stać BrzydkiBurak, który jest jakimś bossem i bardzo niebezpiecznym człowiekiem. Pięknie się to ogląda, ale z drugiej strony... gość żyje w Stanach, bo jest ekspertem w jakiejś dziedzinie i go ściągnęli żeby pracował u nich (z tego co pamiętam), jeździ po świecie, no nie może być tak głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=CNY_OrAGjmI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ciekawe kogo naśladował, Pawła czy Karola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 A propos Popka i innych pojebów... https://www.youtube.com/watch?v=aQBEX0JyrAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) tak jakoś mi się skojarzyło patrząc na twarz tego Pana Edytowane 8 Września 2015 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) http://youtu.be/MseeKcaJEUo nie wie po co to komu, ale jest ale parę sentencji wartych polecenia Edytowane 13 Marca 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Masz chyba za dużo czasu wolnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 chcesz, to wpadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi