RappaR Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Śmiało. Inaczej to obliczyłeś? :> Tak. po scałkowaniu mi wyszło, że 100% metali to brudasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Tęga matematyka, milordzie. Mnie z twierdzenia sinusów wyszło, że jak ktoś ogląda japońskie bajki, to na 84% lubi figlować z chłopcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Tęga matematyka, milordzie. Mnie z twierdzenia sinusów wyszło, że jak ktoś ogląda japońskie bajki, to na 84% lubi figlować z chłopcami Niestety muszę Ci odmówić, porzuć nadzieję, nic z tego nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Sorry, za dużo mięsa zjadłem i mnie poniosło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Brudny ten co się pobrudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) może kogoś zainteresuje edit: były krótkie przerwy na papierosa Edytowane 17 Lipca 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Ciekawy wywiad ale i tak nie zmienia mojego poglądu o ludziach świadomie się kaleczących, oszpecających w imię chwilowego zafascynowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 fatalny jest ten prowadzący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Niektórzy zawsze chcieli upodobnić się do idoli, jedni ubiorem czy fryzurą, inni dziarą, a ten kolo blizną. Najbardziej z całego zamieszania cieszy się chyba Popek i tylko przelicza hajs za sprzedane płyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 fatalny jest ten prowadzący No dokładnie . Drażniący głoś i jeszcze wrzuta na koniec, że materiał miał usterkę techniczną. Profeska pełną parą... @andy15 Racja, racja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 No dokładnie . Drażniący głoś i jeszcze wrzuta na koniec, że materiał miał usterkę techniczną. Profeska pełną parą... @andy15 Racja, racja. Bardziej niż głos drażniąca (albo wprost: wkur*iająca) aparycja, gestykulacja i bezsensowny słowotok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Orientacja też podejrzana, ale ja tam do łóżka nikomu nie zaglądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ludzie, gostek robi kanał dla gimbów i sam jest trochę taki cofnięty, nie ma co się podniecać za bardzo. Przynajmniej robi coś innego, tłumacząc młodym bieżące wydarzenia, a nie to co się teraz zwykle odpierdala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Co nie zmienia faktu, że ma wkurwiającą manierę. Ostatnio idole młodzieży, którzy wiodą prym na yt chcieli go zniszczyć, bo coś tam na nich nagadał. Trafiłem na artykuł o dramach dziejących się na yt i on był jako jedna z większych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Co nie zmienia faktu, że ma wkurwiającą manierę. Ostatnio idole młodzieży, którzy wiodą prym na yt chcieli go zniszczyć, bo coś tam na nich nagadał. Trafiłem na artykuł o dramach dziejących się na yt i on był jako jedna z większych... Poczęstujesz linkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 http://natemat.pl/141713,konflikty-wybuchaja-tez-na-youtube-dotknely-juz-m-in-atora-stuu-czy-abstrac***e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 http://natemat.pl/141713,konflikty-wybuchaja-tez-na-youtube-dotknely-juz-m-in-atora-stuu-czy-abstrac***e Przyznam szczerze, że temat mi nie znany ale cholernie ciekawy. Jednak chyba stary jestem, skoro swój ulubiony kanał na yt jako pierwszy wybrałem parę miechów temu i do tego taki który ma 1500 subskrypcji, a o tym że robią product placement nawet tutaj nie słyszałem. Filozoficzne pytanie mi się nasuwa. Gdzie ten świat zmierza. Net to dzicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Szkoda tych młodych ludzi co sobie marujo życie przed komputerem zamiast zająć się czymś pożytecznym, na przykład alkoholem i narkotykami, to kręcą gównoburze w internetach w obronie swoich pixelowych bogów. mietczynski w sumie jest spoko i makuła też- reszta bierze pod ogon bez wazeliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 jak czytam co piszecie, to ciesze sie, ze moja robota nie ma nic wspolnego z internetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Najfajniejsza jutubowa drama była związana z Sebastianem Baryczą (dobrze napisałem?) przecież. Nie mam pojęcia kim są ci wspomnieni w artykule natemat.pl, jedynie Abstrac***e kojarzę, ale raczej hejtuję niż jestem ciekaw co to za product placement tam mieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi